Jump to content

yo9hrb

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yo9hrb

  1. yo9hrb

    Vand Tico

    Tico s-a dat. Restul raman valabile. Poze de la Wartburg (compartimentul motor). Ce vedeti in plus sunt frunze...
  2. Daca ai cat de cat inclinatie spre electronica/electrotehnica, poti identifica unde se alimenteaza excitatia, elimini regulatorul original si il inlocuiesti cu unul electronic de Dacia (aprox. 25...30 lei) sau cu unul home-made.
  3. yo9hrb

    Vand Tico

    Pentru cei care imi trimit oferte pentru TICO pe PM, va anunt ca nu am ce face cu ele. Masina nu este a mea, nu eu hotarasc. Eu doar am postat anuntul aici. Plicurile le trimiteti la biroul din Galati, aveti mai sus datele. O zi buna.
  4. yo9hrb

    Vand Tico

    Este diesel. Poza:
  5. yo9hrb

    Vand Tico

    Pai daca cumperi o dacie 1300, nu o inmatriculezi? TV-ul a fost inmatriculat, cu numere de armata. Cand a fost vandut, s-a radiat. Se iau numere provizorii, se face ITP si se inmatriculeaza. Caut poze si pun.
  6. yo9hrb

    Vand Tico

    Nu, n-a mers de loc (inca are arcurile invelite in hartie). I-au mai dat baietii kilometrii inainte ca sa se scoata cu benzina.
  7. yo9hrb

    Vand Tico

    In afara de TICO (al firmei), vand urmatoarele masini (ale mele): - Wartburg 1000, model 312, 1965, in curs de restaurare. motorul este la cota 3, totul schimbat (numai piese noi IFA), masina este demontata in vederea vopsirii. Cu ea mai vin piese de rezerva (practic inca o masina fara sasiu si caroserie). Se poate obtine certificat de vehicul istoric (vezi RCR), singura modificare este la instalatia electrica (12V in loc de 6V). Masina are CI, numere noi, nu mai are revizia si, bineinteles asigurare. 700 lei - TV14F,an 1978, motor Brasov, 6 locuri, functioneaza. Piese de rezerva: o roata de rezerva in plus, electromotor, pivoti. Revizia expirata. Nu mai are asigurare si rovigneta. Pentru cine are de carat chestii grele, e buna. Baterie de 150Ah. Actele se fac cu proprietarul (nu sunt eu). 850 lei. - TV12, an 1979 cumparat de la o unitate militara. Fosta statie de transmisiuni. 4X4. 1700 km la bord. Motor benzina (campulung). Ii mai trebuie carcasa ambreiajului, pompa de apa si alternatorul. Nu e inmatriculata (a fost, dar cu numere de armata). Are incalzire separata pentru compartimentul din spate (sirroco). Masina arata ca noua. 1250 lei. Pentru acestea nu trimiteti oferta la Bureau Veritas
  8. yo9hrb

    Vand Tico

    Pretul este negociabil. Practic se liciteaza (asta este hotararea conducerii). Pentru aceasta, doritorii vor scrie pe o hartie datele de identificare (inclusiv modalitati de contactare)si pretul propus. Hartia se introduce intr-un plic si se trimite pe adresa : BUREAU VERITAS ROMANIA CONTROLE INTERNATIONAL Galati, str. Brailei nr. 165b, et.5 Pe plic va rog sa mentionati "Licitatie TICO BR-19-BVR" Masina se poate vedea in Ploiesti, parcarea IPCUP. Biroul nostru este in cladirea IPCUP la etajul 1. Plicurile se vor deschide la data de 15 iunie 2009. O zi buna.
  9. Pai au fost vreo 800 piesele, restul manopera, tva, etc. Consider ca nu mi-a luat pielea de pe mine. Oricum n-am platit eu . La ala cu constatarea de 300, cand mi-a facut antecalculatia de 3900 de lei, 2900 erau manopera.
  10. De regula imi surubaream masinile singur, dar nu mai am timp. Asa ca am gasit un alt service, cu preturi de bun simt. O revizie cu schimbare de distributie, pompa de apa, placute de frana, flanse amortizor, suporti motor, bujii, fise, uleiuri, filtre, rulmenti pe fata a fost vreo 1200. La alt Tico. Si fara bani de constatare. Tiova SRL, pe la rondul de langa Obor, pe strada Postei. L-am dus dimineata si l-am luat seara.
  11. Nu-ti convine 150, du-te la Neoserv in Ploiesti ca acolo e 300 >
  12. yo9hrb

    Radioamatori

    Daca aveti statii de ultrascurte, prin PH, pe 162,125MHz ascultati... politia (circulatie). Radare, blocaje in trafic, etc.
  13. Sa va spun si eu o poveste... de ocolit Neoserv din Ploiesti. M-am dus cu un TICO la ei sa-mi schimb parbrizul pe CASCO. Vazand ca au statie ITP le-am zis sa-mi faca o constatare, ca tot trebuia sa fac revizia la masina. Cand am vazut antecalculatia... m-a luat cu ameteli. Amenda, nu alta. Deja imi puneam intrebari cum am ajuns cu masina acolo. 3977,50 lei (foarte noi). Btw, manopera e 100 lei/ora. Asa ca le-am zis pa (dupa ce am achitat 300 lei constatarea) si m-am dus cu masina direct la o statie ITP, urmand sa ma duc la alt service sa repar numai cele constatate cu ocazia verificarii. Stupoare, masina, in nesimtirea ei, nu a avut nimic. A trecut toate testele fara probleme.
  14. yo9hrb

    Vand Tico

    Poza. Ala alb e de vanzare. An fabricatie 1999 (an bun pentru Tico
  15. yo9hrb

    Vand Tico

    Vand TICO cu a/c. 188000 km, distributia schimbata la 180000, ITP valabil pana la 05.05.2011. Este inmatriculata pe firma (nu de distributie). Masina este in Ploiesti. Relatii la tel 0244/573 523. Pret 4500 lei.
  16. Consum TICO pe parcursul Ploiesti-Predeal-Rasnov-Brasov si retur, 4,1%. Doar eu in masina, fara bagaje. Viteza... in limitele legii. Masina are 221.000 km. Verificat prin metoda plin/plin, la aceeasi pompa (si la plecare, si la sosire).
 

×
×
  • Create New...