Jump to content

Lucian

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Lucian

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. Am si eu o problema cu claxonul la un cielo din 97 din 2 bucati cate sunt numai 1 functioneaza !Bine-nteles ca l-am masurat pe cel ce nu mergea si nu are nimic claxonul ba mai mult l-am verificat la 1 prieten pe masina si mergea!Am schimbat firele intre ele si merge !Problema este ca la fiecare claxon vin 2 fire unul verde si unul rosu ei bine unul dintre cele verzi nu merge sau este intrerupt.M-am uitat in cartea tehnica si nu gasesc nicaieri nimic despre claxon nici macar unde are siguranta .Poate stiti voi careva ceva despre claxon sau unde are siguranta?!
  2. Am un cielo din 97 cumparat de la un prieten tinut in garaj cu 80.000 Km la bord si in general sunt multumit de el!Un cielo GLE A/C!De cand l-am cumparat am observat ca atunci cind am benzina putina in rezervor (3-4litri) masina trage mult mai bine, chiar foarte bine simt cum ma impinge in scaun!Nu de mult i-am schimbat filtrul de benzina si tot asa (am crezut ca era murdar).Daca stie cineva sau poate sa-mi dea o explicatie ?Altfel greu chiar foarte greu reusesc sa plec de pe loc cu rotiile scrisnind(fluierand),desi nu sunt adebtul unui stil de conducere sportiv am vrut sa vad daca pot !Aaaaaa ...si inca ceva mi se pare mie sau asa este turatia indicatia la turometru cred ca destul de tirziu dupa pornire revine sub 1.000(Sa fie de lasoc?)Poate ma ajuta cineva cu un sfat!
  3. Este foarte simplu pe axul motorasului se afla o roata melcata care actioneaza doua roti de plastic care la rindul lor actioneaza un fel de tija de plastic la capatul careia se afla prins ultimul element al antenei.In momentul rotirii axului motorasului se invirte melcul care invirte una din rotiile normale dintate din plastic care deplaseaza tija in sus sau in jos!Probleme apar la rotile normale din plastic si tija dintata care este si ea din plastic(se incaleca dintii!)
 

×
×
  • Create New...