Jump to content

cdvali

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About cdvali

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/12/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Interests
    Informare
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Std. A/C LPG
  • An
    2005
  1. Salut, de aprox. 2 saptamani am probleme cu instalatia de AC sau mai exact cu instalatia de distributie aer pentru ca nu mai am acelasi debit de aer atunci cand e setat pe viteza 2 si orientat spre fata (de obicei il tin setat pe fata-picioare). Cred ca s-a intamplat ceva pentru ca acum in orice viteza as comuta debitul de aer ce intra in masina e foarte mic. Doua ciudatenii mi se par suspecte: 1) un tacanit care se aude atunci cand pornesc AC-ul si care se aude din cand in cand (e diferit de cel de la inceput atunci cand cupleaza) si 2) atunci cand comut in pozitia 3 picioare acum imi baga aer sus, la fata ca si cum ar fi comutat in pozitia 1. Poate ma ajutati cu un sfat. Am schimbat toate curelele (revizia de 60.000km), AC-ul pare sa mearga, adica se aude tacanitul si pare ca ar veni ceva aer rece dar v-am zis f.f. slab. Multumesc!
  2. cdvali

    Termenii Garantie

    Bineinteles ca e vorba de un service autorizat Daewoo. Din discutiile avute si cu altii, anvelopele nu fac obiectul garantiei, dar acestea sunt urmari ale functionarii defectuoase a amortizoarelor, etc. Drept urmare, dupa parerea mea, ele necesitau schimbarea.
  3. cdvali

    Termenii Garantie

    Multumesc! Te rog spune-mi adresa de mail.
  4. cdvali

    Termenii Garantie

    Azi am fost sa rezolv problema si sa ridic ghidul de service. Dupa ce a mai vorbit la telefon cu inspectorul de la uzina, inginerul de la garantii accepta schimbarea anvelopei. Pe urma alta problema, a inceput sa-mi reproseze ca nu imi schimba nimic daca vedea unde am facut ultima oara revizia. Ultima revizie am fost obligat sa o fac la un service acceptat de Carpatica Asigurari, deoarece am reparat masina in unui accident in care un taximetrist m-a lovit in parcare. Fiind aici am zis sa fac si revizia, totodata incercand si alt service. Cu astea zise, acest inginer imi spune ca pe "aici sa nu mai calc" si ca nu imi schimba atatea (mentionez ca defectele au fost vazute si aprobate de un inspector de la uzina) daca se uita cu atentie in ghidul de service. As vrea sa stiu cui pot sa ma adresez, pentru aceasta situatie. Cu respect, un client Daewoo
  5. cdvali

    Termenii Garantie

    Multumesc! As vrea sa spun un singur lucru si anume ca masina a mers doar pe drumurile din Romania, drumuri a caror stare o stim cu totii Pe mine ma supara un singur lucru, o data ce si-a dat acordul inspectorul de la uzina de a schimba anvelopele (asta dupa verificarea-palparea amanuntita a anvelopelor), un altul vine si pune bete in roate. E clar ca individul se astepta la o mica atentie din partea mea. Acest lucru m-a suparat cel mai tare. In concluzie, cat timp masina e in garantie am sa-i cicalesc cu toate ) Inca o intrebare: amortizoarele uzate (precizez ca dupa montarea celor noi, amortizorul vechi din stg. spate prezenta scurgeri de ulei) nu duc la o uzura timpurie a anvelopelor?
  6. cdvali

    Termenii Garantie

    Salutare tuturor, am o un Cielo Std. Lpg, din septembrie 2005, circa 22500 km. Azi am fost la service cu urmatoarele probleme: zgomot pe spate (troncanit) si pierderi recente de antigel. Dupa un test pe drum si ridicarea pe elevator a masinii, acum o saptamana in acelasi service, s-a constatat ca anvelopele din spate sunt razuite pe interior. Mi-au spus atunci sa vin peste o saptamana, sa-mi schimbe anvelopele. Dar cu timpul nu stau prea bine, asa ca a trecut circa doua saptamani. Azi nu m-am lasat pana nu am verificat unghiul de directie, care a iesit bine din rezultatele lor si un test de amortizoare. Pe spate stg. aveam eficacitate 50% si pe dreapta aprox. la fel. Dupa ce am asteptat un tip de la uzina Daewoo pentru inspectia masinii si luarea deciziilor de rigoare, se pare ca am obtinut totusi ceva. Cele 2 amortizoare spate schimbate, anvelopele spate, teu de la gaz si la doua usi bolturile. Problema este ca dupa ce m-am intors cu anvelopele de la o vulcanizare din apropiere, inginerul de la garantie a decis ca nu poate sa-mi schimbe ambele anvelope decat una, pe motiv ca ... scuze pentru modul in care voi explica ... exista o zgarietura, taietura de circa 2 cm intre canalele de rulaj ale anvelopei, nu mai retin daca pe interior sau exterior. Dupa discutii in contradictoriu cu acest inginer, despre a cui vina este sau a cui nu este, a ramas ca maine sa mai vorbim si sa rezolv cu masina, adica sa ridic ghidul de service de la ei si sa nu platesc nimic sau sa achit anvelopa. Ma intereseaza, daca stiti, termenii de garantie in acest caz. Va rog sa ma scuzati pentru atata palavrageala )
  7. Masina e noua, cumparata acum trei saptamani si are aprox. 470 Km parcursi.
  8. Atunci cand merg pe GPL. Ce reglaj are nevoie in service? Ce poti sa imi spui despre trecere de pe benzina pe GPL? Tot ce stiu este ca comuta automat de pe benzina pe GPL. Multumesc ovi_jer.
  9. Acelasi lucru mi se intampla si mie. Cand pornesc AC-ul, masina incepe sa mearga mai greoi, parca as fi luat piciorul de pe acceleratie. Cielo e pe GPL si e cumparat recent (trei saptamani = 470Km parcursi). Cu toate ca am mai relatat aceasta problema si pe alt topic legat de acest subiect (Probleme Aer Conditionat-mers Sacadat Si Intrerupt), revin cu aceiasi rugaminte si anume sa postati. Multumesc
 

×
×
  • Create New...