Jump to content

iulia

Membră
  • Content Count

    830
  • Joined

  • Days Won

    2

Everything posted by iulia

  1. iulia

    Secret Santa

    Eu m-as inscrie cu mult drag, dar ce fel de Mos e ala care vine peste 2 saptamani? Nu putem macar undeva intre Craciun si Revelion (27-30 dec)? ileana ami senna PEP`u iulia
  2. iulia

    Secret Santa

    1. ileana - joi 2. ami - joi 3. vaxxi - joi 4. victimitza - joi 5. Mircea - prin posta 6. uskt2005 7. laurentziu69 - joi 8. livetowin - prin posta 9. PEP`u - prin posta 10. Salex - joi 11. Robert_MNW prin posta 12. Big2Shae - joi 13. Mm_Alice - joi 14. Senna - joi 15. Leutzu -joi 16. Leutza - joi 17. xenna - joi 18. iulia - joi, 100% 19. redflame - prin posta 20. pripasu' - incercam joi, daca nu prin posta. 21. ioana_fata_ilenei - joi 22. Obi wan Kenobi - joi Da' spuneti si o ora probabil pentru gift exchange, ar fi fain sa o facem mai multi in acelasi timp si nu asa, pe rand, cum venim...
  3. iulia

    Secret Santa

    Nu initial, evident ca in final se va afla cine ce a dat. Chiar si prin posta, expeditorul trebuie sa isi treaca datele pe colet, in caz ca nu se poate livra. Dar nu asta e ideea, normal ca nu va sta nimeni sa compare valorile Si, pentru ca o inscriere pe FB nu poate avea chiar aceeasi greutate cu inscrierea pe forum (btw Ileana, am scris ceva de "vizibilitatea" event-ului, chiar il vede tot poporul si nu asta e ideea cadourilor "intre noi", nu? ) ma trec si aici, in lista. Deh, cu FB-ul mi-e mai usor ca am aplicatia pe telefon, pe cand o aplicatie DWCC pentru Android/iPhone? 1. ileana 2. ami 3. vaxxi 4. victimitza 5. Mircea 6. uskt2005 7.laurentziu69 8. livetowin 9. PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP`u 10. Salex 11. Robert_MNW 12. Big2Shae alias "moldovean mititel" 13. Mm_Alice (Mm vine de la Moldoveanca mica, nu altceva) 14.Senna 15. Leutzu 16. Leutza 17. xenna 18. iulia
  4. iulia

    CATERINCA

    A invatat si el ceva nou la ultima nationala
  5. iulia

    CATERINCA

    ...dar fantezii tot are
  6. iulia

    Zona Libera

    ZNS-ule, poate e o curiozitate bolnava, dar eu as vrea sa stiu ce fel de favoruri iti face tie sebian. Deci da
  7. iulia

    Pe Scurt: Ctr

    Stiu Laur, doar nu crezi ca am crezut ca my Corsa ti-a intrecut Megane-ul . Ne jucam putin, doar.
  8. iulia

    Pe Scurt: Ctr

    Ce sentiment de neputinta ai cand, la 160km/h fiind, tasneste cineva de langa tine dupa care nu ai altceva de facut decat sa te uiti lung...
  9. iulia

    Zona Libera

    Discutia din topicul asta este despre intalnirea care tocmai s-a terminat. Eu am fost acolo. Tu NU. Deci tu esti in plus aici. N-o mai intoarce ca devine deja penibil. Si cred ca deja nu mai meriti vreun raspuns, asa ca nu te mai obosi sa mi te adresezi.
  10. iulia

    Zona Libera

    Lucrurile stau chiar foarte simplu. Daca la un moment dat am fost simpatizanti sau detinatori ai unei marci auto nu inseamna ca si trebuie sa imbatranim asa. Fiarele se schimba, oamenii nu ii schimbi asa usor. Daca intre timp ai optat catre alta marca, inseamna ca te-ai autoexclus dintr-o comunitate? Deci oamenii aia au fost buni doar pentru ca, intamplator, aveau acelasi marca/model de masina? Eventual, nu ne mai cunoastem intre noi, nu mai vrem sa ne intalnim, doar pentru ca avem alte masini si asta inseamna un alt clan? Dap, asta doveste cu adevarat ipocrizia unora.
  11. iulia

    Zona Libera

    Mi se pare mie, sau chiar sugerezi o cenzura? De cand asta?! Orice discutie care are legatura cu intalnirea are locul fix aici. Pentru alte insinuari sau plati de polite exista sau se pot deschide oricand alte topicuri. O fi chiar asa greu sa nu murdarim si topicul unei super-nationale cu frustrari personale?
  12. iulia

    Vine iarna...

