Jump to content

underdog

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About underdog

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    b-96-grl
  1. salut, nu fac schimburi multumesc oricum.
  2. vand iphone 2g 4gb in stare estetica buna, perfect functionala. am la el doar incarcator care e si cablu de date. are folie pe ecran insa necesita schimbare datorita unor mici unghii de copil ce vroiau sa o dezlipeasca. spatele are niste punctulete mici deprovenienta necunoscuta. pret 400 ron. Liber de retea nokia e 61i. Cutie + incarcator+ cablu de date+ factura (nu ma e in garantie), card micro sd de 2gb stare buna estetic perfect functionala. nu s-a umblat in el. pret 300 de ron. Liber de retea 0732868048 nu pot pune poze lasati-mi pm sau dati-mi un telefon si va trmit pe mail.
  3. se vinde un set de frane sport compuse din 2 discuri si un set de placute pentru TICO. Discurile sunt striate si perforate. ca marca sunt HART SPORT. le-am cumparat din afara insa pana mi-au venit am vandut masina. snt dedicate tico, nu stiu daca se potrivesc si pe alte modele. Sigilate toate. pret de vanzare 350 de ron cu predare in bucuresti sectoarele 2-3. daca se trimit in afara localitatii cumparatorul suporta taxele de expediere. 0732868048 penru detalii. nu reusesc sa pun poze. Ma contactati telfonic sau mesaj privat si va trimit pe mail.
  4. ar trebui sa se potriveasca perfect... scria ca-s penru tico. Decat sa fac adaptari la sistemul de franare mai bine le vand la fier vechi.
  5. am rugat un prieten din Cehia a mi le ia.. au fost vreo 350 de ron, fara transport.
  6. ceva probleme cu stopurile sau farurile acestea clar ? se incing rau stopurile ? ma bate gandul sa schimb si eu lumanarile de pe masina cu asa ceva.
  7. salutare, la ticoretele ce-l a in ingrijire (il detine prietena) am decis sa-i fac un upgrade la frane. cel putn pe fata momentan. Am als niste discuri perforate si striate cu placutele ce se aflau in set. Marca este HART SPORT.. n-am auzit in viata mea si nici nu gasesc mare lucru pe net. In fine.. vom vedea cum se comporta si o sa va impartasesc.
  8. Cumpar 2-3 jante de tabla matiz 13" 114.3x4 prindere. Ofer pret real 0732868048 - Bucuresti. Prefer sa le cumpar local sa evit costurile transportului. PS: pot sa fie ruginite, verzi, rosii sau o orice alta culoare.. sa nu fie sparte, sudate sau strambe (rau)
  9. salutare tuturor, am cautat pe forum dar nu am gasit nimic legat de problema mea si ca sa nu deschid alt topic scriu si eu aici scuze daca deranjeaza.. Am un matiz cu care am fost la revizie si cum se intampla pe la service-urile noastre repara una strica alta.. in fine.. treaba e ca nu imi mai merge kilometrajul nici acul nici km parcursi.. e clar din cablu , o fi iesit de pe undeva dar unde sa umblu ??? Multam' si scuze inca odata daca am postat aiurea.
 

×
×
  • Create New...