Jump to content

danuttts

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About danuttts

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Alba Iulia
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 platinum
  • An
    2008
  1. Salut Cat costa filtrele originale si un set de bujii NGK la Aveo sedan 1.4 , 94 cp din 2008?Multumesc.
  2. Am facut revizia recent si la fel mi-au recomandat ''domnii'' de la service ulei 10w40 dar am insistat sa puna 5w30.Pe carnetul de service si factura scrie 5w30 dar cum nu am stat langa ei nu sant sigur ce au pus.Si inca o chestie ciudata , pe factura apare doar 1l de ulei.Au fost foarte ''generosi'' si au pus mai mult ulei pe care l-am scos singur cu o seringa.Locatie Ecomax CJ , pret 370 lei.
  3. Nu, multumesc.Imi trebuie original ptr revizie, sa nu faca aia figuri.
  4. Ma intereseaza pretul pentru 4l de ulei GM 5w 30.Merci.
  5. Ieri am pus o frana mai brusca de a intrat abs-ul iar azi dimineata cand am pornit masina am observat ca becul de la abs ramane aprins.Am dat o tura in jurul blocului si am franat usor de cateva ori dar becul nu s-a stins.Am incercat si o frana brusca si de aceasta data becul s-a stins.E nevoie sa fac o vizita la ''minunatul'' service Chevrolet? Off topic : Daca da, ce service din zona imi recomandati SB sau CJ?
  6. Si a mea a inceput sa faca figuri.Astazi s-a inchis la a-5-a incercare dupa care la urmatoarele deschideri/ inchideri a functionat corect.Am observat si o reactie intarziata a inchiderii centralizate dupa ce apas pe butonul de la telecomanda, inainte era mai rapida.Sa schimb bateria de la telecomanda?
  7. In Sibiu la ce service ai fost?Automobile Sibiu sau la Autohaus Huber?Eu am luat masina de la Automobile dar mi-au lasat o impresie mai putin placuta.Pana la anul sper sa se deschida si la noi reprezentanta ptr ca lucrarile au inceput deja.Cei de la Cluj cum sint?
  8. @root si la mine pe automat baga aer doar prin fata, eventul intra si recircularea.Cred ca se intampla asa datorita diferentei mari dintre temperatura reala din masina si cea setata la climatizarea automata.Sincer sa fiu am folosit modul automat doar de cateva ori ptr ca a inceput sa ma enerveze, asa ca o reglez eu cum vreau.Am prieteni cu masini mult mai scumpe care se plang de climatronicul '' care-si face de cap'' .
  9. Salutari la toata lumea De o saptamana am un aveo 1.4 platinum sedan si am 2 nelamuriri: butoanele ptr geamuri nu sint luminate( e normal asa ceva sau am o siguranta arsa sau lipsa? ) si seara e chiar nasol sa pipai dupa ele sa deschizi geamul,daca calc ambreiajul in mers turatia nu scade imediat ci intarzie cam 1/2 sec.
 

×
×
  • Create New...