Jump to content

traian

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by traian

  1. Cum, vrei sa spui ca acea supapa EGR, sau LEGR, de circulare a gazelor arse, nu functiona cu zgomot? Ciudat, cei din service spuneau ca este o problema cunoscuta si au stiut ce sa faca pentru a anula zgomotul. Sa inteleg ca nu de acolo provenea acel zgomot metalic sacadat? Dar atunci de ce a disparut inclusiv la ralanti, dupa ce au umblat la aceasta supapa?
  2. Domnule dflorescu aveti dreptate, exact asa mi s-a intamplat si mie. Auzeam un zgomot la ralanti, dar in mers disparea. Mecanicii au zis ca zgomotul persista si in mers, dar este acoperit de zgomotul motorului, si ca acesta provine de la EGR. Au inseriat o rezistenta electrica pentru atenuarea zgomotului. Posibil si in cazul de fata zgomotul sa fie permanent.
  3. Pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie? Nu te contrazic in totalitate, dar pare putin exagerat. Pentru cei care isi pun problema de ce Dw nu are pe lista de recomandari Aral, pot spune ca la mijloc sunt ratiuni financiare. Intr-un timp Aral era un ulei recomandat de Dw.
  4. Referitor la cel mai bun service din Craiova, eu sunt convins ca este CVS, service-ul fabricii. Sa nu mergeti la Redexim ca nu e grozav. Bunicel este si Popeci, un pic si Autocomtrans. Oricum, cel mai bun ramane Centrul de Vanzari si Service.
  5. Incearca urmatoarea chestie. Poate ca circuitul tau de alimentare al becurilor are vreo problema. Insereaza un ampermetru, sa vezi daca prin circuit trec numarul de amperi pe care-i cere becul. Daca trec mai putini, inseamna ca nu asiguri necesarul de consum al becului si deci acesta va lumina mai slab. I=P/U. Deci 4.58A=55w/12v. Masori consumul pe faza scurta si pe faza lunga. Tine-ne la "curent" cu rezolvarea problemei. PS. Multumesc pentru mail.
  6. Scoti releul de la locul lui. Ca sa fii sigur ca el este releul, fie te uiti pe capacul cutiei, fie pui lampa de control in cei doi papuci paraleli situati in stanga si dreapta conturului patrat. In momentul in care actionezi proiectoarele, becul se aprinde. Acum dupa ce ai descoperit releul, intre 85 si 86 pui + si -, la 30 pui +, si daca releul merge vei obtine + la 87.
  7. In spatele blocului . Nenea ala ti-a dat si cheile de la noile butucuri?
  8. No man... Scoti conectorul de la un bec din proiector. In cei 2 papuci din conector pui 2 fire la care legi un bec. Apesi butonul de aprindere proiectoare si te uiti daca se aprinde becul tau. Idem la cel de-al doilea proiector. Vezi sa ai pozitiile aprinse.
  9. Ai cumparat un set complet de yale cu chei, sau numai butucul care intra in yala?
  10. Pune o lampa de control (un bec cu 2 fire) in locul fiecarui bec din proiectoare. Daca nu se aprinde inseamna ca problema este intre releu si proiector, poate la conectorul proiectorului. Releul l-ai verificat?
  11. Nu inteleg prea bine intrebarea. Daca ai un set complet de incuietori noi, este simplu sa-l pui pe masina. Desfaci fata de usa, iar yala este fixata printr-o agrafa de care tragi perpendicular pe axul yalei, adica in lungul masinii. Este suficient sa te uiti si-ti vei da seama la fata locului. Daca insa ai numai butucii noi, atunci este un pic mai complicat, in sensul ca dai yala jos, iar in fundul ei este o siguranta de plastic cam greu de observat. Cu doua ace ai putea sa o scoti si asa inlocuiesti butucul in yala. Cred totusi ca tu te referi la primul caz...
  12. Stergatoarele pe poz. spalare parbriz sunt actionate tot prin intermediul temporizatorului.
  13. Ar putea fi mecanismul (vreo bieleta rupta), poate motorasul, sau circuitul de alimentare al motorasului. Eu as zice sa incepi de la motoras. Desfa acolo si verifica daca alimentat pe direct merge.
  14. Masticul are rol de insonorizant. Portiera vine de la Craiova fara mastic urmand ca cel care o vopseste sa o si masticheze initial. Daca zice ca nu, du-te la alt service, desi toate service-urile agreate Daewoo ar trebui sa rezolve problema corespunzator.
  15. 700.000 lei, Craiova. Da-mi o adresa de mail si-ti ofer detalii.
  16. Vand antena electrica, nou-nouta, nefolosita. Pretul este la jumatate din cel de la magazin. Eu oricum o tin degeaba pe acasa.
  17. Sa inteleg ca dupa ce ai schimbat bateria nu ai mai armat alarma deloc?
  18. Nu e in regula. Actuatoarele de pe usi au in ele un motoras asa cum aveau masinutele chinezesti, iar acesta este alimentat doar la actionarea inchiderii centralizate, in rest nu consuma. Probabil ca releul inchiderii centralizate, cel care da comanda 2 sec. era cel catre-ti consuma, dar ma indoiesc. Era bine sa fi facut tu mai multe verificari folosind un ampermetru.
  19. Ce masina aveai de-ti consuma curent inchiderea centralizata atunci cand nu era actionata?
  20. Inchiderea centralizata oricum este "activa". Ea consuma doar cand este actionata. Alarma nu-ti poate descarca acumulatorul. Incearca sa-i faci o incarcare. Timpul de incarcare il scoti din formula C=Axh, unde C=capacitatea acumulatorului, A=curentul de incarcare iar h=timpul exprimat in ore.
  21. Gabriel, cunosc cazuri concrete de clienti care au fost sunati de service pentru a se prezenta la verificare. Referitor la ulei, ce te deranjeaza uleiul folosit atata timp cat totul functioneaza corespunzator? Referitor la service-urile care folosesc alte tipuri de uleiuri, daca apare vreo defectiune si se constata ca a fost de vina uleiul folosit, atunci nu mai asigura Dw garantia, ci reparatia se face pe banii service-ului vinovat.
  22. Iti merge intrerupatorul de la deschidere usa sofer?
  23. Nu inteleg ce v-o fi asa greu sa mergeti la service sa va rezolve problema? Daca aia de acolo va refuza, sunati la 0251/417799 Relatii cu Clientii si spuneti ca service-ul nu va ajuta. Daca ar vrea cei de la "0251/417799" sa va dea codurile ar fi mai simplu, dar de obicei ei nu vor si va indruma catre service.
  24. Gabriel, da-mi voie sa nu te cred. Daewoo nu schimba perioadele de garantie. Da-mi exemplu concret. Este posibil ca la o anumita perioada de garantie sa introduca in plus o operatie care trebuie executata. In plus, daca cumva intervin anumite operatii care trebuie efectuate inainte de garantie sigur tu vei fi sunat de service pentru a te prezenta cu masina. In concluzie ceea ce spui tu nu are acoperire.
 

×
×
  • Create New...