Jump to content

ferrixz15

Membru
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ferrixz15

  1. Vand ulei de motor Lukoil Luxe Sintetic 5w40 SM/CF . Data fabricatie: 23.11.2011. http://www.lukoil-lubricants.ro/produse/1.html Disponibil un bidon de 4 litri sigilat. Pret: 100 lei Valabil in Iasi. YM: ferrixz Tel: 0742171659
  2. Salut. Am cautat pentru o cunostinta anvelope 135/80/r12 de iarna si am gasit la un magazin online. Persoana respectiva cumparase deja deci nu mai are nevoie. Pentru doritori magazinul este in Sibiu - nu dau nume ca sa nu fac reclama. Cine este interesat sa imi dea un mesaj privat sau daca un moderator imi permite o sa public adresa site-ului. DEBICA FRIGO S-30 - pret: 151 lei. Transport 18.6 lei.bucata
  3. Frumoasa masinuta. In ceea ce priveste pierderea de antigel, in ce zona lasa pata pe asfalt? Eu am avut o problema cu pierderi de lichid de racire si era la la pompa de apa. A mea avea atunci cca 65.000 km si pompa nu fusese schimbata. Am schimbat-o si nu am mai avut probleme pana acum (am ajuns la 114.000 km).
  4. Salut din nou. Revin eu cu un raspuns aflat in urma reparatiei de astazi. Problema la mine era pompa de benzina. Am inlocuit-o si totul este ok, chiar merge mai bine motorul. Ca sa relatez pas cu pas ce a facut mecanicul. - a scos furtunul care iese din pompa spre carburator, am dat cheie dar nu a curs nici un strop de benzina - perfect uscat. - mecanicul a tras cu gura din acel furtun (ca din damigeana ) si dupa cateva incercari a venit si benzina. A pus furtunul la loc si a pornit. Se deblocase pompa. Oricum mi-a recomandat sa o schimb deoarece problema cu siguranta reaparea.
  5. Salut. Si eu am o problema asemanatoare la Tico. In mers a dat de 2-3 ori in nas si apoi s-a oprit. II dau cheie, porneste 3 secunde dupa care moare. In acest timp nu raspunde nici daca apas acceleratia. Am deschis capota la motor, am scos furtunul care pleaca din pompa spre carburator si am dat o cheie. Din pompa nu a tasnit nici un strop de benzina. S-a defectat pompa?? Am mai patit chestia asta si saptamana trecuta. Am impins masina pana la un service aproape si am lasat-o seara acolo. A doua zi la pranz, mecanicul a scos acel furtun din pompa, am dat cheie si a tasnit benzina. L-a pus la loc si am plecat. Ceva pareri? Cu acel furtun decuplat de la pompa nu ar trebui sa tasneaca benzina cand dau cheie? Multumesc.
  6. Salut. Referitor la manopera cateva preturi de la service daewoo Iasi (50 lei/h) : Cap planetara - 50 lei (fara tva) Rulmenti - eu am schimnat doar la o roata - 50 lei (fara tva) Schimb ulei si filtre - 30 lei Preturile sunt din experianta proprie. Sper sa iti fie de folos.
  7. Salut. Este cineva care detine si este dispus sa doneze un capac de roata pentru Tico. Modelul este cel original cu "Daewoo" scris in centru. Ideal ar fi in Iasi sau Vaslui. Pe al meu l-am pierdut pe drumurile (a se citi gropile) patriei undeva intre Targoviste si Pitesti. Multumesc.
  8. Instalatia de AC completa? La ce pret?
  9. Salut. Sunt interesat de blocul de lumini. In ce stare este (se manevreaza usor cand se semnalizeaza) si la ce pret? Multumesc.
  10. Din cate am observat doar pe acolo curge. Ce-i drept eu pornesc in fiecare dimineata (l-v) cand este cam frig pe la 8.30. Problema a aparut odata cu venirea frigului. Cand voi dispune de bani pentru investitie va voi anunta cum au decurs lucrurile. Multumesc pentru informatii.
  11. Salut. Am facut in seara aceasta o fotografie. Varful de la sageata rosie indica locul unde se formeaza picaturile. Mentionez ca dupa ce se incalzeste motorul (vreo 3 km pana la servici) nu mai curge. Cantitatea pierduta intr-o saptamana echivaleaza cu diferenta dintre full si minim din vasul de expansiune. Astept pareri. Multumesc.
  12. Salut tuturor. De curand am o problema cu masinuta: Tico, 2000, euro 2. Pierd lichid de racire pe undeva pe la carburator. De la service mi s-a spus ca este o problema cu socul termic (pe acolo curge) si ca ar trebui schimbat carburatorul cu totul. Lichidul curge dimineata imediat dupa pornire (motor rece) iar cu timpul se opreste. Pana acum (92.000) nu s-a umblat deloc la carburator. Intrebarea mea este: se poate regla ceva sau trebuie schimbat carburatorul cu totul? Cat ar costa curatarea carburatorului la service (nu prea m-as baga sa fac treaba asta singur)? Multumesc.
  13. Salut. Ma intereseaza carburatorul. Masina mea este euro 2 fabricatie 2000. Pret? Multumesc.
  14. Salut. Am fost astazi la un service deoarece pierd lichid de racire. Mi s-a spus ca este de vina socul termic (pe acolo curge) si ca ar trebui schimbat carburatorul cu totul. Astfel, ma intereseaza un carburator de tico . Pret? PS: Masina mea este fabricatie 2000, euro 2
  15. Daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie in talon ar trebui sa pun fie de 155 fie de 135. Problema este ca modelele din postul de mai sus sunt singurele pe care le-am gasit. Daca are altcineva cunostinta de alte modele ce pot fi gasite in Iasi il rog sa ma anunte. Multimesc anticipat.
  16. Salut. In Iasi eu nu am gasit jante noi pe 12". Poate doar la comanda. Incearca in Bucium vis a vis ANL(nu fac publicitate).
  17. Vreau sa cumpar anvelope de iarna pentru Tico si am gasit 2 tipuri: Hankook Icebear W604 (145 70 r12) - 150 lei/bucata si Debita Frigo (135 80 r12)- 125 lei/bucata. Ce sa aleg dintre aceste doua tipuri?
  18. Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic relevant. Imi puteti spune cum se monteaza un intrerupator la portiera pentru ca in momentul in care aceasta se deschide sa se aprinda plafoniera? Am gasit intrerupator si are un singur fir pe care nu stiu unde sa il leg. In speranta ca nu am postat aiurea, astept raspunsurile voastre. PS: scuze pentru offtopic-ul precedent.
  19. ferrixz15

