Jump to content

Ellu

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Ellu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/23/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2008
  1. Va povesteam acum vreo 3 zile ca se tot aude un "tiuit" metalic de la motor la relanti, treapata I si II.Dupa minutioase cercetari si verificari, am ajuns la concluzia ca se aude de la fulia de compresor ac. De atunci am pornit de cateva ori pe zi aerul conditionat pret de cateva 1-2 minute.Si ce sa vezi , nu se mai aude nimic.Asa ca fratilor puneti mana si PORNITI AERUL CONDITIONAT de 1-2 ori pe saptamana sa nu patiti ca mine.M-a scotea din sarite si zgomotul si ca trebuia sa bag mana in buzunar din prostie.Apropo pe parbrizul matizaurului, intr-un colt mic scrie sa pornim aerul conditionat cel putin 1 data pe saptamana.Asta stiam si eu ca doar lucrez in domeniul auto, dar lenea...bat-o vina. Sa auzim numai de bine.
  2. Asa este, ai dreptate, dar cica nu se gaseste doar fulia de compresor si trebuie sa compar "magaoaia" cu totul.
  3. Ce iti pot spune este ca si matizul meu este campion la consum din 10% nu ma scoate iar in ceea ce priveste opritul in timpul mersului, am avut aceeasi problema si au rezolvat-o baietii de la Autonet de pe Giulesti, se pare ca a fost ceva electric la caseta de relee si sigurante. In ceea ce priveste problema mea cu tiuitul ala metalic de la motor, am ajuns la concluzia ca este de la fulia compresorului de ac.Am sa ii scot cureaua de la compresor sa vad daca zgomotul persista.Daca nu, tre' sa imi aduca Mos Craciun un compresor.Am gasit la baietii de pe Dimitrov la 15 mil.Sau poate aveti voi alte recomandari...????????
  4. Buna dimineata, am un matiz 2008-25000km, am luat masina la 0 km, inca de atunci la 110km/h se auzea un "tiuit" metalic constant, cum treceam/scadeam de 110km se oprea.Acum se aude si la relanti cat si treapta I-II, viteza foarte mica, dar doar cu motorul rece.Nu-mi dau seama daca e de la motor sau de la cutie.V-ati mai confruntat cu asa ceva?Pe mine ma innebuneste zgomotul ala.
  5. Buna , o singura intrebarica: ce placute(producator) imi recomandati pentru matiz?Am luat un set de ferodouri si mi-a sarit un coleg in cap ca nu au aceeasi siguranta la franare ca Trw-urile...
  6. Multumesc Mircea, am sa iti urmez sfatul...
  7. A treia revizie a fost facuta acum 1 saptama(ulei+3 filtre).Bujiile au fost schimbate in vara pe la 15000km.Sper sa nu fie grav .Am facut o programare in service pentru sambata, dar parca ii vad ca imi spun ca nu are nimic. Doamne, sa nu fie ceva grav
  8. Buna, am un matizel din 2008 si vreo 19000km.Decand a venit vremea asta rece rece ( adica de duminica) matizelul de opreste singur la relanti.Nu se balbaie, nu da in nas, nu vibreaza mai rau decat normal, decat la vreo 3-5 sec. dupa ce am dat la cheie se opreste singurel.Dupa ce se incalzeste putin nu mai face figuri. Ceva sfaturi sau idei ce ar putea avea...??????
  9. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente...
  10. mersi frumos, nu mai sunt matiz-uri E/AC pentru care sa nu se fi semnat precontact pentru rezervare.Si eu il ridic marti ca vine de la Craiova asa ca sigur e printr-o parcare pe undeva prin oraselul ala, nu?
  11. Gata, s-a vandut si ultimul matiz E/AC nou...Sunt printre ultimii norocosi...marti il ridic de la Autonet d pe Giulesti.Ii recomad cu toata caldura,seriosi si promti.
 

×
×
  • Create New...