Jump to content

Leone

Membru
  • Content Count

    324
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Leone

  1. Leone

    Bancuri

    Stiti de ce fug caii? De Franta!
  2. Leone

    Bancuri

    Stiti de ce Elena Basescu a ajuns la Bruxelles? Pentru ca e varza!
  3. Leone

    CATERINCA

    Ei, asta da situaţie! Să văd acum ce ne propune Vaxxi. De unde scoatem flacăra neagră?!
  4. Leone

    CATERINCA

    Cumpăr flacără violet! O iau şi-n rate, în fiecare joi!
  5. Ambele produse sunt folosite şi nu se vând cu certificat de garanţie. Caracteristici Notebook HP550: Procesor - Intel Celeron Model - P530 Frecventa procesor - 1730 MHz FSB - 533 MHz Cache - 1024 kb Tip Display - Widescreen Diagonala - 15.4 inch Rezolutie optima - 1280 x 800 pixeli Capacitate memorie video - 384 MB Capacitate HDD - 120 GB Interfata HDD - SATA Memorie RAM - 1024 MB Unitate optica - DVD RW Audio - High Definition Audio support Retea - Intel Fast Ethernet Integrated Controller (10/100 NIC) Wireless - 802.11b/g Modem - 56k Porturi - 3 X USB, 1 x VGA External, 1 x External Microphone, 1 x Headphone/ Line out, 1 x RJ-11, 1X RJ45 Baterie - 6-cell Li-Ion Sistem de operare – Windows Vista Home Basic Software – Microsoft Office 2007 Se vinde cu alimentator şi geantă. Activ din noiembrie 2008. Local - predare personală. În ţară - livrare prin curier poştal, cost suplimentar - 25 lei, plata ramburs. Caracteristici telefon mobil LG KC550: Camera de 5 megapixeli, cu lentile Schneider Kreuznach, flash LED, stabilizator imagine si autofocus Galerie foto Video Recorder Wallpapere Mesaje: SMS, MMS, MMS video, Email, T9\ Music player Radio FM Sonerii polifonice/ Tonuri MP3 Inregistrare voce Jocuri Java Organizator: calendar, computer, alarma, agenda Document Viewer (TXT, PDF, DOC, PPT & XLS) Conectivitate: Bluetooth cu A2DP, EDGE, GPRS Tri Band Technology (GSM 900, GSM 1800 & GSM 1900) Internet: WAP Browser, XHTML Memorie: 12 MB plus slot pentru card de memorie MicroSDTM (pana la 4 GB) Dimensiuni: 96.9 x 51.4 x 14.9 mm Greutate: 110 g Durata baterie convorbire: 6 ore Durata baterie standby: 450 de ore Activ din decembrie 2008. Local - predare personală. În ţară - livrare prin curier poştal, cost suplimentar - 25 lei, plata ramburs.
  6. 'Neatza la o cafea, cu o urare specială - Sărbători Pascale luminate tuturor celor care vor avea Învierea duminica asta!
  7. Leone

    Bancuri

    Într-o catastrofă naţională, îşi pierd viaţa 100.000 de români. Ţările europene sar imediat în ajutor şi trimit: Franţa- 100 de tone de haine; Anglia - 1 milion de lire sterline; Germania - 1.000 de tone de medicamente; Austria - 10 tone de alimente; Italia - 100.000 de români.
  8. Leone

    CATERINCA

    Cam sarcastic, dar adevarat!... Ambiguitatea sexelor...
  9. B'neața! Ahaaa! De când mă strădui să-mi beau și eu cafeluța cu lapte la rubrica asta! Iete c-am reușit!...
  10. Mai degraba zzzzzzzz (ca cica nu mai bazaie din 28 dec 2007) P.S. eu zic za ne ztramutam la caterinca daca mai avem ceva de zpuz!
  11. Leone

    Bancuri

    Doi bebelusi in salonul de nou nascuti: - Tu ce esti, baiat sau fetita? - Baiat. - Dar de unde stii? - Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica: - Uite, am shosetute albastre!
  12. Leone

    CATERINCA

    http://www.trilulilu.ro/georgeta1955/88a36f0131cae2
  13. Leone

    2011

    Reusite: m-am ajuns si eu masterand, fiica-mea a intrat bine intr-a cincea. Nereusite: unde, ceapa lui, s-o dus concediu de asta vara, ca n'o fost cu mine? Surprize: am dat peste o pisicuta! Planuri 2009: poate ajungem cu copiii prin Franta! Si poate aflu mai multe despre pisicuta!
  14. Leone

