Jump to content

Neo

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Neo

  1. O oferta de amortizoare fata pentru Nubita I SX din 1999(2buc) plus rulment ,garnitura de la parte de sus a amortizorului.Scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie.
  2. Imi cer scuze pentru intirziere.Am reusit sa va trimit prin Home Bank 35 Ron cu speranta ca in viitor sa fie o marire de suma.V-as ruga sa imi confirmati daca s-a primit suma dat fiind ca fac prima data o plata in asa fel catre voi.
  3. Daca te ratacesti prin nordul tarii(Maramures), berea este la rece . Si eu o sa ratacesc probabil prin zona in concediu, oricum telefonul meu este pe lista. ileana: nu mai cita mesajul anterior
  4. Banuiam.Dar poate ca a primit lista si se reuseste totusi sa ma contacteze.Ma intreb daca a reusit sa isi trimita datele ca sa il sun eu.
  5. In ce perioada ajungi in Maramures?Esti binevenit la o berica in Baia Mare.Eu plec in concediu din 8-10 august desi nu stiu inca in ce zona.
  6. Neo

    Profesii

    Profesie :tehnician tehnica de calcul Ocupatie: administrator retea internet
  7. De curand si eu sunt un proaspat detinator al unui Canon S2 IS.Chestia este ca mi-am prins urechile,Totusi iata citeva poze facute cu el.Alinache,orice ajutor mi-ar fi de folos,astept pareri despre poze.
  8. Sper sa va ajute si datele ce le am eu. - numele exact al masinii - Nubira I SX 1.6 - anul de fabricatie - 1999
  9. Multumita lui Mircea am intrat si eu in posesia autocolantelor,si precum am promis iata si rezultatul.
  10. Neo

    Suport Schiuri

    Am vazut ca s-a discutat problema dar referitor doar la Matiz.Rog pe cei care au Nubira si au montat un suport de schiuri sa imi spuna si mie unde se gasesc,ce model,si cum se prind.Ca m-a tot invirt in jurul ei si nu imi dau seama ce model sa caut.Multumesc anticipat
  11. Neo

    In Caz De Avarie

    Eu sunt singurul din partea unde se agata harta in cui asa ca este o idee buna .Daca aveti vreodata nevoie sunt aici Baia Mare Maramures.
  12. Eu sunt mai din nord si vreau si eu un autocolant ,mai ales ca aici sunt multe woo-ri dar nu am vazut pe nici unul cu asa ceva.Poate ca dupa ce imi pun eu se mai trezesc si altii.
  13. M-am gandit si eu la asta.Dar sa fie din cauza spalatului?Pentru ca pina atunci nu s-a mai intimplat
  14. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi ca sunt deja la capatul rabdarii.Sa va spun ce am patit.Am plecat la tara unde din lipsa de lucru am spalat masina.Am parcat am tras frana de mana si da-i bataie cu spalatul.Dupa acel moment a inceput paranormalul,adica dupa spalare cind pornesc morotul se aprinde martorul de bord ABS(sta aprins tot timpul).Am mers undeva unde am avut nevoie sa deschid portbagajul.Din acel moment becul de portbagaj deschis se aprinde doar cind se deschide si usa si ard ambele becuri(usa deschisa si portbagaj deschis).Mentionez ca in drum spre localiattea de destinatie la un moment dat mi-a amutit casetofonul.Era alimentat dar fara sonor.Ce legatura pot avea spalatul cu ABS-ul?Casetofonul cu restul?Usa cu cap[ota? Va rog,astept sfaturi chiar si indicatii,ca nu mai stiu ce sa cred.Am masina de 4 saptamani(NubiraI SX 1.6)
  15. Este fiica mea de 9 ani.Se numeste Ingrid.
  16. Buna.Eu sunt nou pe aici,dar lucrand in domeniu chiar ar fi o idee buna cu cotizarea unei sume stabilite pe numar de membri sau dupa suma care se plateste pentru gazduire
  17. Neo

    Profesii

    profesia=tehnician tehnica de calcul ocupatia=tehnician retea(administrator)
  18. Buna.Si eu am avut aceeasi problema.Proiectoarele se aprind daca aprinzi prima data pozitiile si apoi aprinzi lampile de ceata de la butonul de ceata (stinga de volan)
 

×
×
  • Create New...