    Azi a fost prima zi (de iarna) cand bateria m-a lasat la masina din dotarea actuala. Si asta doar de la un contact pus pentru a incarca telefonul (cca o ora, radio si clima. Noroc cu prietenii care mai umbla cu fire pe la ei, eu nu mai facusem asta de pe vremea Tico-ului. Cica dupa 5 ani are toate motivele saraca. Nu stiu de ce, eu ma incapatanam sa imping recordul spre limita. Credeam ca o baterie originala folosita in fiecare zi corespunzator va tine si mai mult, si mai bine.
  13. iulia

    Miaauuu!

    Cand o inscrii pe Lady da de stire
  14. iulia

    Zona Libera

    Bre, asa te-am invatat? Lasa naibii relatiile personale deoparte, ce va inflamarati asa?
  15. "Picarea" EGR-ului e o problema arhi-cunoscuta la Corsa C. Eu am fost avertizata de mult, chiar ma mir ca i-a trebuit atat . Vestea buna e ca se intampla doar once in a lifetime, adica o data la 250-300k km. In mod sigur n-o voi tine atat. Timp de 5 ani, am bagat foarte putini bani in ea. Abia acum incep micile probleme insa; saptamana viitoare, cand fac revizia, schimb si capete de bara, rulmenti, etc. Acum nu mai scoate fum, la ce turatii a vazut motorasul ala de curand, nu mai are de unde .
  16. Nu chiar. La vremea respectiva NU era o greseala (asta e valabil pentru multe decizii care par greseli mai tarziu ). Intre timp s-au mai schimbat lucrurile, si in ceea ce priveste preferintele, si referitor la situatia economica (fa o comparatie intre pretul motorionei dec 2005 - dec 2010). Ca sa nu mai vorbesc ca am trecut si eu prin glorioasa si mult-consumatoarea de comentarii experienta epopeica "probleme cu EGR-ul si schimbarea lui; curs practic".
  17. La mine statistica alimentarilor arata cam asa: 80% de la Rompetrol, ocazional Mol, Agip si OMV. N-am observat diferente supernotabile; preferinta mea este totusi Rompetrolul. N-am avut probleme cu inghetarea motorinei in nicio iarna. Totusi, dupa 5 ani (peste o luna) de tractoras, eu m-am cam linistit cu dieselul. Ma pregetesc de-o benzinara (din nou).
  18. Foarte frumos! Multa dragoste, noroc si fericire! Aflata pe meleaguri orientale de data asta n-am avut cum sa particip, revansa vine la anu' cum am stabilit!
  19. iulia

    La Multi Ani

    La multi ani inca o data Ileana, frumos era sa raspunzi si la partea asta de mesaj, nu doar la aia mai incitanta, dar probabil s-a pierdut inceputul La multi ani si tie, veveZMEU! Tot inca o data!
  20. iulia

    La Multi Ani

    La multi ani si fast recovery dupa noaptea trecuta!
  21. iulia

    2011

    La multi ani tuturor si un an mai bun decat 2009! Mi-am facut si eu acum ceva vreme bilantul pe 2009 si in varinta super-scurta arata cam asa: Realizari: o gramada Neimpliniri: alta gramada. Faptul ca n-am mai intrat pe forum si am pierdut legatura cu mai multa lume poata fi considerat printre ele. N-am reusit sa schimb masina, nu pentru ca n-as fi avut cu ce, dar pentru ca nu e acum momentul s-o vand pe asta. N-am avut absolut nicio problema cu ea, numai ca dorinta (si planurile) pentru un upgrade serios exista de mai mult timp. Planuri pentru 2010: doar unul il pot scrie aici. Sa nu-mi mai neglijez prietenii, sa reiau legatura cu oameni importanti pentru mine si sa invat sa nu-i mai pierd. Sper doar sa nu fi facut ceva irevocabil pana acum. Restul sunt planuri destul de personale. LE: Si sa nu mai uit de ziua de nastere a persoanelor care conteaza
  22. iulia

    La Multi Ani

    Deci mie nu Avand in vedere ca n-am mai intrat de cateva luni, aceeasi urare si de la mine. Si in avans pentru urmatoarele luni, ca nu stiu ce se va mai intampla Si ia, gata cu caterinca
  23. Am aflat de ceva timp de el, e nice. Dar tot mai apar...
  24. A primit si eu azi coperta pentru talon de la cineva care are grija de mine . Sursa, evident, tot Pipera. Primul gand - criza a afectat inclusiv copertile. Plasticul e mult mai subtire si mai moale decat la "modelul" anterior; atunci avea un rol de protectie destul de mare. Acum precis voi reusi sa-l indoi fara multa bataie de cap. Oricum, e bine totusi ca exista in sfarsit; initial nu era de gasit cand mi-am scos talonul nou si, dupa cateva luni doar, acesta arata ca si cand ar avea cativa ani din cauza mutarilor succesive prin geanta. L-au facut totusi destul de "generos"; mai poate fi latit cu o jumatate de cm pe viitor, are unde sa incapa.
 

×
×
  • Create New...