Jump to content

personaj

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About personaj

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Cielo 99 automat
  1. Am (inca) un Cielo hidramat si mi s-a rupt o piesa cilindrica, grea, de la o "excrescenta" a cutiei, de sub masina. Mecanicul mi-a zis ca dracia aia echilibreaza cutia, dar nu stie mai multe. Voi stiti?
  2. 1,4, 16V, 90CP, 5 usi, standard + ABS, ESP, jante aliaj, mp3, metalizat, proiectoare, computer, scut, easytronic = 10.800 CIP
  3. Tipilor, v-am tradat! Am trecut pe Opel Corsa. Cu Easytronic . Imi pere rau ca trebuie sa vand Cielo-ul cu care am fost bun prieten in ultimii 2 ani, dar problemele survenite (mult prea mari pentru o masina ce se vrea decenta), ma obliga sa gasesc un prost mai mare decat mine, care sa mi-o cumpere. Si se pare ca sunt destui. Mai vorbim, ca mi-e drag de Dvs.
  4. Am fost la o mare scula de mecanic din Craiova si mi-a confirmat ca am cutia un pic paradita, da' cica mai tine. De dat 8k euro pe ea noua, nici nu ma gandesc, iar sa las vreun artist sa-si bage nasul prin inginerii complicate nu prea-mi vine. Ma mai gandesc la varianta cu cutie manuala, dar parca n-as abandona confortul oferit de cea automata.
  5. Salut! Sunt nou prin pravalia asta si-mi cer scuze daca s-a mai povestit pe undeva despre subiect. 1.De cateva zile, la bagatul in viteza si la schimbarea treptelor de viteza am un zgomot ciudat, un fel de tacanit 2.In anumite situatii (viraj+acceleratie apasata sau frana+accelerat imediat) am o crestere brusca de turatie O fi semn ca ma lasa cutiuta automata?
 

×
×
  • Create New...