Jump to content

Easy

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Easy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    tico sx
  1. Salut, Simeringul de distributie se schimba odata cu curea si intinzatorul la Tico? aceste l-am gasit cu search distributie pe autodaewoo.ro. ce credeti? multumesc,
  2. Schimbat pompa de benzina si filtru. Pret pompa 650.000 lei, filtru benzina 110.000 lei, manopera 0 lei. Scule necesare tubulara de 12.
  3. Hello, Am descoperit in acesta dimineata o lacrimare a pompei de benzina la Tico, doar la pornirea motorului. Cat credeti ca mai costa una noua, iar demontarea si montarea ar putea necesita cunostinte si abilitati speciale? sincer, prefer sa o schimb personal... ce-mi sugerati?
  4. Merci, Problema rezolvata, toate becurile erau arse-> inlocuire becuri cu altele asemanatoare de 9V. Asta am depistat dupa ce le-am demontat. Toate cele bune.
  5. Iluminarea display-ului la casetofon are alimetare separata? Casetofonul model Tank ce-l are in dotare my car nu da nici o lumina pe display. In urma topicului am descoperit ca acesta prezinta acele becuri , care sunt bune de altfel, dar care nu se aprind. ... Ma puteti ajuta cu o schema electrica sau cu o parere? Multumesc
  6. salut, m-am uitat putin pe site-ul www.amiauto.ro, ce credeti preturile sunt reale? vreau sa schimb uleiul la tico (motor,cv). imi puteti da niste pareri referitor tip ulei si preturi
  7. Vreu sa schimb uleiul Tico (70.000km) la motor si cv, cam ce ulei se mai foloseste? Foloseste cineva Elf sau Texaco. Am gasit pentru Elf 5w30 si 75w-90- Elf made in France este bun?
  8. corect. asta patesc si eu. dar, este normal? dupa ce socul se opreste, sau spre finalul actiuni trebuie sa "pisc" acceleratia... anormal este ca trebuie sa calc frana sa-l domolesc... (lichidul de racire este in limite)
  9. hi! Cam cat timp este normal sa functioneze socul automat?, eventual pe sezoane... Remarca: dimineata cand plec cu tico-ul (nu astept sa se incalzeasca motorul),si nu-i nevoie sa apas acceleratia, este normal? proprietar de-o luna...
  10. il am de 2 saptamani old master i-mi spunea ca are bateria mica si trebuie menajata. nu l-am intrabat de cand are bateria sau daca mai are garantie. azi dupa ce a pornit (impinsa) nu a mai facut problema. oricum trebuie s-ajung la un service, ca asa se face ... si pentru alte verificari. poate ca trebuie pornit zilnic?
  11. o sa-ncerc cu redresorul... asta inseamna c-o pot incarca si daca indica verde?! multumesc
  12. pe baterie scrie ceva genul "fitting date" si e bifat 05.2005 becul de pe ea indica verde s-o pun pe redresor?
  13. problema era se pare de la baterie care nu mai avea curent (dupa trei zile repaus)si din ac. cauza pleca alarma, l-am pornit impins si a plecat fara nici o problema dar din forum am inteles ca s-ar duce distributia. acum pormeste "la sfert" ce credeti ar trebui s-o incarc/schimb bateria? -becul pe ea indica verde- unde pot gasi si ce model pot pune?. bateria se poate consuma dupa trei zile cu inchidere centralizata +alarma active?
  14. inchiderea centralizata functioneaza normal... , dar, cand ii dau cheie alarma pleaca si demaroul scoate un sunet scurt si sec, urmatoarea operatie este oprirea alarmei. la urmatoarea cheie alarma pleaca ... procesul se repeta.
  15. am verificat bateria si becul indica verde, sa incerc chestia cu deconectarea, acum n-am avut timp, alta solutie pentru resetare alarma nu exista ?
 

×
×
  • Create New...