Jump to content

marcos_32

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About marcos_32

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2008
  1. Nu vreau sa te dezamagesc,dar Lassa sunt turcesti la fel si jantele. Eu nu mai folosesc asa ceva de ceva vreme. La inceput si eu am fost incantat de pret,dar crede-ma ca si calitate sunt varza. Le-am incercat(anvelopele) si mi-au lasat un gust extrem de amar. Daca vreti jante de buna calitate si la preturi mici,incercati cu incredere Rial -Germania. Sunt foarte bune si la un pret exceptional. Set 4 jante pe 15" cu anvelope 185/60/15 costa numai 1295 ron cu tva si transport inclus.Mai adaugati si voi montajul ,dar aveti calitate si siguranta. Bafta multa si la cat mai multe drumuri europene.
  2. Cand mi-au spus pretul am crezut ca ma iau la misto si am intrebat ca prostul de 2 ori. Ok il montez in Germania si ma costa 178 euro cu totul. De ce omologare in tara la RAR? Adica "meseriasi" nostri nu au incredere in omologii lor germani? Pai nu tot aceeasi baza de aprovizionare au? Si unii si altii sunt ai GM. Sau aici vine vorba de bani si jepcarii nostri nu stiu cum sa-i mai faca? Un lucru imi este foarte clar:chiar imi este scarba de tara asta in care traim. In loc sa ne usuram munca,noi mai rau ne inpotmolim ca de trebuiesc sa mai traiasca si alti vreo 6-7 ghertoi pe carca noastra. IMI ESTE SCARBA DE ACEST SISTEM DE RAHAT.
  3. Fratilor,am innebunit...am sunat la reprezentanta chevrolet,mai concret la gtt, unde am cerut un pret ptentru modul tractare. Raspuns: il aduc pe comanda in 10 zile si costa "doar" 1367 ron - fara montaj. oare astia sunt chiar jepcari sau am eu o problema ?
  4. are cineva idee la ce pret se ridica? la cat sunt de jepcari astia de pe la noi... ma gandeam si la varianta sa merg la chevrolet in germania sa-mi pun,dar eram curios sa stiu si un pret de pe la noi sa am ca termen de comparatie
  5. salutare. sunt nou pe aici si nu stiu dak ma adresez unde trebuie. am un aveo din 2007,1.4,16V,sedan. am mare nevoie sa-mi cumpar si sa-mi montez un modul de tractare(carlig+inst. electrica). ajutati-ma cu informatia unde as putea gasii. am mare nevoie de acest modul pentru ca trebuie sa merg in germania sa-mi aduc rulota.
 

×
×
  • Create New...