Jump to content

virtualx

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About virtualx

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo Platinum 1.4
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    B 08 JNY
  1. baieti , nu erau benzile alea ... exclus ! stiu cum fac alea cu trepidatii , ... si la 170 era un zumzet nu altceva
  2. Pe autostrada Bucuresti - Pitesti aveam drum liber si am zis hai sa vedem , motor nou 2000 km, turez ajung la 170 si s-a auzit ca si cand ai fi dat cu o lingura rotind intr-o oala metalica, bang bang bang si am pus frana de frica , nu s-a auzit clinchet, s-a auzit asa infundat un pic. Nu era sigur aerul pe la oglinzi sau altceva. ps. la 160-165 nu se aude si la 170 mai stau sa mai treaca cativa km, ca mi-e cam frica sa o forjez iar. Ce ziceti ?!?
  3. eu bag plin sau pana la plin mereu si pe cadran apare 350 --- 360 km, aprox 12,5% daca ma iau dupa el, motor nou
  4. Lucian eu ziceam de forta motorului care se simtea cu mol98 si nu se mai simtea cu petrom95 / chiar si pe linie dreapta, nu numai pe serpentine, 2500 3000 in a doua viteza (suplimentar cu mol98 eram 4 persoane turatie 2500 zvac, la sinaia am fost 3, petrom 95 nu zvac ) Abram Burel un singur lucru pot face din cat am citit eu in carte si m-am jucat cu el, daca vreau MUTE apas o data scurt pe power la volan sau pe consola. atat. in rest tine minte cum a fost la ultima secventa si el si aerul. ps. la intoarcere 160km/h, mai mergea dar "nu ai cu cine ba, n-ai cu cine .. niste ... "
  5. am mai tras un drum pana la sinaia, dus intors, vreo 260km in total la schimb de benzina de la mol98 la petrom95 se simte. nu mai avea vlaga pe serpentine si ca sa dea ce dadea, trebuia undeva dusa la putin peste 3000 de turatii, la mol98 pe la 2500 offtopic: frumos la munte , aer curat etc etc
  6. masina noua, impresii dupa 320 km (oras / autostrada / drumuri de tara): benzina mol98 bune: - masina are stabilitate buna (nu foarte buna) - climatronic face toti banii - sound bun - silentioasa chiar si la 140km/h (viteza asta am prins-o la intoarcere dupa ce am depasit 300 km parcursi) - fortoasa chiar cu 4 insi si portbagaj la jumate - frane nota 10 - volanul reglabil pe inaltime, iti gasesti inaltimea dorita - finisaje - centura de siguranta , reglabila , nu ma mai zgarie pe gat rele: - radiatorul este atins de carcasa ventilatorului la motor vezi aici --> http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=22183 - plasticele de la manere usi fata scartaie daca le atingi sau te sprijini in ele - materialul dintre scaune plastic se zgarie usor - nu au leduri la butoanele pt geamuri, le bajbai seara - audio si aer / cum le-ai lasat cand ai oprit motorul si ai scos cheia , asa le ai cand pui contactul din nou - in aliniamentul bratelor metalice din portbagaj nu trebuie sa pui ceva inalt ca nu se mai inchide, se loveste de brate - credeam ca e mai "inchisa" , praful , putin ce-i drept, se depune vizibil pe ecranele ceas,vitezometru etc, cd, aer - suportul de ochelari, un pic prea mic pt modelele noi, trendy - comanda de la volan pt audio - cateodata le lovesti cand apuci volanul de partea respectiva cand se livreaza nu iti spun nimic de alarma , nici in standard nu e cuprinsa mai nou , dar surpriza! exista un sistem care dupa inchiderea usilor din buton cheie /// daca se deschid usile fie de o persoana din interior, fie de un hot din exterior suna intermitent claxonul si se aprind avariile !!! inchide usa si apasa butonul de actionare de la cheie / inchis deschis/ si tace. concluzia : o masina ok la banii astia.
  7. dupa 320 de km facuti in weekend m-am uitat la radiator !! asa e domne' atinge radiatorul la mijloc cu plasticul... clar se deformeaza la caldura intrebare: trebuie sa desfac sus in coltul din stanga la radiator si sa pun distantier ? trebuie si in dreapta la fel?
  8. si daca masina e noua cu doar 108km facuti in bucursti, vreau sa ies la drum lung usurel , dau resetu?
  9. am luat masina azi si m-am uitat si eu , nou nouta , de jur imprejur are distanta , o sa mai verific dupa un nr de km ...
  10. totodex eu am dat solenza din 2004 aproape moka cu 3300 euro bani pe care i-am dat la avans pt aveo 4 usi platinum azi am luat masina : WOW ! nu se compara cu cielo nubira solenza logan seat ibiza fiat albea - sedane, hatch nu imi plac, nu am testat un singur cuvant am - SUPER! am testat piata 3 luni - am pus in balanta aprox 10 masini si am ales 3 serioase : octavia tour / mazda 3 / aveo platinum am ales AVEO datorita pret/calitate/dotari. Numai bine va urez, ma duc pe autostrada, revin cu pareri ...
  11. model 2008 1.4 sedan toate vazute controlate de mine au doar la sofer buretele.
  12. salut la 1.4 16v echipare platinum sedan, are aceeasi cutie ca la celelalte 1.2 sau 1.4 ?
  13. in loc de "nu folositi yahoo" , mai bine intrati in spam , selectati emailul care vine de la club si dati un amarat clic pe NOT SPAM si gata , intra in inbox.
 

×
×
  • Create New...