Jump to content

bits

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About bits

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/08/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    gabi_bits

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    IS-06-JSM
  1. De vanzare Daewoo Matiz,culoare gri,an 2005,aer conditiont,alarma cu inchidere centralizata,telecomanda.Tel:0730481815.Pret:2100E uro neg. .
  2. Pentru moga1688: Informativ,cat te-au ajuns scaunele din poza? E piele naturala,sau ecologica?Sunt de pe Calibra? La cele din piele,un dezavantaj ar fi iarna,daca n-ai incalzire in ele,dar se poate monta.
  3. Nimic nu iese fara munca multa,dar ai si satisfactii. E si un dublu avantaj: 1.creste caliatea sunetului 2.Insonorizezi habitaclul si mai reduci si din zgomotele din exterior. Daca s-ar putea face peste tot ar fi si mai bine,adica si spate si portbagaj,si cel mai important::podeaua.Dar deja e Off-Topic.
  4. E stricat contactul din usa soferului pentru respectiva usa(sau contact imperfect pe mufe).Am aceeasi problema,dar la Cielo.Contactele din interior sunt capsulate(la mine sunt mici,dreptunghiulare,gri) si nu cred ca se rezolva decat cu schimbare,se dezlipesc din fludor si se schimba.E cam migalos,dar,avand in vedere cat costa un bloc nou si la ce praf de criza e afara.
  5. Antena radio electrica si stop stanga spate daca nu e crapat mai sunt?
  6. Usile tin au rol de incinta pentru difuzoare.Scoate un difuzor si pune-l sa mearga "in gol",adica fara nici o cutie.O sa vezi ca lipseste total bass-ul. Cea mai buna varianta e sa le montezi in portiere,dar neaparat,sa insonorizezi fetele de portiera,nici nu mai vibreaza,plus,ca apare si bass-ul mult mai curat,iar in bord,unde sunt difuzoarele originale,sa pui tweeter-e pentru inalte. Atentie la montaj:sa nu ajunga magnetii in geamuri,ca n-o sa mai poti cobora geamurile pana la capat.Daca ajung se folosesc rame distantiere(cilindri,cum le-ai zis tu) pentru a le "scoate" din portiere.
  7. Salut.Stie cineva in Iasi unde se poate verifica si incarca cu freon instalatia AC la Cielo? O firma,un nr. de telefon ar fi binevenit.Multumesc.
  8. Superb!!! Felicitari.Modificari foarte utile.De fapt asta am si apreciat la Cielo GLE ca pleaca de la un minim de dotari la bani putini(AC,servo-full,geamuri full)
  9. Salutari la toti membrii. M-a mancat undeva(nu spun unde) sa ma joc cu modulul de alarma.Dupa instructiunile alarmei am vrut sa-i fac un regim de invatare,drept care am pus contactul si l-am luat de de mai multe ori(40-50 de ori).Binenteles ca n-am ajuns la nici un rezultat.Adica la un rezultat am ajuns,dar negativ,adica nu mai porneste.Am dat Reset ECM,scotand borna,tot nu vrea sa porneasca.Am incercat cu pus contact 10 secunde,luat contaact 10 secunde,incercat pornit,tot nu vrea.Rog specialistii sau cineva care a mai patit asa ceva sa ma ajute. P.S. S-a rezolvat.Trebuia sa accelerez un pic.IAC-ul isi schimbase pozitia,drept urmare,nu mai aveam relanti,si trebuia sa-si invete pozitia.
  10. Stie cineva daca exista in comert becuri colorate in rosu(nu becoled-uri)? ma refer la pozitii si frana...galbene stiu ca sunt...chiar si cromate...arata super.Deci,as vrea sa fac o varianta mixta,cu stopuri "cojite" albe,dar cu becuri normale colorate,fara mansoane sau alte plasticarii;cred ca ar da super cu ele clare si becuri cromate.
  11. Intrebare: a incercat cineva sa vopseasca acele de bord cu rosu?Daca da il rog sa precizeze cu ce fel de vopsea(oja,cerneala de imprimanta etc. etc.).Personal nu ma incanta ideea cu Led-uri SMD lipite pe dedesubt.
  12. Mda...nu-i rau...doar ca pacat ca ai lipit piciorusele la led-uri de suprafata de contact..trebuia sa folosesti vechile socluri de plastic de la becuri in care bagai piciorusele pe care le infasurai in prealabil pe o bucatica mica de plastic adaptata la lungime si grosime...si asa poti oricand sa le schimbi fara lipitura in caz de se duce un led.Referitor la butoanele de reglaj faruri si temporizare stergatoare,sa matuiesti putin led-urile cu smirghel fin,ca sa difuzeze lumina putin mai radial,intrucat ai prisme de plastic in interior..aceeasi problema si la ceasurile de bord si consola centrala aer(matuite led-urile si,iarasi,monteaza led-urile in soclurile originale).La butoanele de la usi,nici o problema,se inlocuiesc led-uri cu led-uri de ce culoare doresti.
  13. Salve la toata lumea.Aceeasi "problema" ca toata lumea...schimbare de jante fara alte modificari la caroserie.Am gasit un set de 4 jante cu tot cu cauciucuri TSW+eukohama(gumele) cu dimens. 185/50/14"(nu vreau sa exagerez). Jentile 5.5J(nu stiu ce inseamna) dist. la prezoane 4x100 ET-ul este 37.As dori sa stiu care ar fi ET-ul recomandat pt. Cielo coreean si daca inaltimea anvelopei(50) nu e prea mica.Multumesc.
  14. Philips X-Treme Power Rullzz!!!...luat de la Carrefour cu 33 de lei bucata...uitat cu atentie sa nu fie scuturat filamentul...montat...si...mare diferenta...vorba multor useri...sa mai vedem si anduranta..cat or tine in timp...apropo...la autodaewoo e cam acelasi pret...tipul de acolo mi-a zis ca se da si un reglaj gratuit de faruri...super asa...
 

×
×
  • Create New...