Jump to content

COSTIKA

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by COSTIKA

  1. am vandut-o cu totul. Se poate inchide. Bafta la vanzari si cumparaturi ieftine.
  2. radiatorul A/C tocmai l-am dat ieri. Oglinda retrovizoare de interior am
  3. instalatia AC o am. Compresorul este nou. acel plastic nu-l mai am
  4. salut, pentru aveo am eu niste piese: am centurile pe fata, numai ca ale mele sunt gri, mai am calculatorul de airbag, mentionez ca piesele sunt noi, dar ti le pot da la un pret bun. am nevoie de serie de saiu sa vad ce pot face... bafta.
  5. mai este de vanzare: - motorul complet echipat - electromotor, alternator, compresor - instalatie A/C - tot ce inseamna elemente de directie - si caroseria, cu tot cu geamuri, exceptand stg spate. Astept cereri. Peturile sunt destul de mici, ca vreau sa scap de el, ca ocupa loc, si platesc taxa ptr acel loc.
  6. usa stg spate este singura care este avariata. blocul de lumini nu-l mai am. ptr altele iti stau la dispozitie.
  7. au fost probleme cu site-ul Abia azi am reusit sa intru pe acest site. Va urez La Multi Ani
  8. da, o sa ti le trimit. numaisa platesti transportul. Sa imi spui prin ce mod sa ti le trimit. Ele ti le dau gratis. Sa imi trimiti si adresa.
  9. briobit, ti-amlasat un PM scaunele fata si spate s-au dat. mai este motorul si partile electrice si mecanice de sub capota, usile fata precum si tot ce inseamna geam
  10. compresor A/C, nou----500ron instalatie Gpl-----------1100ron motor complet----------1100ron
  11. nu-l mai am piese interesante din cielo: - radiator racire---este nou; - compresorul A/C, la fel nou; - bujiile sunt GM si sunt noi; - parbrizul, la fel este nou, si e original cu parasolar. - casetofon cu boxe fata si spate, sunt f bine intretinute; - portiera pe fata stg este noua Astept cereri!
  12. Vand motorul complet echipat. Motorul merge perfect. pret f bun 1100 ron.
  13. Vand 2 centuri siguranta ptr kalos sau Aveo. In plus mai am si un calculator, spirala de airbag, un proiector de kalos. Piesele sunt noi. La nevoie pot servi si cu airbag de kalos. Inainte de a trimite piesele am nevoie de niste date(indici) de la masina pe care vin montate. Astept cereri.
  14. Am mai spus-o, nu am antena. Nu stiu despre ce e vb.
  15. in legatura cu butoanele, de pe panou ptr geamuri, vezi ca eu le-am dat lui "lascarica", vb cu el , ca am inteles ca nu mai are nevoie de el. Succes! in legatura cu butoanele, de pe panou ptr geamuri, vezi ca eu le-am dat lui "lascarica", vb cu el , ca am inteles ca nu mai are nevoie de el. Succes!
  16. Am fost plecat din localitate. Maine ti le trimit. scuze inca odata.
  17. 40 ron fuzeta fata. numai sa vad cum o desfac astazi se adauga: instalatie GPL, model italian, cu injectie pe fiecare injector. Are certificat de garantie, are reviziile facute la timp. Super pret!!!
  18. da, motorasul ti-l fac donatie. sa imi trimiti adresa unde sa il trimit.
  19. pe langa acestea mai am de vanzare si 4 jante+anvelope pe 13" de iarna. Anvelopele sunt marca KLeber, si sunt aproape noi. Deasemenea mai am alte 4 jante cu anvelope de vara, precum si o janta cu cauciuc, model mic.
 

×
×
  • Create New...