Jump to content

ylvall

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ylvall

  1. Imi primul rand imi cer scuze, se pare ca am mancat o litera in titlu - criza asta M-am trezit intr-o dimineata k nu porneste motorul. M-am uitat sub capot si am atasat mai jos ce am gasit...se pare ca a fost un animalut vesel. Inca sunt in discutii cu casco... Misto, nu?
  2. Poate daca firmele nu si-ar mai face sedii doar in Pipera, ar sta altfel treaba. Majoritatea oamenilor lucreaza in centrul si nordul Bucurestiului. Cand lucram in Pipera imi aduc aminte ca era full metroul in directia aia, si mi se intampla sa nu ma pot urca in primul. Intre timp ne-am mutat undeva in Militari, si fac 30 minute pana la munca - din Rahova fie cu tramvaiul fie cu masina - (inainte depaseam 1h mai mereu). Bine, intre 8 si 10 dim nu am scos niciodata masina din parcare, e sinucidere curata, dar de obicei nu reusesc sa ma trezesc asa dimineata.
  3. La service-ul Rădăcini Motors Bucureşti (Bd. Timişoara nr. 18, Sector 6 061329 Bucureşti), din cate imi aduc aminte, au o sala de asteptare la etaj, cu un geam catre incaperea in care mecanicii umbla la masini. Cred ca poti vedea ce se intampla cu masina ta, fara sa stresezi pe nimeni. De asemenea poti sa lasi masina la ei si sa o iei mai tarziu, fara nici o problema (mi-au propus asta, dar pentru un stop am zis ca nu e cazul ).
  4. Stiu ca e cam expirat topicul, dar am uitat sa mentionez rezultatul. M-am dus, l-au schimbat (cred ca 2 ore m-au tinut in sala de asteptare), si cand am ajuns seara acasa, m-am dat jos inainte de a opri motorul (si farurile) sa iau ceva din portbagaj. Atunci am obs ca l-au montat aiurea. Inversasera becul de la pozitii cu cel de la frane, si se aprindeau in diagonala Si cu ocazia asta am invatat cum se demonteaza stopul la aveo. Cred ca a fost foarte amuzant pt cei care au mers in spatele meu in acea zi.
  5. Pai frate, s-a dus cu masina in Bulgaria? Cate povesti am auzit de acolo... Eu stau intr-un cartier nu prea bine vazut prin Bucuresti, si am uitat intr-o noapte geamul la masina lasat pana jos. Am avut un soc cand am ajuns in parcare si am vazut, dar din fericire nu s-a atins nimeni de masina.
  6. Mi se pare ca e 30 RON manopera. Am facut pe casco pana la urma, maine il schimb. Trebuie sa platesc doar franciza de 100 euro. Cam incet se misca astia...se fac aproape 2 saptamani..
  7. Pe mine m-au atentionat de cand am cumparat-o ca intra un pic mai greu, si mi-a zis sa turez un pic motorul (cu ambreiajul sus, evident), si apoi sa incerc. Bine, si cu toate astea, nu intra mereu...
  8. Trebuie sa zic si eu . Am facut un drum la mare zilele astea si am facut un calcul : 7% (in mare). Pe autostrada am tinut-o la 140 si..ce am mai mers dupa la viteze normale. AC doar la intoarcere, ca la dus plangea toata lumea ca e prea frig in masina. Sincer, eu sunt multumit.
  9. Salutare. Mi-am luat si eu un Chevrolet Aveo Star (4 usi) acum vre-o 2 saptamani. Din pacate am reusit sa ii sparg si geamul unui stop. (evident "lovire in parcare", ). Ceea ce m-a impresionat pe mine a fost pretul pentru inlocuirea lui (geamul ala evident nu vine separat, ci se ia stopul intreg) : De unde mi-am luat masina (GTT) mi-au dat cel mai tare scor: 880lei In rest am gasit in jur de 750 si cel mai mic l-am gasit la Di-Bas la 520lei - pe comanda in 3 saptamani (manopera separat) Inca nu l-am schimbat, ma mai gandesc daca sa caut mai ieftin sau sa las pt CASCO (tocmai mi-am deschis dosarul). Stie cineva vre-un loc cu preturi mai OK?
 

×
×
  • Create New...