Jump to content

surdeanuliviu

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by surdeanuliviu

  1. Daca se arde siguranta ECM, vezi ca manunchiul de cabluri trece pe sub aripa stanga si uneori mai freaca pe acolo. Ca regula generala pentru sigurante care se ard reparatia se face incepand cu consumatorul final (verificare mufa daca ajunge tensiune) si apoi verificare traseu cablu electric.
  2. Sub galeria de admisie , in spate la motor
  3. Buna, am facut testul cu agrafa la mufa ALDL (pin A si C) iar clipirile au fost 1500, 1510 fara secventa de inceput 12 si apoi pauza. Daca stie cineva semnificatia, va rog frumos raspundeti.
  4. Poate fi de la cablul de masa care duce la baterie?
  5. Va rog cam ce fel de filtru decantor ar trebui sa folosesc?
  6. Senzor optic delco defect, adica cauta de cumpara un alt delcou.
  7. Pentru tractoristu, desfa tubul de cauciuc care vine de la filtrul de aer in corpul clapetei de aceleratie si vezi ce gasesti pe acolo (ai 2 variante ca defectul sa fie generat de blocarea cablului de acceleratie in teaca lui cel mai probabil - deci schimbare- sau clapeta de acceleratie sa se blocheze ea si deci curatire corp clapeta de acceleratie cu decarburol cu masina lasata in jos pe partea cu furtunul de aer- ca sa se scurga mizeria din clapeta afara din corp accel.), pentru celalalt coleg cel mai probabil senzor clapeta acceleratie defect (sare pe parcursul rotirii lui, el fiind similar unui potentiometru si deci verificare cu ap. masura electric pentru rezistenta).
  8. Vezi, intoarce volanul spre stanga si pune mana pe etrier( ala cu placutele de frana) si incearca sa il misti, daca balangane de acolo este zgomotul s-au olarit gaurile de trecere ale suruburilor.
  9. Mecanicul tau este foarte slab daca a umblat la surubul din clapeta de acceleratie, ala e reglat din fabrica, cel putin il putea verifica ochiometric prin desfacerea tubului de admisie de la filtrul de aer.
  10. sub cutie se desface cu o cheie patrata (o piulita cu interior patrat)
  11. Salut, in momentul in care merg semnalizarile se cunoaste diminuarea luminilor in bord, iar atunci cand masor tensiunea pe baterie cu un multimetru analogic (cu ac) acesta imi variaza cu scurte caderi de tensiune atunci cand motorul la relanti parca se ineaca (relanti neregulat chiar dupa resetare si idle learn). Sugestii va rog.
  12. Da cu deplasare la galati din Braila merge la sfarsitul de saptamana ?
  13. Salut, un corp clapeta acceleraratie cu senzorii pe el si functional fara sa fie umblat la reglajul la clapeta pentru matiz euro 2 gasesc?
  14. Pentru ca o piesa auto sa fie vanduta in Romania trebuie sa fie avizata RAR-OCP, sa aiba un timbrulet sau sa fie scris pe eticheta nr avizului, ceva cam ca timbrul la tigari.De obicei pe piata sunt foarte multe piese contrafacute care se vand la pret de original.
  15. Salut, am un matiz 2004 E2, problema mea este urmatoarea : motorul nu mai are putere in demaraj ca inainte, cand accelerez se aude ca o bolboroseala in compartimentul motor, la diagnoza nu au gasit decat timpii de injectie aproape dubli si atat. Motorul devine manevrabil doar la turatii mai mari. Ce am facut eu a fost curatarea corpului clapetei de acceleratie si am schimbat IAC, dar nimic. Va rog o sugestie - aer fals, supapa bulita????
  16. Colegu, masinuta aia este subturata rau, fa un drum mai lung (5-10 km) pe afara din oras si umbla numai cu a 3-a si cat mai putin cu a 4-a la 4500-5500 rpm.
  17. Salut, marca si o modalitate de contact, telefonul meu 0740973378,0726215154 Braila.
  18. Stimata Mirela, recomandarea mea si cred ca sunt in asentimentul multor membri este sa pui numai dimensiunile din talon 155/65/13 sau mai recomandate 145/70/13, eu am gasit online Kormoran la 172 cu tot cu transport(cu conditia de a verifica telefonic stocul cand faceti comanda). Spun asta cu dimensiunile standard fiindca politia va verifica daca sunt de iarna sau allseason si dimensiunile din talon.
  19. Fii atent la specificatii daca gasesti la 1L vezi specificatia fata de asta la 4L mai nou (se reduce de la SM la SL)
  20. Vasul pentru lichid de parbriz se schimba prin demontarea aripii dreapta si a pasajului de plastic de la roara iar furtunul acela presupun ca este un furtun de la canistra de carbon de recuperare vapori combustibil.
  21. Are cineva asa ceva? Este protectia de la roata dreapta la matiz. Face legatura dintre pasajul interior al rotii dreapta fata cu compartimentul motor
 

×
×
  • Create New...