Jump to content

OVIDIU_A

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About OVIDIU_A

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/29/1980

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    BACAU
  • Din
    BACAU
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999
  1. Daca am ales bine , si anume releu Mando. Pozele cica ar trebui sa fie la alternator. Nu stiu absolut deloc mecanica. Aaa si asa, ca o paranteza...Am avut probleme cu capacul de la delco (parca asa ii spune). Ma duc la Daewoo , se uita electricianul si imi spune , du-te si cumpara Mando...Caut de imi vine rau prin tot orasul si cand sa il monteze , ghici ce , surpriza , trebuia Dac. Fantastic...si asta a fost la Daewoo. De asta sunt putin contrariat. Am inteles ca daca o chestie e Dac , asta nu insemna ca si releul asta trebuie sa fie la fel.Multumesc oricum pentru ca ai raspuns. Ce mai , aflu oricum maine in service daca e bun.
  2. Poze la ce cred eu ca e alternator Nu ca ma indoiesc , pur si simplu nu ma pricep.
  3. Intodeauna am incercat sa bag numai piese de cea mai buna calitate...cu manopera e de jale. Bai frate Romana asta e criminala...te fura de nu-ti vine a crede. Am dat deja comanda de releu, Mando. Cum am zis ,era o eticheta pe alternator (cred ca era alternatorul) pe care scria Mando...Sper sa nu am o surpriza in service sa fie celalat model. Poate daca ii fac o poza...iti poti da seama daca asta e???
  4. Am fost la service astazi de dimineata si mi-au spus ca releul este ars...17-18 volti mi-a zis ca am , ma mir ca nu am mai ars si altceva. Problema e ca m-am cam chiorat cu ala de la magazinul de piese auto ce tip de releu mi-ar trebui. Gasiseram noi o etichetuta pe care parca scria Mando...sper ca e Mando , ca releul e cam 100 Ron. E si o alta solutie sa aflu daca am Mando sau Dac?
  5. Salutare!!! Putin ajutor va rog...Am cautat problema mea mai intai , dar nu am gasit. Am cam avut probleme cu pornirea diminieatza , bateria cam murea...posibil consumatori ceva. Ca sa nu mai am probleme , sa fiu sigur de cat de incarcata e bateria , mi-am montat de la o dacie un indicator de tensiune (voltmeru parca).. Mi-au zis toti , alternator , releu , nu mai incarca bateria... Oricum nu asta este problema...ci alta ,putin mai ciudata. De la un timp nu mai am probleme cu incarcatul bateriei , dimpotriva..Mai exact ce se intampla. In timp ce merg ,se vede si pe acel voltmetru , creste tensiunea ...farurile lumineaza mai puternic, daca am ventilatorul pornit, acesta sufla mai tare , stergatoarele merg asa repede ca nu le vezi , plus , masina franeaza evident. Trage mai greu. Pentru cateva secunde.In ultima vreme face din ce in ce mai des si asta ma ingrijoreaza , imi este frica sa nu se arda ceva.Am intrebat si la Daewoo , sa uitat ala putin si mi-a zis ca am bornele slabe la baterie. Mi-am luat altele ,le-am strans cat am putut de tare. Inteleg ca atunci cand bateria moare , e simplu, nu mai incarca alternatorul . Dar invers? Multumesc anticipat !!!
 

×
×
  • Create New...