Jump to content

vlad3221

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About vlad3221

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/18/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bacau
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2008
  1. inca ceva. cand va cere omul o parere rezumati-va la acea parere. lasati sfaturile voastre de profesionisti. Ca de teorie sunt satul, cu practica-i mai greu. mai bine amintiti-va de cate ori ati facut si voi o contraventie(chiar daca nu v-a prins politia in acel moment si nu aveti multe penalizari la activ, sa stiti ca tot contraventie se numeste ) vad ca meseria voastra e sa luati omul la misto. rog administratorul sau mpderatorul( care din voi se ocupa cu asa ceva) sa-mi stearga contul . multumesc. ( puteti sa-mi stergeti si mesajele, sa faca profesorii misto de altcineva)
  2. pt salex: da ai dreptate cu sensul de mers, mi-am amintit acum. greseala mea. si nu nu am uitat nimic din povestire. oricum cat despre amenzi au fost numai pt centura, doar asta e pt altceva. si ca sa-ti mai zic ceva nu ca m-as lauda dar prima data cand "am atins" volanul a fost la 16 ani ( nu pe drumurile publice- sa nu crezi ca sunt vreun raufacator al locului ), si nu ca as fi vrut neaparat sa comit o infractiune si numai pt simplul fapt de a conduce. Oricum am vazut imediat ce am primit carnetul diferenta de a conduce pe un drum care nu este public si un "drum cu masini pe el" . cred ca ti-ai facut o parere gresita despre mine ca sofer. oricum in viitor vrau sa ma fac instructor. sa nu ma claxonati tare
  3. va salut. nici nu mi-am dat mamaliga jos din geam si am si ramas fara permis. am fost oprit de domnul politist ca cica nu am oprit la trecerea de pietoni. eu si acum sustin ca pietonul abia calcase pe trecere si era pe banda 1, eu fiind pe banda 2. in fine. Prima data mi-a zis ca mi-l ia pe 3 luni, dupa sute de rugaminti mi l-a luat doar pe o luna.(plus amenda). Intrebarea mea este urmatoarea: el mi-a dat acum 360 lei amenda; platind in 48 de ore mi se injumatateste. 360 lei inseamna 6 puncte. Intrebarea este daca cele 6 pct amenda sunt si 6 pt de penalizare?(ca am mai luat niste amenzi pana acum si nu stiu daca punctele de amenda se transforma in pct de penalizare, ca mi-e cam frica ca am cam multe).
  4. cat te-au costat senzorii? i-ai montat tu sau la un service, si de unde i-ai luat?
  5. am taiat urechile alea 2 deoarece pana au ajuns la mine, cred ca din cauza transportului, s-au rupt jum, si nu puteam sa le las asa "sfartecate"
  6. m-au costat cu tot cu tavita 256 lei, transport gratuit. nu au marginea exterioara la fel ca tavita, dar au o mica "bordura"
  7. aceasta este masina mea . aveo sedan 1,4 l/ 94CP. sa nu radeti de huse ca stau strambe
  8. imi poti spune preturile noi la o tavita pt aveo si presuri pt aveo, cu tot cu reduceri.
  9. din pacate nu am telefon momentan, de asta te-am intrebat mai sus daca pot sa-ti trimit un MP cu adresa mea si cu ce doresc sa cumpar. pot sa fac comanda si printr-un MP?( intreb din nou ca sa fiu sigur).
  10. un parasolar pt aveo ai( pt sofer), de culoare crem m-ar interesa.
  11. daca iau si bandouri si tavita cat primesc reducere in total( spune-mi pretul total cu tot cu transport). bandourile au vreo inscriptie?
 

×
×
  • Create New...