Jump to content

Pao

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Pao

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  1. Incearca si Radacini Motors au reprezentanta pe bl Timisoara si eu te sfatuiesc sa nu incerci la DiBas pentru-ca sunt magari au incercat sa-mi dea si mie teapa, mi-au emis factura proforma fara nr si serie de la sasiu sau motor. Asa ca ai mare grija eu te sfatuiesc sa mergi la Radacini sunt super seriosi. Iar ca firma de leasing te sfatuiesc BCR-Leasing au dobanda buna si sunt ff seriosi.
  2. Eu am fost la dealer la Radacini si pot sa va garantez ca sunt cei mai seriosi... de service nu stiu nimic inca dar de afara arata impecabil... (am vazut farmaci mai nasoale). ) ) )
  3. Nu Satori nu este corect asa, sa astepte sa stranga indeajuns avansuri incat sa poata sa achite o masina, unde suntem la caritas???? Radacini este dealer opel-chevrolet cam de 3-4 saptamani dar sincer iti spun nu se compara cu ceilalti dealeri. Au achizitionat 100 de masini fara sa astepte sa stranga avansuri destule incat sa cumpere o masina. Sincer aceste reprezentante merita sa trimiti un mail la GMDAT in care sa le prezinti ce se intampla in Romania, eu zic ca e strigator la cer ce se intampla. IN ROMANIA ORICE E POSIBIL!
  4. Salut, baieti m-ar interesa si pe mine de unde pot sa cumpar bandourile acelea pe care le-a prezentat satori, si as mai fi interesat si de covorase si de o cotiera centrala
  5. Sal, sunt proaspatul cumparator al unui Kalos 4u 1,4 16V full si as vrea sa va impartasesc cateva din aventurile pe care le-am patit, cu speranta ca nici o persoana din cele care citesc acest post sa nu mai fie tzepuite. Am fost la dealerul autorizat (si pe langa si renumit) Di Bas din Bucuresti si dupa ce am ales modelul pe care il doream, agenti de vazari mi-au spus ca masina ajunge in 3 saptamani maxim si eu am fost de acord. Binenteles am optat pentru varianta leasingului fiind mult mai avantajoasa. Am optat pentru BCR Leasing (super seriosi) cand am cerut factura proforma de la dealer mi s-a eliberat o factura proforma dar pe care nu era specificat nici seria motorului si nici seria sasiului. Practic eu plateam o masina care nu exista, si aceasta este o metoda a dealerului de a agata clienti cu japca promitand masini care nici nu exista si in momentul in care ai incheiat contractul de leasing si ai achitat avansul (stiind ca masina vine in 2-3 sap) nu prea mai poti sa dai inapoi, atunci incepe abureala, ca masina mai intarzie, ca sunt probleme in Ungaria cu stocul, bla bla bla ... si te tine pana gasesc ei o masina libera, asta insemnand poate chiar 2-3 luni. Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti cu MAGARI astia. Eu personal am fost la RADACINI si mi-au dat in 5 min factura proforma cu i nr de la sasiu si de la motor. Nu incerc sa fac vreo reclama buna sau proasta doar incerc sa numai pateasca nimeni ce era sa patesc eu. A, apropo am uitat sa va spun masina vine in 2 saptamani.
 

×
×
  • Create New...