Jump to content

kata

Membru
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About kata

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/06/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    craciuncata

Profile Information

  • Location
    Neamt
  • Din
    Tg. Neamt
  • Auto
    Opel
  • Model
    Astra g
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    NT-11-aaa
  1. kata

    Vand Cielo '96

    Scuze! Am uitat de inchidere centralizata si alarma cu deschiderea porbagajului din telecomanda.
  2. kata

    Vand Cass Cielo

    Aveti si poze cu jucaria. Are si mufa de la spate. Pret 50 ron nenegociabil + taxe curier (in functie de zona dar pt Piatra Neamt, Roman, Bacau, Iasi pot asigura transport)
  3. kata

    Vand Cielo '96

    Vand cielo. An fabricatie 1996, Aer conditionat, geamuri electrice, mp3 player, tapiterie imitatie piele cu stofa. Pret 10 000 lei nenegociabil.
  4. kata

    Codul Rutier

    Dar este legal sa inregistrezi "organu'"? Este valabila inregistrarea in cazul unei contestatii?
  5. Si tot in posturile de mai sus s-a dat verdictul pentru papucul din portbagaj . Este pentru lampa frana; masinile model mai vechi nu au fost echipate cu asa ceva dar au fost cablate. Papucul de sub scaun este pentru centura si te avertizeaza la pornire atunci cand nu ai centura pusa.
  6. alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 2 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc Zmeul cel rau - 1 buc alexino - 2 buc kata - 2 bc. livium - 2bc. - total 47
  7. Nu se dau jos farurile si nici nu se face reglaj dupa schimbare. Operatiunea de schimbare este relativ simpla si te-as sfatui sa incepi cu farul de pe partea soferului pentru ca ai mai mult spatiu si chiar poti sa vezi sistemul cu care este prins becul. Este o clema de forma literei "V" asezata orizontal, iar unul dintre capete culiseaza sub o clema a farului, aceasta presand becul. Becul se poate fixa intr-o singura pozitie acesta avand 3 "aripioare" care intra in locasurile lor. Spor la treaba!
  8. Firul de sub scaunul soferului e de la centura (martor bord). Celelalte centuri de la scaune nu au si este normal sa nu aiba. Daca mergi dor tu singur in masina becul pentru centuri ar trebui sa stea aprins tot timpul deoarece celelalte centuri nu sunt puse. Nu? De asta are doar scaunul de la sofer. Firul din portbagaj este prezent si la mine dar nu stiu la ce foloseste.
  9. Nu cred sa fie asta cauza. Daca nu ma insel ori nu sunt etansate foarte bine, ori sunt etansate prea bine. Nu mai stiu.
  10. Am cautat pe forum dar nu am gasit informatii despre asa ceva. Am 2 proiectoare cumparate recent (2 saptamani). Unul dintre proiectoare a inceput sa transpire. Care ar fi cauza? Cum s-ar remedia? Aceeasi problema si cu semnalizare fata stanga.
  11. E relativ simplu. Eu am desfacut suruburile la cele 2 "chingi" care tin rezervorul, lasandu-l astfel mai jos. Apoi prin fanta aia de vizitare la pompa intra mana lejer pentru a schimba furtunul. Ca dimensiune furtunul ar fi de maxim 15 cm. E putin mai dificil sa strangi colierele dar te vei descurca. Eu le-am strans cu o cheie mica cu clinket de dimensiune 3/4 (cred).
  12. Apropo de varianta cu sapca pe bord si detectorul sub ea:
  13. Cineva mi-a spus ca daca bag boxe de 8 ohm in loc de 4 ohm cat cere casetofonul il pot arde. Deci doar se aude mai incet cu 8 ohm?
  14. Am un casetofon LG LAC2500R montat pe Cielo. La specificatii scrie: "Output Power . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .50W x 4CH(Max.) Power Source . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .de ce 12 V Speaker impedance . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .4 Ω Ground System . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Negative type" Este clar ca nu scoate 4X50Watt real, ci din cate am citit scoate undeva la 22 Watt real. Cati Watti ar trebui sa aiba boxele pe spate? Ce inseamna "Ground system--negative type"? Si ce nu am gasit nicaieri: Cum afecteaza nr de ohm-i la boxe? Ce se intampla daca pun boxe de 8 ohm-i si casetofonul scoate pe 4 ohm-i?
  15. E grozav locul din tetiera spate dar totusi nu cred ca detectorul functioneaza 100%, mai ales daca sunt pasageri. Eu raman totusi la 2 variante: a. sub tetiera dreapta, cu firul de la alimentare bine ascuns si nu de la bricheta (Garcea cam la bricheta se uita prima data daca te opreste); b. daca ai insotitor la drum (in dreapta), ceea ce se intampla foarte des in cazul meu, las detectorul pe bord (nu in suportul ala cu ventuze ca si ala da de gol) iar pasagerul(nevasta ) se va ocupa de el in cazul in care sunt oprit de politie (scos de la bricheta, ascuns, pus bricheta la loc). Bineinteles stau atent sa nu apar politisti din spate sa-l vada pe bord.
 

×
×
  • Create New...