Jump to content

calinjack

Membru
  • Content Count

    725
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by calinjack

  1. Cam tarziu. Sunt deja in autobuz.ma intorc acasa.am lasat cheile la cineva sa mi-o duca la service
  2. Ajutooor!am ramas in cluj cu masina in zona kaufland manastur.mi s-a rupt timoneria.stie cineva un service in zona?
  3. Pretul scade la 1150€.
  4. Am incercat dar nu se incarca.cred ca sunt prea mari. Mai incerc. Tocmai am incercat sa pun o poza de 1mb dar imi da o eroare. O gasiti pe olx si la jumate
  5. Vand Matiz 2007,53000km,unic proprietar,fara rugina,inchidere centralizata+alarma,o singura telecomanda,cauciucuri iarna foarte bune,6jante,distributia schimbata la 42000.pret 1300€ negociabil.tel.0743067629.Bistrita.
  6. No bine,atunci un service care sa se priceapa la matiz ca azi am fost la unul care a cam strambat din nas,asa ca l-am abandonat.
  7. E cineva din Bistrita pe forum care sa-mi recomande un service bun si ieftin?
  8. Am si eu probleme cu p2096 din cand in cand.pe o mazda 3 1.6 Problema e ca masina tuseste in sarcina mare adica la deal sau la sprint.
  9. Du-te la Vernesti daca vrei sa-ti mearga perfect masina.am auzit numai de bine despre ei.ii stie o tara intreaga!
  10. Eu am un banner de vreo 5 ani,si cum matizu sta pe tusa de vreo luna buna,s-a descarcat sau inghetat.am dat-o jos si am bagat-o la scuteala,asta pana voi avea timp sa dezghet masina sa o curat, sa ii fac niste poze si via olx.asta pentru ca mi-a ramas mica si am luat o Mazda 3.
  11. La multi ani in noul an! La multi ani Vasile!
  12. Schimba contactul si incuietorile.sigur gasesti la dezmembrari
  13. Eu cred totusi ca e de la distributie.
  14. Cablu ambreiaj si cabluri timonerie,brat inferior st-dr,amortizoare de toate felurile Niste preturi va rog.
  15. @adimfx "si este facut din materiale reciclabile 100%, in uzine care folosesc energie solara si eoliana. Deci cea mai eficienta masina electrica de pe piata este gandita sa aiba un impact asupra mediului cat mai redus de la prima piulita pana la utlima suflare." Aici te inseli putin.poate 99 sau 98 pentru ca,instalatia elecrica se face aici in romania si nu-i nimic eco in ea sau reciclata. iata ceva interesant http://forum.softpedia.com/topic/1074271-masina-cu-celule-nano/?do=findComment&comment=20282027
  16. Bucsele sunt in compartimentul motor?daca desfac plasticul ala de la schimbator am vreo sansa sa vad ceva?stie cumva cineva cum se pot regla cablurile de timonerie?presupun ca s-au intins de atatia ani si bagat in viteze.
  17. Cu toate ca am schimbat uleiul la cutie,cablul,ansamblul pedalier, inca mai agata in intratul vitezelor.timoneria nu am schimbat-o.discul nu are simptome de uzura.inca pot urca bordura sau da sa moara motorul cu frana de mana.nu stiu ce o fi.
  18. Da de ce ii zice carrtea de salvare daca e o foaie?
  19. Nu stiu daca pinii aia sunt corecti dar procedura e corecta.un prieten citeste demult asa la un opel vectra vechi
  20. Incearca sa hranesti pisicile tomberoneze langa masina si ele se vor invata sa stea prin apropierea ei.
  21. Ai dreptate.a durat mai mult pt ca nu au mai lucrat la matiz si nu au stiut sa demonteze bordul.adica rama aia neagra cu gurile centrale.am si niste urme de surubelnite pe ea
  22. Tocmai am patit-o si eu cu pedala.mi s-a rupt ieri in trafic.am cumparat pedalierul de la fosta reprezentanta daewoo.261 ron.am tras masina la cel mai apropiat service, unul gen vaselina peste tot.am luat azi masina si manopera a fost 180 ron.asta pentru ca nu au stiut sa demonteze-monteze asa ceva si le-a luat mai mult timp.cablul de kilometraj e trecut prin pedalier de unde si necesitatea demontarii acestuia.
 

×
×
  • Create New...