Jump to content

roka

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About roka

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/30/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Urziceni
  • Din
    Urziceni, Ialomita
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    IL 25 ROK
  1. caut oglinzi exterioare stanga si dreapta, cu reglaj mecanic, modelul de carcasa rotunjita, nu cele patratoase. Preferabil culoarea verde (clasicul verde inchis de la cielo). Aveti asa ceva pe stoc? Cat ar costa?
  2. caut oglinzi exterioare stanga si dreapta, cu reglaj mecanic, modelul de carcasa rotunjita, nu cele patratoase. Preferabil culoarea verde (clasicul verde inchis de la cielo). Aveti asa ceva pe stoc? Cat ar costa?
  3. o antena cielo? astept raspuns aici sau eventual PM.
  4. caut o antena de cielo. Astept raspuns aici sau eventual pe PM. Multumesc
  5. o antena de cielo? multumesc !
  6. Salut, Tocmai mi-am reparat si eu aerul conditionat la Cielo `96. Am avut radiatorul spart, undeva in partea dreapta jos avea o fisura destul de mare. L-am facut la un service de prin zona trafic greu din Bucuresti (mi-e frica de warn pentru reclama dar la cererea publicului, pot da informatii detaliate pe PM sau poate chiar aici). Pe langa radiatorul spart am avut si electroventilatorul ars. Sambata trecuta 06.06.2009, am fost la constatare si verdictul a fost sa las masina in service pentru 2 zile. Miercuri seara 10.06, pe la ora 18.00 am dus masina, lasand cheile, masina si talonul la portar, deoarece programul se incheie pe la 17.00-17.30. Vineri am fost anuntat ca este gata si functionala (si masina si instalatia de a/c). Datorita faptului ca lucrez in cealalta parte a Bucurestiului (Afumati), am reusit sa o iau doar sambata dimineata. Piesele schimbate erau deja in portbagaj (as putea sa zis ca erau curatate de praf destul de serios), ceea ce m-a incantat destul de mult. Foarte corecti, foarte seriosi, au insistat sa vin pentru o verificare cand voi avea eu timp (probabil ca tot intr-o sambata). Per total, m-a costat 950 RON. Nu pot spune ca e mult sau putin, din moment ce sunt inca extaziat ca imi merge a/c. Sper ca aceste informatii sa va fie de ajutor. Daca aveti intrebari, va rog PM. Numai bine, roka
  7. Dupa cum spune si titlul, vand o pereche de pantofi sport, marca Adidas. Sunt numarul 44 (10 US). Eu doar i-am probat dar nu am putut mergee cu ei, deoarece sunt prea mici pentru piciorul meu. Pot trimite prin posta/curier rapid in toata tara. De gasit, in cursul saptamanii dar numai seara (dupa 18.00), in zona Colentina. pretul ar fi de 350 RON, negociabil. trimit si in tara, prin posta si/sau curier rapid. Catalin - 0723.598818
  8. @ VAXXi : multumesc pentru raspunsul rapid si prompt. Am aflat ca trebuie si element de incalzire. inca mai astept solutii romanesti : motor, sistemul de incalzire, etc... Am vazut pe alte site-uri ca ar merge un motor de la o masina de spalat din aia veche (albalux, parca se numeau). cu incredere, dati drumul la discutii, sariti cu pareri...
  9. salut tuturor, stie cineva cum poti face acasa, singur si independent asa ceva? O cuva din inox, am, deci asta nu ar fi o problema. Niste picioare i-as putea atasa. Sa leg un fir pentru alimentare, m-as pricepe. Problema e la motor. Ce fel de motor, daca ii trebuie modificari, etc. La cat de vechi sunt aparatele, ma gandesc ca merge adaptat unul de masina de spalat, mai veche, care nu mai poate fi folosita. As gasi unul prin curtea proprie, sau prin vecini. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie? Multumesc !
  10. salut, ma intereseaza o tavita pentru Cielo 1996, precum si bandouri laterale. Poti sa-mi spui daca ai pe stoc, cat costa si cam cum ar arata bandourile laterale ? multumesc !
  11. mai ai motorasul? ca tocmai azi mi s-a bulit si mie...si vad ca esti dispus de o donatie...
  12. @costika - asta e, am pierdut ocazia. capac cu ureche rupta am si eu @lascarica - am avut impresia ca nu te mai intereseaza, nu am stiut ca ati vb pe pm. exact din alea imi trebuiau si mie, cu comanda pe panou, nu intre scaune. p.s. : le vinzi ?
  13. mai ai panourile alea pentru usile din fata? sau le-ai dat? ca le cumpar eu. ma intereseaza si capac bloc sigurante (capacul ala de la sigurante de sub volan) astept raspuns.
  14. ma intereseaza interioarele de la usila fata la cielo, alea cu comanda geamuri electrice pe usa soferului. da-mi de veste daca le ai. As vrea sa fie intr-o stare cat mai buna, niste poze eventual.
 

×
×
  • Create New...