Jump to content

bulamitica

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About bulamitica

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bulamitica

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    B 85 HBB
  1. @ Cristi despre ce GTT este vorba? Eu am avut o problema la GTT PALLADY dar am observat-o dupa ceva timp de cand am luat masina de la ei. Am schimbat bara spate care era lovita in stanga pe lateral si cand am avut ocazia sa ma uit si eu pe sub masina am observat ca armatura mea de la bara era inlocuita cu una sparta si legata cu sarma... evident nu am avut ce sa fac ca am vazut dupa 2 luni de cand luasem masina de la GTT. Dar cu faza cu vopseaua la mine a fost ok vad ca inca mai tine nu s-a decojit nimic.
  2. Ok dupa ce am citit tot topicul am observat ca ati cam facut treaba asta cu EGR dar inca nu a zis nimic nimeni dupa ceva timp ce s-a mai intamplat daca se simnte ceva aiurea la mersul motorului sau ceva mai ok. Am inteles ca acel EGR nu face nimic altceva decat sa numai intoarca gazele la ardere. Deci dupa ceva timp mai zice cineva ceva ??? M-a bate gandul sa incerc si eu, dar asteptsi parerile celor care l-au facut sa vedem ce se mai zice.
  3. Nu stiu daca merge la garantie dar daca o schimbi iti dau un sfat. Nu o mai fac in culoarea masini baga un nichelat cum sunt modelele americane sa vezi ce bine arata. Daca tot faci o treaba
  4. Am montat ATE pe masina, cele care le-am avut de la GTT erau dupa 10k la fier am zis ca o sa le fac o poza, din pacate nu gasesc cum se numesc sa zic la lume sa se fereasca de asa ceva am gasit scris pe ele doar SAC L485F 8L08A dar ultima parte am observat ca difera de la o placuta la alta. In rest impresii despre ATE dupa prima 100km zic eu ca sunt super ok acum vreau sa vad cat o sa reziste.
  5. Salut !!! Ce parere aveti de placute ATE. Vreau sa imi schimb placutele si nu stiu ce sa cumpar ATE sau FERODO . Deci pareri ceva??? ATE le-am gasit la 178 ron setul, FERODO nu stiu inca cat sunt dar cred ca pe acolo.
  6. Dupa un drum in afara orasului, am facut consumul si am iesit undeva la 7,2 %. Am ramas uimit ca nu pot sa zic ca am mers la consum numai 140km/h pe A1 si 120-130km/h pe unde se putea. Dupa prima ninsoare mai buna in Bucuresti am facut un consum sa vad cam cat mi-a papat iar am ramas uimit 12.5% ) foarte tare am zis ca ma deplasez cu un microbuz ceva nu cu un turism )
  7. Salutam !!! Am citit si eu topicul asta si nu stiu daca nu am vazut eu sau nu s-a scris despre asta dar la al meu Aveo aud un greieras in schimbatorul de viteze la o turatie anume, cand il misc putin nu sa il soct di treapta doar sa il misc nu se mai aude. Am fost cu masina la GTT Pallady si nu au gasit ce este. In concluzie daca are cineva o idee sunt dispus sa ma apuc de demontat.
  8. @Saint ...cum ar putea fi un consum de 10,5% in oras un consum bun. Pentru mine e enorm. Bine recunosc ca schimb numai dupa 3500 dar totusi e cam mult. Sunt nemultumit de consum dar sunt multumit de cum fuge dupa 3000 ture . Vedem acum in iarna cat sare consumul ca eu merg in Bucuresti mult zic eu pentru o masina personala in jur de un plin la saptamana. Revin cu alte impresii (sper). In concluzie nu cred ca pot sa scot un consum bun si sa merg sportiv, asta e ne conformam...
  9. Ma bag si eu inseama si vin cu o intrebare... Sunt singuru cu consum de 10,5% in Bucuresti sau mai e cineva in situatia asta cu motor de 1.4 16v si 33.000 km ?
  10. Mdeah !!! Interesant ce ai facut tu acolo dar am o intrebare tu ti-ai izolat boxele de pe spate de portbagaj ca parca am vazut o folie ceva si vreau sa stiu daca da de ce, se aude mai bine sau care ar fi motivul ? Vreau si eu sa imi pun boxe ovale pe spate si sunt curios cum le-ai prins direct de carton sau in tabla ca e ceva spatiu pana la tabla din cauza cartonului acela de protectie ? Mersi mult !!!
  11. Eu am gasit mufa din cea de baza Aveo in ISO. Be loud sau caralarmservice le are, plus ca am gasit si adaptor de antena radio.
  12. Eu unu am scos siguranta din panoul aflat in masina, cea de audio si cand am bagat-o inapoi surpriza. Cand am fost la GTT am mai scos la 2 aveo aceeasi singuranta si nimic asa ca nu stiu ce sa zic vad ca doar eu sunt cu problema
  13. Am scris in http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/11537-chevrolet-aveokalos-audio/page__st__240__gopid__496856 ca aici o dadeam in fftopic: . O zi buna
  14. Salut !!! Dupa ce am avut niste probleme cu al meu radio-cd (imi cerea Security code) am trecut la achizitionarea a unui DVD 2DIN si a iesit ceva de genu... mdeah nu pot sa va arat ce a iesit ca cica nu ma lasa. Le-am incarcat pe http://profile.imageshack.us/user/bulamitica/ poate imi da cineva vreo idee.
  15. Am rezolvat problema. Am instalat o navigatie full europe si gata
 

×
×
  • Create New...