Jump to content

sandybell

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About sandybell

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/20/1978

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Suceava
  • Din
    suceava
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II Sx
  • An
    2004
  1. pai dupa ce intru in masina dau cheie ...fac juma de oras...si tac..tac se deblocheaza si la celelalte usi...dau cu cotul blocajul si se blocheaza toate usile...deblochez usa soferului...si peste cateva minute ..iar tac..tac...si se deblocheaza toate...(uneori usa stanga spate nu vrea sa se blocheze...trebuie actionata individual apasand blocajul)
  2. rog si eu sa-mi dati cateva sfaturi... -deschid usa la sofer cu cheia si celelalte usi se deschid dupa cateva minute( se intampla sa se deschida simultan cu cea a soferului dar mai rar) , la inchidere se inchid simultan...cateodata ramane neblocata usa din dreapta spate. Cand se deschid celelalte usi (cam dupa cateva minute) se aude tacaneala ca si cum ar deschide ...ar inchide ...ar deschide... sa fie undeva intrerupt vreun fir...sau vreun contact ceva...? -trebuie sa schimb pivotii pe fata...ce marca recomandati...(am gasit la un magazin...40 bucata productie Koreea, gm. pe la 110 ,au si pe la 80 de lei bucata)
  3. am si eu o nelamurire...la nubira 2 sunt 2 electroventilatoare la radiatorul de apa...pornesc amandoua deodata sau unu e doar pt clima... recent la o verificare facuta de mine am constatat ca cel din partea pasagerului e gripat(blocat) ..am circulat prin oras si trafic ... temp apei e normala... pana gasesc unul la sh sau nou (am vb de unu nou dar imi vine peste cateva zile comanda) apropo ...cine ma poate servi cu unul la sh(poate stiti vreo nubira 2 la dezmembrat)
  4. intreb si eu aici inainte de a merge la un servis...am o nubira 2 (2003) si aseara m-am uitat la ulei (sta de vreo 2 zile in parcare) si ma uitam si la radiatoare sa vad ...sa le fac o suflare la compresor...si bag mana si invart o paleta ...se rotea usor cand dau la a doua ... este blocata...ma chinui un pic si o fac sa se invarte dar greu tare(paleta blocata este cea din stanga cum stai fata in fata cu masina) asa tre sa fie? apa sta normal in mers (nu am sesizat urcari al nivelului la condus...si sunt destul de atent la indicatorii de bord...)
  5. aş avea nevoie la o Nubira 2 sx din 2003 de panoul de comandă de pe uşa soferului (de controlat geamurile şi oglinzile) si de bratele la stergătoare ambele...mersi.
  6. nubira sx 2003 instalatie marini traseu suceava - buzău 330km - 24 .3 litrii de gaz cu viteza intre 80-110 in regim de noapte(fara aglomeratie si forjări) masina cam plinută (mergeam la mare 2 adulti si 2 copii + bagaje) se putea mai bine? o am aproape de un an si are la bord vreo 120 000km
  7. sandybell

    Cumpar Nubira Ii

    nubira 2 sx ,an fabricatie 2003,motor 1598 78 kw verde instalatie gpl marini(omologată) , 95000km abs, ac functionabil, geamuri electrice x4, oglinzi electrice şi încălzite, bord mahon, alarmă, închidere centralizată cu telecomandă. Se prezintă in stare bună, are mici imperfectiuni la vopsea( o tragere cu cheia nu prea apăsat pe uşă faţă-spate dreapta), bara faţă e stearsă un pic in dreapta( la o parcare intr-un stalpuleţ ) interiorul este curăţel( cu o curăţare profi iese bec!...să vină primăvara că acu cu ploile astea...) maine schimb la ea 2 bielete antiroliu faţă(parcă), bucşă bară stabilizatoare şi cureaua la alternator(e un pic crăpată )...a şi culisoare etrier... are itp până la 26.06.2010 Pret: 4900 euro (negociabil)
 

×
×
  • Create New...