Jump to content

iuliangaburici

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About iuliangaburici

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/08/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://s4.photobucket.com/albums/y116/iuly_76/Lacul%20Rosu%20-%2028_30%20iulie%202006/?start=all
  • Yahoo
    iuly_76

Profile Information

  • Location
    Moinesti, Bacau
  • Interests
    Muzica, Sport
  • Din
    Moinesti, Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

2612 profile views
  1. vreau si io id de mess

  2. cum ai rezolvat problema cu 2.Se aprinde indicatorul CHECK, ramane aprins si motorul parca o ia razna. Merge sacadat, da sa se opreasca, masina tremura din toate incheieturile.

  3. Si problema a aparut in special de cand cu vremea rece ??

  4. multumesc mult de sfat am facut si eu plinu si am adaugat solitia ; si a dat drumu in 100 km am parcurs cam 300 sper maine sa am norocu sa nu fie ca la inceput multumesc frumos

  5. am rezolvat-o simplu. am cumparat solutie de curatat injectoarele(fule injector cleaner), am facut plinul de 3 ori la rand cu solutia aia si s-a rezolvat, merge brici.

  6. ceau am si eu aceasi prb cu matizu la fel ca tine ma poti ajuta sa ma indrumi ?

  7. Revin dupa ceva vreme cu vesti bune. La mine problema s-a rezolvat cu trei reprize de plin + solutie de curatat injectoarele + solutie de eliminat apa din benzina. De atunci, la fiecare 4 - 5 000 km ii fac un plin cu cele doua solutii, preventiv si nu am mai avut nici o problema. Acum am 60 000 km facuti si masina merge foarte bine. Multumesc mult celor care m-au ajutat pe forum. Fara sfaturile lor nu cred ca reuseam sa o scot la capat.
  8. Bujiile sunt NKG (alea originale) si mi le-au schimbat cu Champion. Insa nu e de acolo. Nu e nici o schimbare in bine cu noile bujii. De vina ar fi cica un senzor care nu e momentam pe stoc. Am aflat in sfarsit codul de eroare : lipsa aprindere(scanteie) cilindru. Mai vorbim la anu' ) Numai bine si cat mai putine probleme in 2006 !!! La multi ani!
  9. Problema a aparut iar. Am fost iar la service si mi-au schimbat toate bujiile. Nu stiu daca e normal. insa cu bujiile astea noi, motorul a devenit lenes. A doua zi dimineatza i-am dat cheie si ... checkul s-a aprins ca un pom de craciun. Motorul nu tragea deloc, o rampa care o urcam cu a IIIa abia am urcat-o cu a Ia. Parca nu mai avea putere deloc. Ce-i drept a fost foarte frig zilele astea. Un vecin are un matiz euro 2 si nu are nici o problema. Sa fie de vina catalizatorul ... Pentru skorpion: chiar vreau sa-mi rezolv problema si am scris pe forum deoarece m-am saturat sa tot umblu pe la service. Am sperat ca poate gasesc solutia aici de la altii care sunt patiti. Inca mai sper . Pana atunci ... "Craciun fericit !!!" la toti membrii forumului si nu numai.
  10. Vineri am fost la service si mi-au umblat cu testerul la comp de bord. Au gasit o eroare care cica apare rar. Nu a vrut sa-mi zica ce eroare dar l-am vazut ca a zambit cand a depistat-o. A umblat la soft si ...gata. Sambata a pornit normal, duminica la fel ... astept sa vad cat tine minunea. Sper sa se fi rezlovat de data asta. Totusi nu s-a rezolvat cu suieratul ala. Inca se mai aude dar dispare repede, dupa 100m de rulaj.
  11. @skorpionul : Merci de informatie. Asta mi-au zis si mie, numai ca nu se refereau la cifra octanica ci la faptul ca benzina ar fi avut gunoaie sau apa. Mi-au zis sa nu mai alimentez de la statia respectiva. Asa ca ... am schimbat furnizorul. Oricum, benzina in Romania este sub orice critica. Le-am zis sa-si faca benzinarii DAEWOO sa alimentam numai de la ei ca sa dispara suspiciunile astea. )) Eu personal nu cred ca e de la benzina, e altceva. Am pus in carburant solutii de eliminat apa, de curatat injectoarele si nu am rezolvat nimik. Daca tot am schimbat furnizorul de benzina (luam de la LUKOIL, acum iau de la PETROM) o sa schimb si furnizorul de service. Sper sa fie cu folos, va tin la curent. Sunt tare curios cat o sa tina minunea. La mine tinea maxim 3 zile )). Daca problema apare din nou, sa imi zici si mie te rog. Bafta!!!
  12. @scorpionul> Pai ramane sa astept o stire de la tine. Sunt tare curios cum or sa solutioneze problema "meseriasii" de mecanici de la service. Din ce oras esti si unde duci masina la service??? Eu am apelat la acest forum pentru ca am considerat ca aici pot macar gasi un indiciu sau un sfat de la cineva patit sau priceput in domeniul asta. Daca mi-o reparau astia de la DAEWOO nu avea rost sa postez aici. Deci, raman la parerea ca orice sfat e binevenit. Daca il pun sau nu in aplicare, ramane problema mea.
  13. aha, ok, atunci inseamna ca o sa am de munca cu gasitul hibei. multzam fain!!!
  14. Avand in vedere ca motorul tremura si face urat cand e rece, la relanti, e posibil sa se rezolve problema prin reglarea relantiului? Stiu ca pe vreme rece trebuie reglat diferit fata de sezonul cald. Spun asta pentru ca in momentul in care el se incalzeste, dupa vreo 10 km, daca il opresc, il las vreo 2-3 minute si il pornesc iar, merge foarte bine, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ce parere aveti?
  15. Da, problema a aparut odata cu sezonul rece. Cat a fost vara, motorul a functionat perfect. Am verificat furtunasele si par sa fie in regula. Cred ca o sa le mai fac o vizita amicilor de la service.
 

×
×
  • Create New...