Jump to content

cataboss

Membru
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by cataboss

  1. Incheiem asigurari la preturi competitive. Societatile agreate sunt Astra Uniqa si Euroins. Un exemplu de pret: * Autoturism, capacitate cilindrica 1896cmc, fara daune din vina asiguratului in anul anterior - 625 ron/12 luni - Astra Uniqa * Autoturism, capacitate cilindrica 1392cmc, fara daune din vina asiguratului in anul anterior - 325 ron/12 luni - Astra Uniqa Pentru o oferta lipsita de erori va rog sa-mi specificati seria de sasiu sau numarul si seria politei anterioare pentru a lua in considerare in mod corect sistemul bonus/malus care se aplica incepind cu 1 ian 2010. Daca doriti incheierea unei asigurari in zona Crangasi, Militari, Drumul Taberei, Baneasa ne deplasam gratuit la sediul, domiciliul, firma dumneavoastra. Pentru orice detalii legate de asigurari nu ezitati sa ne contactati. Va multumesc, Catalin. Date de contact: tel: 0767.801.140; mail: asigurom@gmail.com 0722.313.870 sau: PM
  2. cataboss

    RCA 2007

    Mie imi expira asigurarea la sfarsitul lunii decembrie,si intru direct in tarifele astea enorme. Oare nu as putea sa-mi inchei deja o asigurare la tarifele vechi facand astfel o economie substantiala. Este vreo problema daca ai doua polite pe aceeasi perioada?
  3. Daca fac in medie 25.ooo km pe an va dati seama diferenta de consum intre lacetti si astra 1,7 dti ??? Mai sunt si taxele vamale. Alegerea mea daca as face 25 mii pe an ar fi categoric un diesel!!
  4. La magazinul de la Apaca NU sunt piese originale!!
  5. Se pare ca eu sunt singurul care am turatia prea scazuta (aprox 600 rot/min), si as dori sa o reglez, dar din cate observ din poza pusa de Shenk surubelul de reglaj al turatiei de mers in gol se afla intre carburator si habitaclu intr o zona greu accesibila cu o surubelnita. Eu pana acum am frecat surubelul care iese la iveala la intinderea cablului de acceleratie cu motorul oprit dar ala am inteles ca este pentru reglarea socului, nu? Va rog luminati ma si pe mine!!
  6. Eu am avut Fiat Seicento aproape un an.In primul rand dezavantaj mare datorita faptului ca are 2 usi si ma stresa mereu cand trebuia sa mai iau pe cineva si eram deja 2 in masina, dupa care consumul care nu scadea sub 9 in oras in conditiile in care eu mergeam batraneste.Avea motor de 900 cmc si era ffffffffffffff puturoasa, enervant de puturoasa. Consider Tico o masina sport fata de Seicento care l am avut eu si care avea aprox 45mii km. La capitolul siguranta sta ceva mai bine decat tico dar in rest e jale masina.
  7. Am de gand sa mi montez pe Tico un subw cu incinta bass reflex (Infinity), si o statie (Magnat Bull Power 2) cu 1x200 rms pe 4 ohmi in punte. Ce parere aveti, e buna combinatia mea? Am ales acest tub pentru ca este cu diametrul difuzorului de 25 cm si am auzit lucruri bune de Infinity. Astept pareri.
  8. cataboss

    De Ce?

    Sunt curios ce era in neregula cu vizualizarea posturilor dintr un subiect de a fost nevoie sa se schimbe metoda de a le vedea astfel incat acum e nevoie sa dai click pe fiecare in parte.Mie unul mi se pare chiar stresant!
  9. cataboss

