Jump to content

babone

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About babone

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2008
  1. Multumesc pt. link-uri, m-au ajutat sa comand ce-mi trebuia. Am rezolvat, original GM, 210 lei in Ploiesti, adus a doua zi. Montajul a fost cam dificil la tubul de aerisire, vine pe undeva pe sub bancheta spate. In rest, totul ok.
  2. Acum, in tara vecina nu am drum, dar la Ploiesti am si m-as duce si eu daca ne dai si noua "pontul"...:-)) O crapatura de 5 cm pornita dintr-o piatra in stanga a ajuns in iarna asta pana in partea dreapta a parbrizului si vine ITP-ul...
  3. Stie cineva care este codul reperului gat umplere rezervor benzina pt Matiz 2008 sau unde pot gasi asa ceva? E reperul marcat cu 2 in figura atasata. Pana acum unde am intrebat nu au pe stoc... Doar undeva am gasit cu 250 Ron, mi se pare enorm de mult. Am patit-o si eu, mi-au taiat hotii furtunul langa intrarea in rezervor si umblu cu el carpit cu un colier care nu prea tine... Am inteles ca se schimba numai cu totul, adica impreuna cu furtunul de refulare si gura de alimentare? E adevarat? Se poate inlocui oare numai conducta de alimentare, de la buson pana la rezervor? Oare se potriveste de la Spark, asa cum scrie in figura din manualul service, ca ma gandesc ca ar fi mai usor de gasit sau mai ieftin... Off topic: Nu lasati Matizul cu plinul facut parcat cu doua roti pe bordura noaptea in Bucuresti, ca ramaneti fara furtun! Benzina nici nu mai conteaza, paguba mare e furtunul! Partea proasta e ca nivelul de carburant e afisat si fara contact, se vede prin geam iar operatia de golire e floare la ureche, nu exista nici o protectie dedesubt, nici a conductelor nici a rezervorului. Cu un cutter au retezat furtunul, care e din plastic flexibil cutat, ca un copex, si au scos lejer 25 de litri fara sa lase o pata pe jos! Cred ca au o pompa, ceva.. Am mai mers 10km si mi s-a aprins becul in bord, iar eu in seara dinainte alimentasem 35 l, la full! Bine ca nu mi-au gaurit rezervorul, ca e tot din plastic si la fel de expus!
  4. As alege 155/65/13 , dar nu stiu de unde! Da-ne un pont, ca-i bun pretul la ce e pe piata acum. 145/70/13 sunt mai inguste decat 155 care e si asa ingust rau. Daca mergi incet prin zapada sau zloata, noroi etc, sunt bune mai inguste, dar pe asfalt cu viteza - ceea ce se mai intampla si iarna, pe DN-ri macar sunt mai bune mai late.
 

×
×
  • Create New...