Jump to content

sasa2

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About sasa2

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/30/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    chisinau
  • Din
    Chisinau
  • Auto
    BMW/Chevy
  • Model
    5-er e 34/kalos
  • An
    1992/2005
  1. a incercat cineva sa stringa capacul (capul) de la blocul de cilindri? Intreb fiindca in timp ce verificam bujiile am descoperit ca una era in ulei. am observat de asemenea ca pe peretii din interiorul "fintinii" unde se instalează bujia, este urmă de ulei de la garnitura. am sters bujia, am pus-o la loc si am strins suruburile de la capacul (capul) de la blocul de cilindri, pentru ca erau foarte slabe. A doua yi scot iarasi bujiile, surpriza toate sunt ca noi am citit pe forumul rus si ucrainean si am vazut ca oamenii au mai intilnit asa ceva. insa trebuie sa fiti atenti cum stringeti aceste suruburi, sunt foarte fragile, si daca se rup e urit.
  2. daca pui gpl pe motor 1.2 o sa o impingi la deal, dar daca o sa mai ai pe cineva in masina?
  3. Rectific! pe timp de noapte am verificat si mi s-au parut mai bune night guide. chiar poti deosebi cele 3 zone de lumina. deocamdata multumit, sa vad in afara orasului cum va fi.
  4. azi tot cautind becuri pentru proiector am hotarit sa schimb becurile din faruri. Am luat Philips Night Guide, aprox. 90 RON setul (320 lei moldovenesti). am scos becul si surpriza in far erau tot philips made in Germany. Diferenta de lumina 0. degeaba am dat banu )))). acum am un set de rezerva. bec stinga - ce era in far, dreapta - Philps Night Guide pe care l-am pus azi.
  5. incercati sa puneti jet-ul kaercherului intre prag si aripa jos cea mai de jos crapatura. sa vedeti cit noroi iese de acolo o sa ramineti muti. la mine in orice caz puteam sa pun gazon in ciornoziomul ala.
  6. pe cuvint de onoare, am citit toate 23 de pagini ale topic-ului insa nu am inteles pina la urma de care bec merge in proiectoarele de la Kalos 2005? H3 sau http://philips-shop.ro/7293.p.html PGJ 13 asta. nu de alta, dar aseara am mi-a iesit o pisica in cale si ca rezultat al coliziunii m-am ales cu bumper crapat si proiector care nu arde. Din cite am putut sa vad s-a rupt filamentul becului din proiector de la soc. in rest proiectorul e intreg.
  7. Ok! Merci! Nu scade deloc nivelul lichidului din servodirectie. inseamna ca mai linistit nitel. Thanks!
  8. stiu ca se poate de reconstruit (reconditionat) bucsele. nu?
  9. wwillym ai dreptate! eu tot as skimba numia bucsa dar cine face asa lucrari? ce service se apuca de asa ceva?
  10. red ca s-a mai discutat aici, dar nu am gasit. LA mine Masina are 29 kk. trebuie sa umblu la uleiul din cutia de viteze sau nu? in manual scrie ca nu se schimba? cum as putea sa verific nivelul? Merci si scuze!
  11. cred ca s-a mai discutat aici, dar nu am gasit. LA mine Masina are 29 kk. trebuie sa umblu la uleiul din cutia de viteze sau nu? in manual scrie ca nu se schimba? cum as putea sa verific nivelul? Merci si scuze!
  12. pei da! la magazinul de piese din Calea Serban Voda nr. 270, acelasi lucru mi-au zis. ca nu vind bucse si alte alea aparte ci numai caseta de directie in intregime. imi mai fac timp intr-o zi sa o mai duc la alt service la dignosticare sa vad ce iese. cert este ca amortizorul din spate are urme ca ar fi curs ceva dar nu se aude deloc si nici nu se manifesta in nici un alt fel negativ . Eh cum intru in Romania si trec de husi e cea mai silentioasa masina din nou . mai rabd.
  13. sergiuhusca, in afara de bocanitul din dreapta fata nu simt nimic ce ar putea sa ma puna in garda! cum ar putea sa se manifeste? la ce sa atrag atentia? nu stiu sin ceainic!
  14. zack, daca scoti surubul ala cade juma de bord )))
  15. eu credeam ca eu is nebun si mi se pare, dar vad ca nu numai eu aud zgomotul asta infernal al suspensiei. Si se aude mai tare in partea dreapta fata. Probabil acolo antifonajul e mai bun. Si caseta asta de directie nu am mai inteles care e faza cu ea. cind vin in romania mai uit de zgomot dar cum vin la chisinau se incepe iadul. ba drumurile de la noi pot sa le compar numcai cu cele din husi mai rele pur si simplu nu am vazut in romania. asa ca nu va plingeti de drumuri rele
 

×
×
  • Create New...