Jump to content

nikecriss

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About nikecriss

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  1. vroiam doar putin ajutor din partea voastra..da oricu mersi mult. o seara buna!
  2. ... poate am gresit atunci` cand am scris 2003. asteptam sa ma ajutati nu sa'ti pui indoieli in ceea ce priveste masina. e un forum unde pun intrebari in legatura cu probleme sau nu ale masinii..nu? so if u can help me..please do..
  3. am si eu nevoie de ajutor!sambata mi-am schimbat ledurile din bord. am demontat bordul, am pus ledurile, a trebuit sa dau jos limbile de la ceas. astfel cand le-am montat la loc erau decalate si nu-mi mai aratau viteza corecta. luni m-am dus la un service ca sa-mi regleze ceasurile..mi-au umblat ceva pe-acolo nu stiu exact ce anume. am plecat. apoi pe drum am observat ca se aude un sunet ceva la recipientul pt antigel, m-am dat jos..am desfacut capacelul si am realizat ca fierbea acolo. am pus niste apa si tot acelasi sunet. am mai lasat-o sa zic 3 4 ore cat am mai avut treaba la serviciu si am plecat acasa, in mers mi s-a aprins indicatorul de baterie. in mijlocul intersesctiei mi-a murit de tot. nu mai facea nici un fel de contact. s-a oprit un om cu suflet mare mi-a dat putin curent (aveam niste cabluri cu care pot lua curent) a pornit, am mers inca 500 de m iar mi-a murit. am mai luat un pic de curent am ajuns acasa a murit de tot. am mers in casa am mai lasat-o jumatate de ora si cand m-am dus la ea am dat la cheie si a pornit. a mai mers 100 de m. ledul cu bateria din bord nu s-a stins. am luat bateria sus. am pus-o la incarcat. a doua zi am pus bateria a pornit dar ledul tot acolo e si daca o tin pornita 20 de min ii scade din intensitatea luminii si la faruri si la bord (consuma bateria)! sunt fata si nu prea ma pricep, am fost la service-uri sa intreb cam care ar fi problema si mi-au zis lucruri diferite. am auzit pretul constatarii si al eventualelor reparatii si m-am cam dat pe spate. ce credeti ca ar putea fi? alternatorul? pls help! ms mult!!
  4. nikecriss

    Vand Matiz

    Vand Daewoo Matiz SE Power an 2004 48.300 km parcursi!!Aer Conditionat, inchidere centralizata, geamuri fata electrice!Placute frana schimbate in nov 2008.Baterie schimbata in aug. 2008.Eu sunt a doua proprietara, prezinta niste zgarieturi (asa am luat`o asta vara).Cd-Mp3 player LG + 2 boxe fata Sony (ian 2009) eleron, proiectoare!Cotiera , suport pahar, husa volan imitatie piele!Arata si merge foarte bine!!!Urgent! Pret : 3499 E. P.S : Vor urma si niste poze!
  5. nikecriss

    Urgent!

    Vand Matiz SE , 2003, 43 000 km parcursi , AC, Servo directie, inchidere centralizata , eleron, proiectoare, baterie noua, stare f buna! itp valabil 05.2010! Urgent! 3700 euro usor negociabil!
  6. pai nu am lasat nimic aprins.in seara asta am luat` bateria la incarcat.sa vedem dak merge maine.ms mult.
  7. oki o sa incerc si`o sa revin sa va zic rezultatul thx si imi cer scuze ca am folosit un limbaj de gen "IRC, YM".
  8. pey ce n`ai inteles? ca sa stiu ce vrei sa "traduc"
  9. hey!am si eu o probelema! deci`..mi`am luat` un matiz marti seara in jur de ora 19:00.locul de unde m`am intalnit cu vanzatorul a fost` parcul Sebastian! cand m`am urcat` in el am vazut` ca nu are benzina si am sperat` ca ajung macar pana acasa! eu stau in dr taberei`.amplecat` cu el de pe loc am mers pana acasa..l`am parcat`.dupa 15-20 de min am zis ca ma duc sa`i bag benzina.m`am urcat` in el a plecat` perfect`..indicatorul de benzina era aprins(logic) si m`am dus sa`i pun benzina.pana sa ajung acolo am mai oprit intr`un loc..(aproximativ 5 min) si cand sa plec spre benzinarie nu mai porrnea.da deloc!nici claxonu nu`i mergea nimik nimik!MORT! cum sunt fata si am permis de 1 luna l`am sunat` pe tata.a venit a vazut` a zis hai s`o`mpingem`.am impinso`..a plecat`!ca sa fiu sigura ca nu raman cu ea la semafor..am mai oprit`o odata sa vad dak` porneste.a pornit am plecat` la benzinarie.am pus benzina..a plecat fara nici o problema!am mers cu ea sa zic cam 2 - 3 ore..am lasat`o seara in parcare.dim m`am dus jos sa vd dak` porneste.nici o problema.apoi am plecat` cu ea..am mers in orash`.am mai oprit`o pt anumite chestii..ce aveam derezolvat ..la fel nici o problema.apoi am mai parcat`o lg pasaj la victoria.am mers la un cico si m`am urcat` in ea sa plec acasa cand sa dau` la cheie MORT! am incercat` claxonu..MORT.nu era nimik aprins pe bord.l`am chemat` pe tata. a venit am impinso` a plecat`. am ajuns acasa.am lasat`o in parcare.n`am mai mishkat`o ca am crezut ca raman iar cu ea in oras acum am vrut sa plec cu ea..si`am dat la cheie..MORT tata a zis ca e electromotoru.voi ce ziceti? save my lady-bug!
 

×
×
  • Create New...