Jump to content

body

Membru
  • Content Count

    1076
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by body

  1. Am vorbit cu persoana si a spus ca incearca ceva prin Korea! Multumesc!
  2. Din nefericire nu, si nici nu stiu de unde sa le iau.
  3. Ma intereseaza foarte tare urmatoarele repere: capace originale pt roti pe 13 (macar 2 buc), am doua noi. Trapa portbagaj pentru model Hatchback. Rog ajutor!
  4. Aproape de finish. De la vopsitorie a iesit tipla!
  5. Dap, devizul va avea ceva zerouri, dar asta e, nu poti face treaba ieftin si foarte bine. Pe de alta parte daca bag bani vreau si calitate, ceea ce se face la Proleasing (ex Automar)! Intre timp am dus trapa de la portbagaj pt reconditionare la un tip in Lipanesti care mi-a promis ca imi va confectiona si podeaua de la portbagaj cu mocheta noua cu tot. Tipul se ocupa cu reconditionari (imbracari) volane piele etc si face o treaba foarte buna.
  6. Poze Cielito proaspat vopsit!
  7. In asteptarea lui Cielito, am scos Dacia de la iernat. I-am pus emblema noua pe grila fata, oglinzi usi noi si chedere noi de Renault 12. De asemenea un tratament cu Platinum Premium dupa spalare. Rezultatele in poze.
  8. Cat timp masina e la vopsit am cumpara boxe - Alpine SPG-10C2 pentru fata, Hertz DCX 100.3 pentru spate (cele de pe ramele fixe) si Sony XS-FB6920 pentru spate (de pus pe trapa de la hayon). De asemenea am cumparat camera fata cu oglinda si camera spate conectata la displayul din oglinda. Astept sa imi vina doua capace roata noi din China (am cumparat doua noi din Polonia - ultimele). Am cumparat scaune fata foarte ok de pe OLX si toate fetele de usi de asemenea foarte ok tot de pe OLX.
  9. Am inceput stripteas-ul lui Cielito...poze ...partea buna...nu are deloc rugina!
  10. In sfarsit am facut poze lui Cielito.
  11. Fostul proprietar lucreaza chiar la service fost Daewoo, a avut grija de masina...Pe de alta parte eu am avut prin 2001 un Cielo din 1995 cumparat la mana a doua si stiu ce si cum e cu Cielo.
  12. Nu pot raspunde pentru ca nu am contabilizat. Am lasat-o acolo cam 6 luni, se ocupau de ea cand aveau timp. Nu m-am grabit cu reconditionarea, am vrut sa iasa cat mai bine!
  13. Are un pic de rugina la un prag, in rest este foarte ok!
  14. Dap, aceea este masina! Este destul de intretinuta si este o baza foarte buna pentru reconditionare!
  15. Am sina cromata de la capota, dar nu am fixat-o, nu gasesc cleme (capota fata este inlocuita si nu se potrivesc clemele vechi). Am si stergatoarele cromate, dar nu gasesc lamele, asta e. Pentru Cielito am gasit (si multumesc colegului Horica 00), embleme cu GLE si cu Daewoo si stergator luneta (toate Korea) aici https://www.unipart.ro/.O sa fac poze cand ajung pe la tara si lui Cielito.
  16. Si eu am fost foarte multumit! Asa e , acum sunt cumparati de proleasing!
  17. Dap. Cand faci pozele acoperi respectivele itemuri cu ceva!
  18. Multumesc pentru informatii! Deja am inceput cu achizitiile, am achizitionat un mp3 Sony, un subwoofer Pioneer, brate stergatoare fata si alte cateva maruntisuri.Lista e lunga si o sa achizitionez treptat, altfel da bugetul peste cap!PS La Automar am reconditionat Dacia. Sunt foarte ok!
  19. Salutare Cred ca m-a lovit nebunia, si, dupa ce in urma cu 5 ani am reconditionat integral o Dacie 1300 din 1971, am achzitionat recent un Daewoo Cielo hatchback din 1995 pe care doresc in iarna sa il reconditionez total si sa il upgradez. Deocamdata nu am poze, si l-am dus la tara pana cand ma voi ocupa de el. Ma intereseaza urmatoarele repere noi: brat stergator spate, set de bandouri usi si spoilere fata si spate, mocheta portbagaj, placa aceea de la portbagaj care vine deasupra rotii de rezerva si chestia aia din spate care acopera portbagajul si care se ridica odata cu portbagajul. Deoarece nu am inca poze cu Cielito, pun niste poze cu Zeppelinul (Dacia 1300) dupa reconditionare.PS Doresc ca si Cielito sa il declar (in 2025) vehicul istoric.
  20. Salutare Doresc sa cumpar un set de capace Jenti Cielo model 1995 pe 13, in stare foarte buna.
  21. Credeti-ma , nu vreti sa va spun ce sume de bani se sifoneaza la societatile de stat. Undeva prin oct a fost un mare tam tam cu niste intelegeri intre firme cum sa ia lucrari la Romgaz si Transgaz. S-a inmormantat totul. La privat nu se intampla asa ceva.Dar durerea cea mare e pe unii din salariati care erau invatati sa le iasa spagi fara numar. Odata cu privatizarea, s-a dus. Si apropo suneti-mi si mie in vest ce societati de stat sunt in domeniul energetic?Cel putin in petrol si gaze nu exista nici una. PS Nu lucrez la nici una din firmele in discutie si nici la Petrom.
  22. Mdea , nu e vorba de nici o lucrare , asfaltul e ok , iar restrictiile au fost desenate maaaari si pe sosea . De asemenea acelasi lucru se intampla si pe Ploiesti - Targoviste , asfaltat proaspat in ocrombrie anul trecut , semn de restrictie 30 sau 40 la ora dupa caz , sub semn si distanta pe 1,5 sau 2,5! km .
  23. Mda , sunt un bizon si un schumacher ca pe Slatina -Craiova unde in primavara asta au aparut pe drum european restrictii in pantele alea lungi 30 la ora am mers cu 60 la ora. Mai sa fie .Sunt curios cati ditre cei care se dau ca respecta regulile ar fi mers acolo cu 30 la ora?PS Pt a intelege Nu e vorba de limita minima , in primavara asta a aparut limitare de viteza maxima .Ba chiar e o chestie hilara , la baza pantei restrictie de 30 la ora si peste vre-o suta de metrii semnul cu intezis sub 30 la ora pe banda din mijloc , super beton .
 

×
×
  • Create New...