Jump to content

dscalin

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dscalin

  1. Daca tot nu am stat degeaba am gasit si mufa pentru goarna, hmm ce sa zic pina la urma are alarma (deci vine cu alarma gata montata numai ii lipseste GOARNA). Am facut proba functioneaza la armare ,la dezarmare si la usi ,capota deschiza ,urla si nu se opreste pina nu dezarmezi . Constat ca nu are senzor de miscare sau lovire sau altceva e doar o simpla alarma ,dar are . Daca nu vrei o alarma sofisticata inchiderea centralizata din telecomanda ,de pe Chevrolet Aveo, iti ofera aceasta posibilitate doar sa ii montezi o goarna ieftina fara a fi nevoit a te duce la reprezentanta sa te gubileasca de vreo 600 ron. Asta e.
  2. Na , uite ca nu m-am uitat atent ca am fost jos ,dar e posibil sa fie korea dar va pun poze noi cu localizarea lor. Poate o sa-mi fac timp sa scot plasticul dintre scaune sa am acces mai usor acolo. Am citit ca aici pe forum ca totusi au alarma pe inchidere fara alti senzori si ca s-ar afla sub computeru masini in habitaclul motorului stg dar numi dau seama despre ce mufa e vb. o mufa la care conectezi o goarna . PT toti iata am gasit cautind dupa alarma de la aveo nici mai mult mici mai putin exact ce vroiam adica diagrama electrica ...si cartea de raparatii pentru toate modelele chevrolet .Ia intrati si vedeti http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/GMDE_TIS_START.html hmmm mina de aurrrrr
  3. Salut , am un aveo 5 usi elite si are inchidere centralizata cu telecomanda in cheie, am depistat lokul in care este unitul de control al telecomenzii si se afla intre schimbatorul de viteza si frina de mina daca tragi de musamaua de la frina de mina o sal vezi iar releul de control al inchiderii se afla sub bord(torpedou) partea dreapta linga stilpul usii prins pe caroserie si are o mufa cu cred 8 intrari . Ideea e ca pe unit scrie astfel <Control unit ;Anthi teft alarm system;DWMC:96540563; D P I :7541293 DAEWOO MADE IN CHINA> CEEA CE CRED CA ESTE O ALARMA SI CINE are detalii legate de interconectare sau harti electrice e bine sa ne ajute .Ma intereseaza in mod deosebit fiindca sigur se poate conecta senzori etc . pe acest unit si nu mai este necesara asazisa instalare a unei alarme.UITE IMAGINEA CU UNITUL. am cautat pe net si nu gasesc producatorul o sa mai caut.
 

×
×
  • Create New...