Jump to content

Anubis20

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anubis20

  1. Salut si LA MULTI ANI tuturor! Mi s-a ars un bec la proiectorul de ceata de pe partea soferului. In manual vad ca am nevoie de un bec 27W. Intrebarea este: H1 sau H3? de care mai exact? Modelul este Spark 0.8 - 2008. Multumesc!
  2. http://www.euroncap...k/2009/377.aspx Euro NCAP 4 stele din 5
  3. Il am de 1 an, 13.000 km , nicio problema pana acum. Merge f bine, consuma putin. Sunt foarte multumit de el. A facut toti banii. Ma gandeam la un Logan dar era mai scump (cu aceleasi dotari) si am preferat Sparkuletzu de 0.8. A meritat 7000 de euro. Nu am vrut masina second. Avantaje: - consumul redus, in primul rand in oras. Nu stiu cati de pe forum au modelul din 2008 care a venit cu un consum ceva mai redus ca modelele mai vechi. - este silentios si la viteze mai mari (am mers si cu 120-130km/h) si motorul nu face galagie asa mare (k la matiz de exemplu, am condus si Matiz) - spatiul din interior este super ok pt clasa ei, 4 persoane pot sta lejer. - nu zdrangane din toate incheieturile (am avut o singura problema - credeam ca scartie scaunul si cand colo era de la centura de siguranta, posesorii stiu despre ce e vb ) - foarte usor de condus. volanul se invarte fff usor, manevrabilitatea e super. - AC-ul isi face treaba (nu stiu d c unii ziceau ca scade f mult puterea motorului cand e pornit si nu mai trage deloc masina) Se simte o diferenta dar nu cine stie ce. Dezavantaje: - revizii destul de scumpe. Prima m-a ajuns undeva la 550 ron. - schimbatorul de viteze - nu e un plus. Iti ia ceva timp pana cand te obisnuiesti cu el, la inceput merge greu dar isi da drumul dupa cateva sute de km. Per ansamblu isi merita banii masina. Un raport calitate-pret excelent. Cat dai pe ea, atat face. Abia astept sa vad noul spark ce se lanseaza anul viitor (http://www.chevrolet.ro/noul-spark/noul-spark-index.html) -sper sa nu se considere reclama ) Arata super si daca o sa fie la fel de bun cum zic cei de la GM - e o masina excelenta. Spark rulz!
  4. Multumesc mult, deci sunt de 10 cm. Inca o intrebare partial offtopic: trebuie neaparat sa montez mp3 player-ul cu boxele si alarma la service-ul Gold & Platin (de unde am cumparat masina) sau in orice alta parte (cunosc cateva pers care ma pot ajuta si ies mult mai ieftin, va dati seama )? Am auzit ca se pierde garantia si nu stiu daca e adevarat sau nu
  5. Pana la urma imi spune si mie cineva care e dimensiunea boxelor pe fata respectiv spate la Spark? Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...