Jump to content

mmkelemen

Membru
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mmkelemen

  1. mmkelemen

    Vand Tico

    Se poate inchide. Multumesc.
  2. mmkelemen

    Vand Tico

    Deh, fiecare cu norocul lui. Oricum s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Avand alta masina, o dau cu tot ce am pus pe ea si nu ma grabesc.
  3. mmkelemen

    Vand Tico

    Iti dai seama ca nu se pune problema de fuga cu gumele de iarna. Trebuie sa ai "fifilica la bibilica" sa te arunci la viteza cu asa ceva. Eu le-am folosit strict in perioada predispusa zapezilor. Acum doi ani la Paltinis chiar a fost super cu ele, n-a fost nevoie sa pun lanturi. Bafta "tutulor"!
  4. mmkelemen

    Vand Tico

    @marius.nita daca esti asa mare expert poate ne explici si noua cum ai concluzionat ca sunt resapate. Spune-ne si noua sa stim pe viitor.
  5. mmkelemen

    Vand Tico

    Nu ai impresia buna. Sunt noi, nu resapate. Deci "mare grija cu ele"
  6. mmkelemen

    Vand Tico

    Asa arata gumele de iarna Daca cel care cumpara masina nu le vrea, te voi anunta
  7. mmkelemen

    Vand Tico

    Are AC. Are montata si alarma dar a fost folosita doar pentru inchidere. Actuator defect usa sofer.
  8. mmkelemen

    Vand Tico

    Iata si doua poze noi: Cele mai afectate zone de rugina: aripa stanga spate portiera dreapta fata Cateva din modificarile aduse: - semnale laterale - al treilea stop - turometru - interior fata - interior spate - lumini ceata & mers inapoi - semnal & pozitie fata - tavita portbagaj - jante in doua culori Noul pret 750 EURO
  9. mmkelemen

    Vand Tico

    Din pacate se vinde cu totul.
  10. mmkelemen

    Vand Tico

    Vand DAEWOO-TICO SX alb, an fabricatie 1999, 92.500 Km. Modificari: - montat turometru; - al treile stop plastic alb; - vopsit barele si oglinzile; - lumina ceata spate plastic alb; - montat lumina in portbagaj; - montat bare transversale portbagaj; - montat buzunar usa fata dreapta; - schimbat, in fata, inte ele pozitia cu semnalul iar semnalul din bara, plastic alb; - vopsit patru jenti in doua culori negru/argintiu; - montat boxe pe placa din spate; - montat mufa boxe spate si al treile stop in cazul in care se doreste scoaterea placii din spate; - inlocuit radio/casetofon DAEWOO cu radio/CD-MP3 MEDION. Probleme: - scartait partea din fata (posibil de la lonjeroane); - baterie dusa (in garantie, se poate inlocuii cu una noua); - urme de rugina. In pretul masinii mai intra: - tavita portbagaj; - patru cauciucuri de iarna; - partu capace DAEWOO roti cu antifurturi; - doua jenti tabla; - lanturi iarna; - radio/CD-MP3 MEDION; - doua becuri halogene de rezerva. ITP valabil pana la 06.06.2011 RCA valabil pana la 01.12.2010 PRET 850 EURO. Pt. mai multe detalii PM.
  11. Salutare colegi! Am fost cu TICOLINO la vopsitor si nu stiu cum a amestecat vopselurile ca uite ce a iesit... TICOLINO m-a dus/adus de 2 ori la/de la Albena si m-a plimbat in toata tara fara probleme, sper ca si noua achizitie sa ma tina cativa anisori fara probleme. Nevoit de schimbare deoarece s-a marit familionul iar "limuzina" a inceput sa fie stramta pt. 4 persoane & carut, scutece, bodyuri, etc. Bafta "tutulor"!
  12. Salutare! La inceput sunt cateva poze in care apare masina si cu capace originale DAEWOO. Le voi pune probabil prin primavara. Bandourile tot prin primavara caci trebuie frecat mult la ele sa iasa calumea si acum e cam frigut sa stai cocosat pe langa masina. Sarbatori Fericite si tie si bafta in toate!
  13. Salutare-salutare! Am fost in concediu la Paltinis! Primele zile a fost cald si nu a nins insa dupa acea a venit o zapada de vreo 40-45 cm. Oricum limuzina era incaltata cu gumele de iarna si nu au fost probleme. O masina adevarata si jos palaria.
  14. Am folosit vopsea-spray de la Dupli-Color. 1. spalat bine cu apa si sapun; 2. una-doua straturi de Plastic-Primer; 3. doua-trei straturi vopsea; 4. una-doua straturi lac incolor. Toate produsele sunt de la Dupli-Color. Bafta!
  15. Salutare! Am fost la service si mi-au inlocuit caloriferul. Sa vedem asta cat va rezista... Bafta!
  16. Poti sa-mi spui unde in pantelimon ca sunt interesat si eu. Le-ai luat demult? Multumesc anticipat.
  17. Te misti repede nu gluma... Apropos, stai prin zona?
  18. KING CAMPIONE Calea Serban Voda, Nr. 270, Sector 4 Pe partea dreapta cum urci de la intrarea in parcul tineretului spre Bellu, aproape de intersectia cu Sos. Viilor.
  19. Nu am ce sa vad mare lucru deoarece trebuie sa dau jos tot bordul si nu se merita sa muncesc atata, oricum este in garantie, dar de data aceasta o sa stau langa mecanic sa vad ce face el pe acolo si sa ma asigur de piesa care o schimba sa fie noua. Buzunarul din dreapta este de fapt buzunarul pt usa stanga (dreapta nu se gaseste); Am luat faza din tripla dreapta-pozitie, masa intrerupta cu un buton care actioneaza cand deschid haionul, lumina functioneaza doar cand este aprinsa pozitia. Am avut casetofon pe ea dar crede-ma ca nu mai tin minte cum l-am dat jos. Bafta!
  20. Salutare tuturor! Suparare mare. Parca a intrat ala cu coarne in ticozaurul meu, mai bine spus in calorifer. Iar am probleme cu el, curge in interior de musteste mocheta. Am fost la Radacini si trebuie sa ma duc miercuri dimineata sa schimbe iarasi caloriferul (pentru a patra oara in decurs de 13 luni). Ultima data a fost pe 10.09.2008. Deja m-am saturat, imi vine sa-mi bag picioarele in ea de masina, de service si piese proaste... Bafta tuturor! > > > !
  21. Arata bine "babuta"! Spune-mi te rog de unde ai luat stopurile?
  22. Frumoasa masinuta si se vede ca a fost bine intretinuta. Sa te duca multi km fara incidete. Cand vopsesti plasticaraia nu uita sa folosesti primer pt plastic, iar la vopsitul jantelor nu e mare filosofie dar trebuie sa ai ceva timp daca vrei sa iasa calumea. In rest bafta si spor la mesterit!
 

×
×
  • Create New...