Jump to content

za_george

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About za_george

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    barlad
  • Din
    barlad
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    vs04CGA

Recent Profile Visitors

848 profile views
  1. Buna ziua, bordul la Cielo meu ztrangane din toate incheieturile, asa ca azi am incercat sa-l demontez sa vad ce e de facut. Asa ca am obs multe surubiri slabite, chiar si lipsa.In incercarea de a strange suruburile slabite am vazut ca acestea nu mai prind filetul.Intrebarea mea este, ce e de facut ? Va multumesc si o zi buna !
  2. Stie cineva vreun tinichigiu bun in Iasi?multumesc
  3. sistemul de franare pe spate la GLE este diferit fata de cel de pe EXE ?
  4. hello, din ce am citit pana acuma am inteles ca franele de pe exe se comporta mult mai bine decat pe GLE, diferenta fiind etrierii mult mai mari respectiv jante de 14''.Daca nu exista nici o diferenta de dimensiuni si gabarit intre cele 2 modele, inseamna ca un sistem de franare complet de exe adoptat pe un gle, nu ar trebui sa puna absolut nici o problema.Am obs ca marea pb la schimbarea sistemului de franare o reprezinta acel raport de franare fata/spate.Mai sunt si alti factori de luat in considerare ?
  5. daca alternatorul incarca in parametri normali, se exclude in totalitate posibilitatea de a fi defect ?
  6. Mutumesc mult ionutz pentru detalii, sa incerc sa-l schimb sa vad ce se intampla.Sper sa fie numai asta si sa nu dau banii degeaba pe releu.Have a nice day !!!
  7. chiar nu stiu .Ceva ciudat se intampla, poate are vreo legatura : Acum vreo luna deodata nu-mi mai mergea inchiderea masinii din telecomanda de la alarma, desi manual mergea.Azi, a inceput sa-mi inchida automat usile dupa pornirea motorului, lucru care nu s-a mai intamplat de cand am alarma.Ar avea vreo legatura cu martorul baterie, sau e deja alt subiect ?
  8. ar putea fi o solutie.merita incercat, dar cum as putea afla daca este el de vina, si cam cat costa unul ?mc de post. scuze Dj_Dark, am scris gresit, e alternatorul, normal
  9. inteleg, dar totusi daca un electrician nu stie sa faca o simpla constatare, ce sa mai zic !poate cineva sa-mi recomande un electrician in Iaşi ?
  10. Salut tuturor! priblema mea vine tot de la martorul baterie, care se aprinde mereu cand am consumatori (mai ales cand am luminile aprinse), chiar variind culoarea martorului in intensitate in functie de consumatori. Am fost la un electrician, a masurat tensiunile cu/fara consumtari si a spus ca acumulatorul incarca perfect. Intrebarea este daca totusi ar fi de la cureaua de la alternator, pentru ca am o mica banuiala ca nu e destul de intinsa.Dar daca totusi acumulatorul incarca bine, nu inseamna ca si cureaua e intinsa bine ?Si ce altceva ar mai putea fi cauza? Multumesc !
  11. am masurat estimativ, nu am pus rigla..vroiam sa subliniez faptul ca nu e intinsa la maxim, si nici slaba...nu scartaie absolut deloc
  12. cred ca e bine..atunci cand am intins cu mana, cu toata forta, tot era slaba...credeam ca mai mult de atat nu se putea intinde...acuma are o burta cam de un cm jumate..
  13. problema cu scartaitul rezolvata ...cand am intins cureaua de la alternator, am tras cat am putut de tare de alternator pentru a o intinde, dar ea tot scartaia ..pana la urma am fost la service sa-mi schimb niste bucse si distributia, si in momentul cand au pus cureaua de la alternator la loc, ei au tras de alternator cu un LEVIER !..si acum nu mai am probleme..deci puterea bratelor nu a fost destul de mare incat sa intinda cureaua bine... bye !
  14. se poate auzi vreun zgomot si de la intinzatorul de la cureaua de distributie ??? am intins cureaua si nu mai scartie acuma, dar se mai aude un scartait...si se aude in ritmul motorului, daca intelegeti ce vreau sa zic
 

×
×
  • Create New...