    CATERINCA

    Jale, de tot, jaleeeee!!! Am gasit filmul integral!!! Oare câte or fi deja cu permisul luat şi deja in stare să se prezinte în halul ăsta pe şosele?!!!! http://www.bzi.ro/Distrativa-cu-o-viitoare...ata-A36947.html
  15. Din doi craci de pantaloni Ies protoni după protoni Și unde naiba se grăbesc?... Ici, pe plaiul românesc Că e simplu de găsit Loc perfect de găurit! Se dau găuri zi de zi: Găuri în sol-fa-mi, Găuri la portofel, La bugetul măricel, Găuri mici și găuri mari Pentru proști și demnitari. Și-n această întâmplare, Doi protoni în alergare Ne-ar putea spune cinstit Când ni-i vremea de mierlit!... E bun așa, Iulia?
  16. Mey copii, pe mine un singur lucru mă interesează - bagă aştia şi o licărire verde în program (ca-n "Piraţii din Caraibe", ultima serie, când îl aduc pe Sparrow de pe lumea cealaltă) sau tre' să-i chemăm pe chinezi să bage nişte efecte, aşa ca la Olimpiadă?
  17. Leone

    Bancuri

    Cică era o zi ploioasă la Medvedev în birou, la Kremlin. Tocmai ce declarase că recunoaşte independenţa Abhaziei şi a Osetiei de Sud şi sărbătorea cu niscai caviar, votcă, siletka, împreună cu Vladimir Putin şi cu băieţii de la Lyube. Şi, în mijlocul parangheliei, sună telefonul roşu, linia strategică deschisă cu Casa Albă, încă din 1962, de cînd cu criza rachetelor din Cuba. Ţrrrrrr!... “Alo, da”, zice Medvedev. “Helău, ai em prezident Buş ov zi Iunaited Steits of glorious America”, se aude în receptor. Medvedev face semn să se oprească muzica. “Da, mistăr prezident, cu ce vă ajutăm?”, întreabă Medvedev. “Uel, mistăr prezident, avem o big problem. Ocupaţi cu lupta împotriva terorismului, am neglijat producţia civilă şi ne-am trezit că avem o criză gravă de prezervative. Ne puteţi ajuta cu vreo 20 de milioane de bucăţi într-o săptămînă?”, zice Bush. “Da! Clar, sîntem parteneri strategici. Spuneţi, aveţi cumva şi nişte specificaţii tehnice?”, se arată Medvedev săritor. “Ăv cors, chiar voiam să vă zic. Deci trebuie să fie de 30 de centimetri lungime, 7 centimetri grosime şi să fie, dacă iz pasibâl, în culorile drapelului IUESEI”, punctează Bush. “Nici o problemă, le aveţi într-o săptămînă”, zice Medvedev şi închide. Apoi ia celălalt telefon şi sună la fabrica de prezervative din Celiabinsk. “Alio, prezervativ zavod? Tovariş director? Sînt Medvedev, avem o comandă specială strategică pentru export în Statele Unite, 20 de milioane de bucăţi, pînă săptămîna viitoare. Notaţi specificaţiile tehnice: lungime 30 de centimetri, grosime 7 centimetri, culorile să fie ale drapelului Statelor Unite, iar pe cutie să scrieţi “Made in Russia. Size: small”.
  18. Ford debarca in Oltenia cu noul Fusion Reprezentantii a 40 de producatori de componente auto, furnizori ai companiei americane Ford, s-au intilnit, ieri, la Craiova, cu presedintele Ford Europa, John Fleming, si cu prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, pentru a vizita fabrica si pentru a prezenta strategia de dezvoltare. La intilnire a participat si Sebastian Vladescu, negociatorul sef din partea Romaniei pentru privatizarea Ford. Fleming a anuntat ca Ford va produce la Craiova din 2010 un autoturism din clasa mica, dar nu noul model Fiesta. Cum singurul model de clasa mica care se mai afla in portofoliul companiei este Fusion este de asteptat ca o noua versiune a acestui autoturism sa intre in fabricatie la Craiova peste doi ani. Compania Ford a mai anuntat ca reprezentantii a 40 de furnizori ai constructorului auto se vor intilni cu premierul Calin Popescu Tariceanu si vor vizita fabrica de la Craiova. Cei mai multi dintre acestia sint deja furnizori pentru celelalte sapte fabrici de asamblare a companiei. "Ceea ce cautam de la furnizorii nostri este livrare excelenta, calitate extraordinara, tehnologie buna si un parteneriat real. Deja am lucrat cu societati romane care ne-au furnizat componente in afara Romaniei. Nu vad de ce ar fi vreun motiv ca, peste timp, sa nu avem furnizori romani. De fapt, as fi foarte dezamagit ca, in cele din urma, sa nu avem furnizori romani aici", a declarat John Fleming. Presedintele Ford Europa a subliniat ca intilnirea de la Craiova cu furnizorii de componente este una deosebit de importanta pentru activitatea uzinei. Sursa: Ziarul de Iasi.
  19. Leone

