Jump to content

bogda

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About bogda

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    New Aveo
  • An
    2008
  1. Chiar azi am facut un test drive cu o Toyota Yaris. Spre deosebire de Aveo 1,2 hatchback 2008 e mult mai zgomotoasa si rigida la condus. Aveo e mult mai bine izolata fonic in habitaclu. Calitatea materialelor in interiorul Yaris-ului sunt la fel sau chiar sub aveo (iti da o senzatie de disconfort, mai ales consola centrala). Maine o sa fac un test drive cu noul ford fiesta si o sa va comunic impresiile.
  2. ... O sa incerc saptamana viitoare si la dibas, cu toate ca nu imi inspira incredere. In privinta Gold&Platin, erau primii care trebuiau sa imi rezolve problemele pentru ca de la ei am luat masina. De fiecare data cand m-am dus mi-au spus cu o usuratate debordanta: "v-am rezolvat totul, totul de ok". Contrastul intre ce mi-au declarat ei si ce am constatat eu (aceleasi probleme) ce poate sa imi sugereze decat incompetenta?!
  3. Problema cu troncanitul mi-a fost rezolvat la Radacini Vitan in 5 min. Era o problema de reglaj la usa... si asta dupa ce am fost la Gold& Platin Pipera de 2 ori cu ea, cu aceeasi problema. P.S in pacate numai o problema ca restul (pacanit motor electro-valva EEGR, fulie care fuleaza etc. nici o rezolvare). Auziti si voi cum face un motor de aveo 1,2 84CP (11000 km la bord) La gold & platin mi-au spus ca mi se pare mie si ca electro-valva nu poate fi schimbata pana nu pica de tot. La Radacini mi-au spus ca ar fi normal, dar nu pot sa isi dea cu parerea ca nu au ascultat si o alta masina, acelasi model. La gold & platin chiar m-au amenintat ca daca mai vin cu probleme din astea la ei voi plati constatarea. La rugamintea de a-mi schimba piesa pe banii mei m-au refuzat (stiu ei de ce!). Are cineva vreo solutie si pentru mine cu electro-valva asta? Multumesc lui Tolin si tudor2402popescu pentru sfaturile date pe P.M.
  4. Asta o sa fac, o sa incerc si alte service-uri. Problema e ca eu sunt din provincie, langa Ploiesti. Un service apropiat chevrolet este Di-bas. Din pacate nu am auzit cuvinte de lauda la adresa lor. O sa le iau la rand. Cand am luat-o am verificat nivelul uleiului si era ok. Problema cantitatii de ulei nu am sesizat-o eu, ci cei de la service, datorita zgomotului (pacanitului ca de diesel) cand motorul e rece. Solutia lor a fost ca am avut ulei sub limita si mi-au pus 1litru. Din pacate de pacanit nu am scapat. O sa incerc saptamana asta la Di-bas Ploiesti, iar daca nu imi rezolva astia, la GTT Vitan. Stie cineva niste service-uri serioase pt. chevrolet in Ploiesti?
  5. <br /><br /><br />Am fost din nou la service cu ea. Am facut ceva scandal. Solutia pe care au gasit-o a fost uleiul sub minim. Au completat cu 1litru ulei GM. Are voie o masina la aprox. 10000km sa aiba ulei sub limita? Cum imi dau seama ca masina consuma ulei?
  6. O sa incerc si asta. Vad ca, de cand am fost la ei ultima oara, nu mi-a mai facut. Sa vad cum vor evolua lucrurile...
  7. IAC-ul? @Adi_Iacob: La mine face pur si simplu cand o apuca, dar niciodata cand motorul e rece. O sa ii pisez pana imi rezolva problema. Mersi pentru sfaturi. Cum e mai eficient, sa trimit mail la chevrolet Europa sau scrisoare recomandata? P.S: Imi puteti da si mie un mail ceva saul link?
  8. Am fost azi la service. Mi-au spus ca au verificat tot, masina nu are nimic, pornirea greoaie este de la benzina. Atunci eu le-am spus: daca face tot asa si cu benzina de avion ce or sa mai imi recomande, hidrogen lichid, sau poate niste vasle?
  9. Atasez imaginea motorului de 1.2. Din zona incercuta cu rosu provine pacanitul: http://farm4.static.flickr.com/3539/332798...237ecd263_o.jpg
  10. Stiu de la vechea masina. Las pompa sa isi faca treaba la inceput. Nu asta e cauza...
  11. Face zgomotul asta cand afara e foarte rece iar motorul este rece. Mai precis face dimineata cand o pornesc (A/C -ul fiind oprit). Cand motorul se incalzeste totul revine la normal.
  12. Acum aproximativ doua saptamani am fost la service (gold-platin bucuresti)cu masina pentru a mi se rezolva cateva probleme, printre care si pornirea la a doua cheie a masinii. La service a fost ajustat modul RKE, a fost curatata de calamita si mi s-a recomandat benzina OMV de 95. Acum pot spune ca masina face exact la fel cum facea si inainte de a fi dusa la service, adica porneste, chiar daca e relativ cald motorul, la a doua cheie. Deja chestia a devenit destul de enervanta, cand mi-e lumea mai draga atunci o apuca. Precizez ca atunci cand pun benzina fac de obicei plinul. Am folosit si benzina OMV de 95 si de la rompetrol, nici un efect. Poate cineva sa imi dea niste sfaturi cu privire la o posibila cauza, sa le sugerez astora de la gold-platin bucuresti. P.S: Un prieten care de curand si-a luat acelasi model, a constatat de cateva ori pornirea greoaie, chiar la a doua cheie. El, ca si mine, a dat vina pe benzina, dar avand la bord doar 400km mai asteapta sa vada cum se comporta. Si, apropo, cand am luat-o am observat foarte multe zgarieturi in locasul unde se baga cheia de contact, metalul respectiv, cromat, prezenta foarte multe zgarieturi, ca si cum contactul fusese folosit de foarte multe ori?!
  13. ... Am citit pe forum cum ca daca la motor, in timpul functionarii, se aude un "greieras" ca la motoarele diesel e o problema cu o garnitura... La mine se aude in acest fel (noul aveo, motor 1,2 85CP) dar numai cand motorul e rece la relanti si numai din afara, nu si din habitaclu. Dupa ce se incalzeste putin totul revine la normal. Credeti ca e o problema de service?
  14. Tolin, multumesc mult pentru recomandari. As mai avea totusi o intrebare: Folosirea timp indelungat numai a benzinei de tipul celei 99+ de la Petrom sau a alteia corespondente de la Rompetrol, etc., poate afecta in mod negativ motorul ?
  15. ... Daca te referi la mine cu ultima intrebare pot sa iti spun ca atunci cand alimentez pun totdeauna de la 10 litri in sus. De cand am luat-o am pus de la Petrom cea de 95 si am observat ca nu e grozava. Tolin poate afecta vreodata calitatea benzinei ratarea pornirii la prima cheie ?
 

×
×
  • Create New...