Jump to content

marcelradian

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marcelradian

  1. Dar difuzoarele spate si/sau fata pentru cielo 1996 ai? Mersi.
  2. piese daewoo, dar un alternator cielo ai, si la ce pret? Merci.
  3. Eu mi-am montat instalatie BRC (12.800.000) la Virsta Craiova si merge fara nici o problema, consumul mi-a iesit 7,5 /100 gaz ( calculat la 260 km parcursi, din care 30km in oras), nici nu ma asteptam la asa consum, iar noxele pe gaz au iesit ca la carte. Acum urmeaza RAR-ul ! Stie careva, trebuie programare, ceva, inainte la RAR? Si apropo care e termenul de la montare pana la RAR? Sper ca nu sunt in afara subiectului. Merci.
  4. Da, Ovi_jer, toate sunt la locul lor si nu pierde ulei deloc.
  5. Poate sa ma lamureasca cineva daca axul notat cu nr.224 din figura se scoate ,,usor,, din cutia de viteze? asta deoarece jocul din timonerie nu se trage de fapt din timonerie, ci din gaurile ovalizate de la acest ax, si n-as vrea sa dau banii degeaba daca nu e cazul Acest lucru ma face sa cred ca nu elimin jocul si zgomotul specific daca inlocui timoneria propriu-zisa. A mai intampinat cineva din d-voastra acest caz si in ce maniera s-a rezolvat? Va multumesc pentru raspuns. proba
  6. Am depus banii in cont ( 150000) pentru autocolante prin Raiffeisen. La descriere ,, marcelradian -autoco,, ( N-a mai avut loc in calculatorul bancii numele intreg). Mersi pentru promptitudine, Mircea. .
  7. Buna tuturor. Am un zgomot pe rotile fata pe care nu pot sa-l depistez,dar sa-l mai si elimin. As dori cateva sugestii in acest sens. Zgomotul (hasaitul mai bine zis, care nu este continuu, ci in ritmul rotirii, devine mai rapid cu cresterea vitezei) apare in aliniament, se accentueaza mai mult in curba, apare la viteza de 40 - 60 km/h, dupa care, la viteze mai mari, se transforma intr-un zgomot de ,,fond,, continuu (nu prea puternic, dar deranjant). Am schimbat rulmentii noi, cauciucurile noi, unghiurile in tolerante, etrierii nu sunt blocati. Degeaba, n-am scapat de acest hajait.Sa fie planetarele? Sa fie faptul ca ,,meseriasii,, la inlocuirea rulmentilor au strans planetarele cu rotile suspendate, si nu cu ele in sarcina, astfel incat acestea lucreaza prea ,,strans,,? Planetarele pot bate si in aliniament? Sa aiba nevoie de vaselina?Sperand ca m-am exprimat cat de cat pe inteles,orice sfat ar fi binevenit. Multumesc.
  8. Mersi pentru sfaturi. Inca o intrebare; daca am pus lichid servo de proasta calitate, consider ca pompa de servo s-a defectat iremediabil? Ma gandesc la o purjare de lichid si inlocuire cu lichid corespunzator, astfel ca pompa sa nu mai ,,curga,, Sau ma fac de alta pompa? Merita incercat?
  9. Ovi_jer, multumesc pentru sugestie. Acum sunt sigur ca lichidul a fost necorespunzator(2+2 sau 2x2, cam asa ceva), n-am pus Dexron II.
  10. Buna ziua tuturor, problema mea este urmatoarea: acum 6 luni pompa de servodirectie avea ,,scurgeri,, de lichid pe la capacul spate al pompei. Bun, am inlocuit-o cu una SH = 1500000 lei. Acum, ghinion, a inceput sa curga si asta, presupun ca prin acelasi loc, n-am verificat-o inca. Inainte de a cumpara una noua = 4-4.500.000 lei ( dupa cate stiu) as dori o indrumare, un sfat, ce lichid folositi, poate iau des volan la maxim, daca mai trebuie sa verific altceva, orice sfat e binevenit. Mi-e teama ca daca o inlocuiesc, incepe sa curga si asta noua! Va multumesc.
  11. Ar trebui totusi sa inlocui releul de claxon ( din spatele cutiei cu sigurante) cu alt releu, eventual pozitii, faruri, AC, care vrei. Si la mine nu mergeau claxoanele, si am depistat ca de la releu, chiar daca releul ,,tacanea,, cand puneai mana pe el. S-a rezolvat prin inlocuiere releu.
  12. La mine, de 2 ani de cand am schimbat polul de antena ( idem -mergea motorasul in gol, probabil banda zimtata de la pol) nu am avut nici o problema, merge perfect. O sterg decat cu carpa uscata ( din cand in cand), si i-am pus un intrerupator mic la bord ( rama cutiei de casete) din care pot sa o manevrez la comanda mea sau nu.
  13. Am cumparat cielo 1996 acum 2 ani de la primul proprietar ( in care am facut 40000km), avand 120000km la bord in prezent. in 2 ani am schimbat asa: - presuri cielo - bompa d benzina - m-a lasat imediat cu am cumparat-o - 2 furtume motor - am introdus freon - 2 arcuri pe spate, termostat, pompa de apa. - 1 pivot inferior - 1 bieleta directie si un cap de bara - 3 relee accesorii - toba finala si intermediara - 2 proiectoare ceata - antena, plus panou comanda geamuri sofer. - am reparat glisierele scaunelor, am inlocuit buretii scaunelor fata. - consumabile, ulei, lichid servo, lichid frana, antigel, curea distributie si curea compresor, bujii, fise, delcou, rotor delcou, placute frana - toate inlocuite cand am luat-o. Se vede treaba ca primul proprietar nu a prea ingrijit-o, cu toate astea ma declar multumit de masina, am adus-o la ,,linia de plutire,,
  14. Prin inlocuirea injectoarelor intre ele m-am gandit si eu, dar cred ca mai bine cumpar 1buc. sa am de rezerva unul, ptr.orice eventualitate.
  15. Cum verific asta? Cu bec de control sau voltmetru? dar cum verific daca infectorul a ramas blocat pe deschis? Mersi ptr.raspuns.
  16. fumul are culoarea neagra, perfect uscata. Si pe teava nu iese uniform negru, numai fum negru, ci sacadat, se pare ca numai din cilindrul cu pricina ! Dar are vreo legatura pierderea de ulei ( scos fum din cauza pierderii de ulei) cu noxele, sau numai benzina nearsa integral, gaze nearse, mareste procentul de noxe? Mai ramane sa inlocuiesc injectorul in cauza, sa vad daca se produce vreo schimbare !
  17. Am si eu o intrebare, poate-i gasesc raspuns la d-voastra. La cilindrul 4 bujia este afumata puternic, neagra, uscat. Scoate fum pe teava de esapament, respins la noxe la revizie, poate din aceasta cauza? celelalte bufii sunt perfecte, masina merge bine, fara alte probleme. Daca scot fisa de la bujia 4, motor pornit, fumul scos pe teava de esapament se reduce vizibil ( nu mai scoate deloc fum). Intrebarea mea este din ce cauza cilindrul 4 afuma: sa fie de la injector defect, sau din cilindru, piston, segmenti, etc? Am inlocuit fise, delcou, rotor, bujii, fara nici o schimbare, bujia 4 tot afumata este. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o parere? Cielo 1996.
 

×
×
  • Create New...