Jump to content

razvanscorpio

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About razvanscorpio

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/05/1987

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    razvanscorpio

Profile Information

  • Location
    bz
  • Din
    Buzau
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    bz10ais
  1. offline and invisible

  2. aşa am să fac... Dă Doamneeee!!!.....
  3. da, reparatia pe casco se face. si daca nu mai sunt alte solutii, se accepta si caroserii mai vechi... casco repara, eu platesc aditionalele, RAR-ul si ce taxe mai sunt necesare.
  4. perfecta dreptate ai. am vorbit unul din managerii bancii!!!! mai trebuie sa platesc eu din buzunar in jur de 6000 lei plus comision de achitare a creditului inainte de termen!!! TRAIM IN ROMANIA?! singura solutie: accept caroseria din 2005 si ramane sa-l dau in judecata pe vinovat eu personal, si nu CASCO. si acu cum se face asta? eu, nevinovat, si tot eu platesc? dar pana la urma bine ca TRAIESC, si are cine sa plateasca...
  5. Multam. PS poza nu stiu de ce, dar nu pot sa o schimb. am sters-o...
  6. nu, epava nu o pastrez. ramane la CASCO. deci se ia in calcul si uzura pe 2008 -2009 (in jur de 18000 km). Fara dobanda, mai am de returnat 18600 lei???? fara comision de rambursare?! da, corect. suma asigurata 18006 lei.
  7. CASCO imi asigura doar 80% din valoarea asigurata din care se scade uzura masinii din ultimii doi ani. Adica primesc 14404.8 lei, adica in jur de 3500 de euro. Unde gasesc eu masina noua, pe care sa o accepte banca cu incredibila suma de 3500 de euro? voi incerca sa aflu la banca daca pot modifica creditul, cu toate ca nu prea cred a fi posibil. singura solutie rapida pe care cu greu cred ca o pot accepta ar fi sa inlocuiesc caroseria cu cea din 2005. Sunt de aceeasi parere. nu prea cred ca banca ar accepta ca eu sa primesc banii de la CASCO. in conditiile in care e credit auto... cartea e la ei... Daca iau cartea, ei raman si fara bani, si fara masina, si fara rate de platit... fug in strainatate:
  8. Excelenta idee. chiar maine ma voi duce direct "in" directorul de la banca si pun problema. multam mult!!!! >- Apropo, pentru cunoscatori, ce inseamna 3800 de ture la o motocicleta Honda (nu stiu modelul)? acolo i s-a oprit acul ...
  9. Da, in Romania nu mai exista alta caroserie mai noua de 2005, sau cel putin asa au sustinut cei de la reprezentanta Daewoo. in orice caz, in cele cateva zile, de cand le-am dus masina in curte, au primit 3 oferte pentru caroseria din 2005 de fata cu mine. Deci cine are caroserii de Matiz noi, pe stoc, sa intre pe piata, ca sunt mine de aur.
  10. ok aici m-ati prins. dupa calculele politistilor, viteza de impact a fost de 140 km/h dupa ce a franat in jur de cateva zeci de metri. oricum, concluzia politistilor a fost ca a avut 200km/h inainte de franare... -Masina e pe numele meu, insa cartea o tine banca... -valoarea asigurata acopera doar valoarea masinii adica 18 000 lei (6000 euro in 2008); -dupa constatarile efectuate de cei de la CASCO :dauna 80%... o idee buna: "varianta 3, intelegere cu vinovatul, iti cumpara o masina adusa de afara cu an de fabricatie mai nou sau egal cu cel al masinii tale, faci recarosare si ii dai lui epava care mai ramane si motorul+cutia de pe masina de afara." de tinut minte... -si in legatura cu reparatia, au fost facut constatari si de catre cei de la daewoo. concluzia lor: caroserie irecuperabila, deci nu poate fi reparata, decat pe raspunderea mea, ceea ce nu accept. ai totala dreptate.
  11. Am vorbit cu cei de la CASCO (BT Asig) si mi-au spus ca nu vor sa-si piearda timpul prin tribunale. adica ceva de genul: "mai bine platesti tu..." pai nu primesc eu banii. vor fi virati la service-ul autorizat Daewoo. problema e ca nu au cum s-o repare... Am uitat sa mentionez ceva, mai in detaliu, masina e achizitionata prin credit auto bancar tot de la BT. deci nu iau eu banii, ii ia banca, apoi mai vin si eu cu o diferenta destul de mare pentru a-l achita, asta daca vreau eu. daca nu imi carpeste masina si continui cu ratele la un jaf... Cum sa ma vada la 200km/h... a aterizat pe masina, apoi a ricosat taras pe asfalt... acum din cate stiu eu, e intr-un spital prin Bucuresti cu probleme la coloana. nu stiu cat de grav, dar stiu doar ca traieste. doar atat? cei de la CASCO mi-au spus cel putin 5 ani... alta cale mai rapida nu exista?
  12. Seara buna la toata lumea. Apropo de accidente... acu cateva zile am patit si eu unul...poze: inainte : si dupa:, , , . Vinovatul? cine credeti? un donator de organe: . Nimic neobisnuit pana aici. eu traiesc, el traieste. insa acu ajung la clasica intrebare: cine plateste daunele? raspuns: vinovatul. INSA asigurare are.. incheiata cu o zi inainte de accident, ea intrand in vigoare dupa trei zile, deci asigurare n-are. Noroc ca am CASCO, insa cei de la service-ul autorizat nu au solutie pentru reparat masina: prin carpeala nu accepta banca (masina fiind achizitionata prin credit in 2008 noua noutza), prin caroserie noua din 2005 (alta caroserie mai noua nu mai exista in Romania...)(aici nu mai accept eu deoarece scade considerabil valoarea masinii). Si sa zicem ca accept caroseria din 2005, dar ea implica alte servicii: drum la RAR + inspectie cu masina inainte de reparatie (+taxa), drum la RAR + inspectie dupa reparatie (+taxe), schimbat carte tehnica + reinscris masina (+taxe), revizia masinii dupa reparatie (+taxe). Taxe, taxe si iar taxe ce ar trebui suportate imperativ obligatoriu, de buna voie si silit de imprejurari, de buzunarul meu. Adica eu cu rate la zi, taxe la zi, casco, grija pentru masina, mai presus de persoana mea, si eu fara masina... Concluzie: Are cineva solutii? ar fi darea in judecata a vinovatului, dar ma tem ca dureaza foarte mult, si chiar asa, stie cineva cum se procedeaza in cazul judecatii..?
  13. Corect. stiti zicala "Hai vopsea nu ma lasa!" )
 

×
×
  • Create New...