    CATERINCA

    "Pana la SUV, faceti ceva la Loganul asta! (Luni, 25 august 2008, 16:23) fas [anonim] ...mai scadeti inaltimea ca in Romania nu se poarta turban! ...mai coborati scaunele ca noi nu suntem obisnuiti sa stam turceste... Cred ca a fost proiectat pentru India si ni l-ati bagat noua pe gat... ...mai reduceti raza de bracare ca nu conducem in desertul Mongoliei... ...mai mariti puterea ca zici ca e batut in cuie la demaraj... ...mai faceti ceva cu Loganul asta sub orice critica( din punctul meu de vedere)!" Comentariu pe hotnews la stirea cu lansarea Sandero Stepway.
  20. A fost lansat Renault Sandero Stepway: "Renault a lansat pentru pieţele din Argentina şi Brazilia un model foarte interesant, bazat pe caroseria lui Sandero. Renault îşi denumeşte noul model USV: Urban Sport Vehicle. Ce este el? Un Sandero cu gardă la sol mai mare, ornamente de off-roader şi ... cam atât. Producătorul francez nu a fost foarte "vorbăreţ" şi nu a precizat nici un detaliu despre tipul transmisiei, de unde putem sa tragem concluzia că nu era nimic de zis. Astfel, modelul are clasica tracţiune, fără nici un fel de 4x4. În Brazilia se va lansa in octombrie, cu un singur motor disponibil: un 1,6 16v de 112 CP Hi-Flex, care ştie să meargă şi cu alcool. Peste puţin timp noul model va veni şi în Argentina, cu un motor diesel. Acum lucrurile încep să se clarifice. Un fel de. Pentru că acum vom avea si o Dacia Sandero Stepway. Bazat chiar modelul pe care-l aveam spionat aici, pe care am reuşit să vi-l prezentăm încă de la începutul anului. Şi atunci Dacia ce ne mai pregăteşte? Un Logan 4x4 mai mult ca sigur. Dar oare vom avea platforma 4x4 şi pe Sandero? Rămâne de văzut." Sursa este asta.
  21. Leone

    La Multi Ani

    Multumesc pentru urari!
  22. Leone

    CATERINCA

    Da', după cum s'o înclinat, pălinca se bea într-o singură direcţie?
  23. Leone

    Delta Dunarii

    Preconizez ca, prin august, să facem - eu, nevasta şi 2 copii - o vacanţă pur românească, care să includă şi câteva zile petrecute în Deltă, pe un hotel plutitor. Poate cineva să-mi dea detalii (cine, cât, cum şi ce?) despre ofertele care includ trasee pe braţul Sfântul Gheorghe? Eventual contacte directe? Mulţumesc cu anticipaţie pentru răspuns(uri)!
  24. Leone

    Evenimente In Iasi

    Schimbăm puţin registrul, săptămâna asta: - de mâine, 4 iunie 2008, până pe 8 iunie 2008, se derulează Festivalul Internaţional de Neoavangardă, organizat de Asociaţia Culturală Feed Back şi Primăria Iaşi; festivalul cuprinde vernisaje de expoziţii, spectacole de teatru şi de pantomimă, recitaluri muzicale şi poetice, în mai multe instituţii culturale şi parcuri publice din oraş. - de vineri, 6 iunie 2008, debutează, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi "Mihai Ursachi", Festivalul Internaţional al Filmului Documentar Cinema Politica, organizat de Asociaţia Cetatea Albă, Uberculture Canada şi Primăria Iaşi; weekendul ăsta, pot fi vizionate producţii din Brazilia, Austria-Germania, Canada, Africa de Sud, Statele Unite, România, Norvegia şi Elveţia. Detalii aici
  25. Leone

    Evenimente In Iasi

    I'm back, cu noutăţile din această săptămână (chiar dacă sfârşitul de săptămână ne obligă să aruncăm privirea pe dreptul nostru de a vota): - de mâine, 27 mai (ora 19, Gala de deschidere), până vineri, 30 mai, la Cinema City (Iulius Mall) - Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român, cu sprijinul Reprezentanţei CE în România şi al Primăriei Iaşi - vor fi prezente filme din România, Polonia, Turcia, Spania, Finlanda, Germania şi Elveţia. - de vineri, 30 mai, până duminică, 1 iunie, Piaţa Unirii, Piaţa Distracţiei, ediţia copilăriei - vineri seară, concert trupa S.I.M.P.L.U.
 

×
×
  • Create New...