Jump to content

cipy

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About cipy

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    pitesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2007
  1. m-am apucat de desfacut la admisie ca sa o curat,.Nu este aprins nici un martor in bord.aditivul era 2+2,parca ceva de genul lead substitute. Asta e femeile nu se pricep la masini,a cerut 'din ala pt benzina'(in loc sa ceara ce trebuie sau sa spuna"din ala pt injectoare") si tipul de la peco ia dat aditivul asta. maine dp ce ii fac si reset si invatatul de relanti,va anunt daca s-a rezolvat.
  2. o sa curat tot ce tine de admisie,si maine ii resetez ecm,ca acum motorul este cald siam inteles ca se face cu el rece. Viktor multumesc pt linkuri,dar le-am citit deja. dar,mai intreb daca ar fi putut afecta aditivul sonda lambda?
  3. L-am citit inainte de a deschide topicul(am verificat,cam tot ce se scrie acolo in materie de senzori/mufe senzori,mai putin lambda).Mie nu-mi variaza relantiul,pur si simpla cand se incalzeste motorul nu mai sta la relantiu,se opreste..Ce am uitat sa mentionez masina este euro 3.
  4. Pt. ca nu am gasit nimic concludent,am deschis acest topic. Lucrurile stau in felul urmator: - am cumparat sotiei alt Matiz,care mergea perfect pana acum 5 zile,cand draga mea sotie ia pus in benzina un aditiv pt benzina cu plumb(care se pune la masinile care merg cu benzina cu plumb),asta pt ca nu a citit atent pe el si a zis ca este injector cleaner. - si cam de atunci,cand se incalzeste motorul,nu mai sta la relantiu.motorul trage,merge bine.Masina are 60 mii km,de cand e la mine merge cu efix. - am verificat furtunele,am schimbat valva pcv,am curatat iac-ul,dar tot nimic. - benzina cu aditiv am aruncato,dar a mers vreo 200 km cu ea,pana mia spus ce a facut. Ma gandesc ca poate afectat un senzor ceva,aditivul ala.Daca are cineva vreo idee e binevenit sa o impartaseasca si cu mine.
  5. Stie cineva unde pot sa fac si eu vopsea la spray dupa cod,in Pitesti?ca nu am gasit pe nicaieri gata preparata.
  6. Nu stiu DACA mai sunt undeva postate,dar astea sunt codurile de culoare la matiz: 10L Casablanca White / 12U Ocean Blue Met / 15U Apple Green Met / 16U Electric Yellow Met / 22M Teal Blue Met / 25U Cobalt Blue / 38U Cyber Green Met / 39U Topic Green Met / 51U Golden Yellow Mica / 52U Highway Yellow / 57U Orange Met / 59U Peach Orange Met / 63U Satin Beige Met / 78U Coke Red / 83L Granada Black Mica / 90U Ivory / 92U Poly Silver Met / sau: http://www.automotiv...woo&model=Matiz
  7. Din pacate in Pitesti, nu exista selgros,la cele nemmetalizate se potriveste culoarea,la metalizat intradevar nu.Culori din gama daewoo se mai gaseste si la Kober Spray.
  8. de ce e pt mine,eu am nevoie de usa,nu de fata de usa,de preferat culoarea albastru cobalt,de ce ai alta culoare zi un pret?
  9. Exista,la policar si dupli color,dar nu am gasit in magazine(unele au avut,dar nu au mai adus),eu am de retusat pe la bara si oglinzi. Asa vopsea la cutie este Emaur si Standox.
  10. Salut.Ca sa nu mai deschid alt topic:am si eu nevoie de un spray cu albastru cobalt(cod 25U),stie cineva unde pot gasii in Pitesti?ca eu am cautat de am innebunit si nu am gasit.Sau un site pe net de unde sa il comand?
  11. salut.ai cumva usa fata dreapta(usa pasager) matiz?de preferat albastru cobalt,neechipata.
  12. Ai usa dreapta fata,albastru nemetalizat(vezi poza)?
  13. salutare.stie careva unde gasesc si eu fulia de la alternator de tico.in pitesti.
  14. salut.cumpar kit service pt instalatie de gpl BRC AT90E(este pt carburatie).oferte aici sau pm.
 

×
×
  • Create New...