    Cumpar Tico

    Doresc sa cumpar un Tico euro 2 in stare cat mai buna (fara rugina, fara accidente, kilometri nu enorm de multi). Nu ma intereseaza sa fie cu AC. Ideal ar fi de undeva din zona Moldovei pentru a putea sa vin sa il vad/cumpar repede. Pret: Maxim 5000 ron YM: ferrixz Tel: 0742171659
  20. Salut. Am facut si eu un calcul nou pe traseul Iasi - Vaslui - Barlad - Tecuci - Focsani - Buzau - Urziceni - Bucuresti si retur in aceeasi zi. Viteze: 60-70 (uneori 80) in localitate, 115 - 125 in afara localitatii. In masina doar 2 peroane, fara bagaje. Per total am consumat 35 de litri > consum de ~ 4.26 li/100km De mentinonat ca am ajuns in Bucuresti la o ora cand traficul pe Colentina pana la Piata Universitatii era destul de anevoios. Acesta este consumul obtinut cu benzina de la Petrom. Am facut in saptamana urmatoare acelasi traseu dar cu benzina de la MOL iar consumul a fost de 4.8 l/100km in conditii de trafic asemanatoare. Eu am fost foarte multumit mai ales ca am iesit mai ieftin decat cu trenul
  21. Felicitari pentru achizitie. Nici al meu nu are Ac dar nu este un capat de tara. Sa il stapanesti sanatos si fara evenimente. PS: cat a costat?
  22. Problema la mine s-a agravat in cca. o luna de zile. In ceea ce priveste schimbarea pompei de apa costul este mare datorita manoperei. Se da jos distributia ceea ce costa destul. Pe mine in total m-a ajuns: 75 ron pompa de apa (originala Korea) + 20 ron apa si antigel + 143 ron manopera. Reparatia a avut loc in service Autodaewoo la Iasi. Preturile variaza de la un service la altul, de exemplu la Sermecom(Daewoo) in Iasi manopera era 200 ron iar pompa in jur de 100 ron.
  23. Avand in vedere cantitatea mica de lichid de racire care se pierde, tind sa cred ca ar fi de vina pompa de apa. Fiind o pierdere mica se poate usca destul de repede astfel incat sa nu apuci sa vezi pe unde. O problema asemanatoare am avut eu la Tico: acum ce va vreme am observat ca imi dispare cate putin lichid de racire din vas dar nu am dat mare importanta. La un moment dat in timp ce masina stationa cu motorul pornit am observat intamplator cum picura destul de tare prin zona curelei de distributie. Am plecat direct la service dar pana am ajuns nu mai picura si se uscase, astfel cei de la service (daewoo) ,dupa ce au verificat, s-au uitat cam ciudat la mine, neidentificand nici o problema. Data urmatoare cand am fost la service din acelasi motiv au vazut si ei scurgerea si problema a fost identificata: pompa de apa. Am schimbat-o si acum e ok. PS: sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea
  24. Problema poate fi de la pompa de apa (pe la ea curge apa) si de aici la distributie. Un service poate rezolva aceasta chestiune.
  25. Off topic: cu montarea unui kit de inchidere centralizata si alarma ma poti ajuta? Daca da, cat m-ar costa?
 

×
×
  • Create New...