Jump to content

gilcumanul

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About gilcumanul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    buzau
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    lacetti
  • An
    2008
  1. Am testat calitatile masinii. Desi am doar 2500 km parcursi m-am hotarat sa supun masina unui mic test-drive. Asadar am cautat o portiune buna de drum si cu greu am gasit asa ceva. Viteza maxima atinsa a fost 185 Km/ora deoarece se termina linia dreapta si urma o curba destul de dificila. Abia astept sa ies pe autostrada pentru a vedea daca pot atinge 200km/ora. Am pus si cateva frane la 110-130 km pentru a vedea cum se comporta masina. Abs-ul isi face treaba foarte bine si n-am simtit ca masina trage intr-o parte sau alta. Sper sa am impresii la fel de bune si dupa vreo 10 ani.
  2. Ce-mi place foarte mult e ca pare o masina potrivita pentru un roman, fie el si cuman. Inalta, stabila, plasticul rigid desi abundent, consumul ok fara clima... RadioMP3 Blaupunkt e rudimentar asa cum am mai zis. Nici radio nu prinde prea bine dar ma gandesc ca poate fi si din vina undelor din Focsani unde lucrez in prezent. Sunt 3-4 posturi de radio si undeori le pierd chiar daca sunt la intrarea in oras. Si nici nu stiu sa le bag in memorie dar nu ma afecteaza prea mult acest lucru.
  3. Hello!!! Nu mai zice nimeni nimic? Comentarii?
  4. Va multumesc pentru urari. Spalat bine in aceasta seara si poate reusesc sa fac poze maine apoi le voi adauga. Masina am luat-o dupa ce am citit si parerile voastre. E important cand cumperi o masina noua sa nu te grabesti si sa fii sigur pe alegerea facuta. Pai cand mi-am propus sa-mi iau lacetti nicio parere a celorlalti nu m-a facut sa-mi schimb optiunea. Mi-a placut si am luat-o. La dealer am intrebat daca au lacetti sedan negru, modelul ales pe stoc. Mi-au zis ca da si eu am zis sec: Vreau si eu una, cum o platesc? Astfel am fost clientul perfect pentru vanzator. Eu am analizat bine masina cand o vedeam pe strada(destul de rar) si mai ales la dealeri. Cam atat...
  5. Promit ca voi pune si cateva poze. Compania la care lucrez si-a deschis un nou punct de lucru asa ca am venit la lucru si pe drum de pamant. M-a durut inima dar la gropi s-a comportat admirabil. Sper sa nu ma coste pe viitor acest lucru. Dotari: dublu airbag, servo, abs, geamuri fata spate electrice, volan piele, oglinzi electrice, cotiera, bla, bla, bla. N-am facut decat drumuri "buzau-focsani" si mai mult urban, abia astept sa fac un drum lung de genul buc-cluj pentru ca vreau s-o testez pe Valea Oltului. Mentionez ca inainte de a-mi lua masina de razboi Lacetti am condus un C3 diesel despre care am o parere relativ buna dar e clar ca nu suporta comparatie fiind si din alta categorie. Faza e ca sunt si lucruri pe care nu le cunosc: nu stiu cum functioneaza oglinzile incalzite. Si ma enerveaza ca n-am stergator pe spate...si roata de rezerva e jenanta.
  6. Modelul X4X57C cumparat de la Di-Bas cu 12568 euro. Spre deosebire de cei de la GTT sunt mult mai amabili si preocupati de a-si face treaba cat mai bine. Masina se afla in stoc asa ca intr-o saptamana de la data platii am ridicat-o de la dealer. Taxa de prima inamatriculare 1300 ron!!!, inscrierea intr-o singura zi (la RAR am stat 5 min). Aveam de ales intre Megane, C4, Ceed dar la banii pe care-i aveam ma incadram la versiuni inferioare de motorizare. Masina am luat-o dupa ce am citit cateva pareri pe diferite forumuri si dupa ca am vazut-o la un alt dealer din provincie. N-am facut drive-test insa n-am de ce sa regret. Am 1500 Km si pot sa spun urmatoarele lucruri: -inalta si stabila, fara probleme la bordurile din parcare, spatioasa, rapida, demaraj bun, cotiera foarte utila -consum destul de mare daca se foloseste climatronic-ul, vopseaua metalizata negru perlat foarte sensibila, radiocasetofonul cu Mp3 cam rudimentar dar cu boxe puternice, cam rigida, lipsa scut Sunt multumit de alegerea facuta si sper sa n-am nici un fel de probleme.
 

×
×
  • Create New...