Jump to content

alextreaba2

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About alextreaba2

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/19/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    alexmatei2010

Profile Information

  • Location
    ramnicu valcea
  • Din
    ramnicu valcea
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz E
  • An
    2008
  1. acelasi scartait l-am avut si eu la pedala de ambreiaj la matiz , am intrdus cu seringa vaselina pe cablu in jos , cu pedala apasata , si uns cu vaselina cauciucul pe care bratul pedalei il atinge in cursa maxima => problema rezolvata de peste 6 luni , de atunci nu s-a mai auzit nimic
  2. Am reusit sa o fac..era supapa de expansiune infundata, cea din condensor ! Merge super.
  3. Am descoperit cauza. Am incarcat instalatia cu freon din nou, de data asta pe un aparat care are si ceasuri. Pe conducta de joasa presiune, pe aia cu furtunul, e presiunea foarte mica, si scade mult in zona de vaccum,sub 0. Cu alte cuvinte nu are compresorul ce sa recircule, si 90% e infundata supapa de expansiune sau ceva de genu. Cel care a montat instalatia a spus ca o are, si ca altceva nu are ce sa fie defect. Furtunul ala este rece in primul minut de functionare, dupa care se incalzeste imediat. Ma duc zilele astea sa o schimb, sper sa fie totul ok.
  4. Furtunul ala de iese din compresor e cald..se incalzeste. dar aerul rece se duce pe teava aia subtire din stanga din cate stiu. compresorul porneste, se vede cand cupleaza ca se invarte si partea aia subtire din stanga de tot a fuliei... as putea sa scot mufa aia care intra in electrovalva de pe butelie si sa fac o punte intre contacte cu o sarma. plus ca la service si-au recuperat baietii freonul, cu tot cu uleiul din compresor cred si poate il gripez. o s-o rezolv zilele astea..ma duc la bucuresti,omul de mi-a montat-o a zis ca ma rezolva 100%, IAR cel ce a dezmembrat instalatia (cu asta se ocupa,dezmembreaza masini) imi pune la dispozitie orice piesa ar fi defecta..imediat ce primeste matiz la dezmembrat (1-2 saptamani a zis el ) credeti ca ar putea fi butelia aia mica de langa compresor? PS: electrica e ok, porneste ventilatorul si calculatorul masinii mareste turatia la motor, adica se simte, chiar si cand nu are freon in instalatie,desi nu porneste compresorul.
  5. Mi-a facut-o un nene din bucuresti,care cica a mai pus pe cateva matizuri, si pe euro 2 si pe 3. A zis ca faza cu butonul nu i s-a intamplat niciodata sa nu mearga. Pe euro 4 el nu a montat pana acum,decat pe 2 si 3. A zis ca n-a gresit nimic , ca nu e prima data cand le face. Mai mult a verificat omu 2 ore instalatia din nou pt faza cu butonul. Compresorul e cuplat...problema e ca nu vine aer rece de acolo din teava care vine din butelie ! E vreo sansa ca butelia sa fie infundata ? sau m-am gandit ca electrovalva aia de pe ea sa nu mearga bine si sa opreasca compresorul..
  6. HELP: Asta am facut deja, ca altfel nu mergea deloc. Am inversat ledul, si se aprinde doar daca nu pornesc pozitiile. Daca le pornesc, merge ledul ce ilumineaza butonul . Azi am avut surpriza cea mare: am bagat freon, porneste, baga 2 minute aer rece, dupa care baga cald. Compresorul are ulei (desi cand a recuperat freonul cred ca mi a luat tot uleiul..). De 3 ori a bagat freon si l-a scos, si tot asa face. Compresorul porneste, radiatorul nu are scurgeri (s-a uitat cu ochelari dinaia galbeni si cu o lanterna cu UV cred si a zis ca nu vede nici o scapare..) Baiatul care mi-a montat-o a zis ca s-ar putea sa fie electrovalva de pe butelie sau sau butelia aia mica in sine. Care aveti vreo idee..va rog, astept ! Ms
  7. salutare all, in sfarsit mi-am montat si eu ac-ul pe matiz E am fost cu ea la un nene.. 350 euro cu tot cu montat. luni ma duc sa-i bag freon.sper sa nu am surprize sa aiba scapari in fine, am matiz euro 4, si n-a putut sa mi faca butonul , sa se aprinda in acelasi timp ledul de pozitie din buton A/C si ledul ce se aprinde cand pornesti A/C-ul. Pornesc A/C-ul si se aprinde ledul, insa cand aprind luminile acesta dispare si lumineaza doar ledul pt pozitii. Stie cineva de ce? Ms
  8. As dori o instalatie completa A/C pentru matiz E euro 4 an 2008..sau daca se poate monta de la un euro 2,3.
  9. As dori o Instalatie completă A/C pentru matiz E euro 4 ...sau daca se poate monta de la euro 2,3..?
  10. husa volanului nu prea da bine.dar restul e super ok mai ales sistemul audio.
  11. Sunt din Ramnicu Valcea si vand bara fata matiz second-hand,a mers 5 luni pe masina,putin zgariata in stanga si putin in dreapta insa nu se observa.Pretul este 100 RON.Ma puteti contacta telefonic la 0748075111 (Alex)
  12. Mda..concluzia e ca ei se imbogatesc,maresc mereu pretul la benzina iar noi scoatem bani din ce in ce mai mult din buzunar,acu juma de an cand am cumparat pe Matizache E Klass era benzina daca imi aduc bine aminte vreo 3.35 ron ( la petrom ca de acolo bag mereu) iar acu e 39.7 adica ff mult,dar tot bag ed 50 ron pe sapt sa imi misc dosu` de colo colo..asta e ,impacati-va cu ideea,pt ca preturile la carburanti vor creste mereu cu criza asta a petrolului.
  13. Buna, Pai..asta ar fi principala cauza , la electromotor cu carbunii.Totusi e bine de stiut ca inainte de pornirea la cald regula la toate motoarele pe benzina este ca inainte sa dai la automat (mai ales ca tico`u tau e pe carburator),pui contactul,dai 2 spritzuri la blana (adik calci rapid la blana de 2 ori acceleratia) apoi dai la automat cu acceleratia putin apasata si in ciuda carbunilor dusi ar trebui sa reporneasca rapid la cald.Mai stiu pe cineva care patea la fel.Sa incerci si asta desi nu iti garantez ca o sa mearga 100%,macar merita sa incerci,de preferat cand poti sa skimbi carbunii ca e posibil sa se fi dus,sunt foarte ieftini,problema e cine ti-ischimba.. Oricum aia la service,mai ales ca esti fumeie ,daca nu te pricepi si nu stai langa ei ,vorba ta,poti avea de experiente neplacute,ca sunt jmekeri/hoti si te pacalesc ei cumva. Bafta,sa ne anunti daca ai rezolvat sau daca cineva se pricepe mai bine,sariti cu sfaturi.
  14. Mdeah...din kte vad nu mai zice nimeni k si-a montat cotiera...ei bine inspirandu-ma din actiunile voastre mi-am pus si eu cotiera ...mai mult pt confort..si face toti banii Uitati aici si niste poze..am dat ceva mai mult pe ea 70 ron,alea de 50 erau mai late si nu incapeau intre scaune ) Asa ca cine are matiz..sa-si puna ca e prea marfa,mai ales la drum lung cand stai cu o mana pe volan si cu cotul rezemat
 

×
×
  • Create New...