Jump to content

mitzy_vip

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About mitzy_vip

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    b 19 uzu
  1. De unde ai luat foliile?

    ai montat leduri suplimentare?

  2. a rezolvat cineva faza cu inchiderea centralizata din buton??eu vreau sa-mi fac pe matiz tot asa din buton.dar am o nelamurire...cum leg firele??daca imi va mai merge alarma daca pun intrerupator?? am alarma pe matiz si inchidere.daca poate sa imi dea si mie cineva niste ideei niste pozee cum se leaga firele?plss
  3. pai asta e si faza ca am mai vazut pe matiz 175/60.r13 si nu au schimbat caseta daia tot intreb uni spun ca nu le ating alti da...pana la urma pe cine cred vreau ceva mai late dar 165 mi se par mici nu stiu de ce 165/60 exista ??
  4. am citit dar in cartea masina este pusa valoare de 175/60/r13\.si-a mai pus cineva asa anvelope? vreau sa stiu de la cineva care si-a mai pus si cum se comporta masina.
  5. salutare to all.am si eu o intrebare care ma roade de mult si nu am gasit nicaieri raspunsul adica unu concret.vreau sa imi schimb anvelopele...dar... vreau ceva mai late pt matizake al meu, cum ar fi 175/60/r13.multi imi spun ca ating la bracaj maxim alti nu.in cartea masini 175/60/r13 este maximul, deci ar trebui sa mearga dar...vreau sa imi spuneti poate stiti mai bine, cum se comporta masina cu asa anvelope, e bine sau nu, se merita sau nu.am intele ca se cam rezolva cu stabilitate cu asa anvelope, este adevarat?vreau si eu niste sfaturi,pareri de la voi.
  6. nu stiu ce sa ii mai fac am ajus cu treapata a 3 abia la 40km si deja e la 3000 de rpm.niste sfaturi daca aveti de unde ar putea sa fie buba
  7. da de valva electrica IAC e vb.multa lume mi-a spus ca daca scot mufa ar trebuie sa lucreze, sa se simta o schimbare in mersul motorului la relanti, e la mine nu se simte nimica.daca o scoat sau nu tot la fel merge, nici o schimbare ce sa ii fac? fata cum mergea inainte, crede-ma ca merge turata acuma, in treapta a 3 a daca ajung la 50 e turata, se aude urat.inainte ajungeam la 60 lejer fara sa fie turata.chiar nu stiu ce o avea.
  8. am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva.se tureaza motorul prea tare inainte schimbam treptele cam asa 1 0-20, 2 20-40, 3 40-60, 4 60-80 5 80 -....... si asta in fara sa se tureze mortorul, acuma schimb cam asa 1 0-20, 2 20-30, 3 30-40, 4 40 80 etc dar se tureaza acuma prea tare de ce oare inainte in treapatra a 3 ajungeam de la 30 la 60 lejer fara sa fie turat motorul si acuma se tureaza zici ca imi ies pistoanele prin capota de ce... am schimbat regulatorul de aer cred ca asa se numeste acea chestie care baga aer in functie de turatie sa fie toto de la chestia aia?faz e ca daca scot mufa de la regulatorul ala nu se intampla nimica uni mia spus ca daca scot mufa ar trbui sa lucreze sa se schimbe mersul motorului e la mine nu se intampla nimica plsss hellllp
  9. ceasurie m-au costat 1,5 mil si sunt super.are reglaj pt intensitatea lumini si are doua culori albastru si verde,dar fara limbi se vede urat sincer.nu se vad limbile si nici kilometrajul.limbile le-am facut rosi cu ajutorul unor leduri rosi de intensitate mare si cate o rezistenta.dar cine vrea sa faca asa ceva sa aiba mare grija cum pozitioneaza ledurile pe plexiglasul din spartele ceasurlo,i daca nu sunt puse cum trebuie nu lumineaza bine deloc.
  10. multumesc frumos.mai astept sugesti si pareri.
  11. la condus nu deoarece se poate regla intensitatea si nu e nici o problema
  12. nu sunt 3 modele este 1 si acelasi numai ca prima pozaste facuta ziua fara sa fie aprinsa pozitie, a doua este facuta ziua cu pozitia aprinsa si a trea este facut noaptea.
  13. salutare am si eu o intreabare pt cine cunoaste.mi-am montat de curand boxe pe fata de 17 si as vrea sa trag fire mai sanatoare de la casetofin la bloxe si nu stiu cum sa trag prin furtunul ala care face legatuta intre usa si masina pe unde vin firele daca are cineva vre-o idee va rog ...modelul este matiz se am pus boxele pe fetele de usi.am 2 boxe fata pioner 50W rms si pe spate tot pioner ovale 80 rms.casetofonul este un alpine 4x50.
 

×
×
  • Create New...