    Masini Germania

    As dori si eu sa aflu toate etapele achizitionarii unei masini din Germania,daca e cineva care si a cumparat o masina de acolo cum a procedat pas cu pas.
  10. Se poate monta o toba de Tico fara catalizator pe un Tico cu catalizator? Eventual daca a facut cineva un montaj prin care a anulat si saracia aia de catalizator care mai mananca si ceva putere.
  11. Astea oare cad la fix in bordul de Tico: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO_426e/
  12. Consider ca concluzia ar fi :MERITA dar nu sunt sigur ca merita chiar 3 mii euroi. ok va multumesc si mai meditez.
  13. Sa vezi ca si in cazul in care se prezinta are un mare dezavantaj ca nu a venit in aceeasi zi odata cu tine si va fi luat la intrebari de genul erati baut, va dam amenda etc.S-ar putea sa fie si cu ceva in neregula cu actele, dar va veni pana la urma macar de frica. Ai mare grija sa nu fii incadrat la neacordare de priritate soldata cu accident!!!
  14. In momentul cand se va prezenta si el va trebui sa se stabileasca o intalnire si cu tine, si sa se decida vinovatul si apoi va fi vorba de amenda.Mai ai 48 ore. Daca omul nu se prezinta lucrurile raman asa adica in pom. repari pe banii tai sau pe casco. >-
  15. Fac cam 15 mii km pe an si din ceea ce ati spus voi trag concluzia ca diferenta de consum intre tico si mati ar fi de aprox 1,5 % ceea ce duce la un consum anual mai mare cu aprox. 225 litri.Sa zicem ca nu m-ar deranja chiar asa mult consumul cat faptul ca ar fi niste masini mai fragile si mai cu probleme. Referitor la al meu tico are 80 mii km si singura piesa inlocuita e caseta de directie( nu am vrut sa o repar si am preferat inlocuirea totala). Daca as sti ca si matizul nou va avea o evolutie asemanatoare din punct de vedere al fiabilitatii cred ca l as cumpara fara sa clipesc... Nu vreau sa supar pe nimeni sau sa starnesc polemici dar eu unul chiar as vrea sa stiu raspunsul >-
  16. Am 96 kg si stiu ca in Matiz intri mai usor - in Tico ai senzatia ca te asezi pe asfalt cand urci (cobori) in el. Pe langa asta mi se pare mai frumusel si mai este si plictiseala.In rest masinuta este super ok, oare merita? Mai sunt si 2-3 mii de euroi in plus
  17. Oare se merita inlocuirea unui Tico care functioneaza impecabil cu un Matiz nou numai dinplictiseala?
  18. cataboss

    Matiz E3

    Referitor la tapiteria matizului modelul E, exista numai o nuanta si anume griul ala uratel?
  19. Sa inteleg ca amortizoarele cu care a venit tico echipat din fabrica erau pe gaz? Eu vreau sa-mi inlocuiesc amortizoarele deoarece am 80 mii km si consider ca le cam ajunge ce au indurat si as vrea unele cu care sa nu resimt orice pietricica de pe sosea. Ati spus fiecare ce amortizoare aveti dar nu ati specificat cum se comporta, de ex. Gabriel. Astept recomandari.
  20. S-ar putea ca la sfarsitul lunii martie sa am si eu nevoie de o pereche de amortizoare fata pentru tico.Mai e valabil anuntul tau?
  21. Da se pot face contracte de vanzare cumparare si Sambata. Daca ai de gand sa o iei din targ de la Vitan exista chiar acolo in incinta targului persoane care incheie astfel de contracte, daca nu atunci la Udriste in parcarea Dally sunt niste birouri.
  22. Din moment ce este asa de bun da ne si noua ceva detalii: unde, cat?
  23. Si eu am avut o idee care mi se pare destul de bunicica si anume o spalatorie auto. Problema cea mai mare in Bucuresti este spatiul necesar.Niste scule profesionale te-ar duce undeva la 3500 euroi pentru o rampa, restul calculeaza si tu chiria, salarii, consumabile etc.
  24. Daca mai e valabil anuntul tau as vrea sa stiu ce curea de distributie ai de vanzare? Ma intereseaza marca , provenienta mai exact.
  25. Si eu am aceeasi problema numai ca la mine troncane in ambele parti. A mers Peppino putin cu ea si mi-a spus ca este din caseta dar nu am mai avut timp sa ajung pe la service sa-i faca o diagnosticare completa. Se pare ca va trebui sa ma risc la o caseta noua si eu.
 

×
×
  • Create New...