Jump to content

CMC

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About CMC

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/09/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Cristi_CMC85

Profile Information

  • Location
    Slatina
  • Din
    Slatina
  • Auto
    Daewoo, Dacia
  • Model
    Matiz E
  1. va salut, am si eu o problema cu iluminatul ceasurilor de bord. Am 2 fire (unul negru si altul maro) care nu sunt conectate la conectorii care intra in bord. Daca cineva imi poate spune care fir intra in conectorul A si care in conectorul B (poze attach) v-as fi foarte recunoscator. Orice parere este binevenita!
  2. No man,nu sunt;un sfert din lampa (partea superioara) e blue! Si asta doar pt. a da efectul acela albastru in far (doar ziua) iar noaptea partea de jos a farului are o tenta finutza blue iar cea superioara este normala!Nice! .Dar lumina pe care o dau este cea normala!
  3. Intrebare:a avut careva probleme cu vizibilitatea (ma refer la ceatza densa) cu becurile cu tenta albastruie (sau alba),pt. ca din punctul meu de vedere nu se vede mai nimic.Am avut 'no name'-uri de 90W care bateau in toate directiile si total aiurea.Am renuntat la ele si acu 5 zile mi-am cumparat un set de Philips Power2Night GT150 Maximum Perfomance (www.Power2Night.com) si .Se vede diferenta dintre un bec facut cu cap care bate unde trebuie si cele din vitan,desi au 'doar' 55/60W.
  4. No way! e modificata foarte frumos! O idee ce aduce aminte de renault twingo. Parerea mea e ca a modificat bara fata ca sa se potriveasca cu noile faruri si capota desigur. In esenta ei "the little car" este tico (semnalizarile negre o dau de gol )! Yaa frumoase roti !
  5. Nice man! Toarce frumos, good work !
  6. haha; pai e asa pt ca am facut-o dupa original (care e si el in colturi)
  7. @zahei One question: de ce crezi ca: "policioara aia din pal din spate, e cam rau finisata" .Palul am incercat sa-l gasesc de culoarea masinii,cat de cat (in cazul asta caisa si nu am vrut sa-l imbrac in ceva).Nu a fost usor sa gasesti pal bun de marimea aia (1,ceva cu 40 cm), din simplul motiv ca bucatile de pal care vin la tamplarie sau in magazine au cam 5m/5m,si nimeni nu a fost de acord sa-mi taie mie o bucatica din ditamai plansa,pt ca apoi restu' nu mai era bun la nimic;si sa cumpar o bucata de marimea aia era ridicol! Deci ce e urat la ea!?
  8. Husele imitatie de piele de pe Autodaewoo.ro (2.900.000) - parerea mea este ca sunt prea scumpe.Eu am dat 1.3 mil de aici din slatina unde existau mai multe modele (negru cu gri,rosu cu negru si intr-un final am gasit si negru cu galben).Le am de 1 an si nu am avut nici o problema cu ele (inainte sa le iau am vorbit cu niste taximetristi,si daca au rezistat pe taxiu,trebuiau sa reziste si la mine ).Toate cele bune !
  9. Thx :"> .Dar tapiteria nu este din piele ci doar o imitatie care imbraca scaunele si bancheta originala;cat despre fetele de usa ,am fost si am cumparat materialul de la un magazin de tesaturi si apoi l-am cusut si pus.Merita sa-ti pui un neon deasupra pedalelor pt ca noaptea creeaza un ambient foarte placut in masina si chiar iti e drag sa o conduci.Cat despre garantie,hmm cred ca, da, se pierde la partea electrica;dar pentru orice eventualitate eu am pastrat circuitul original cand am modificat bordul si daca e ceva ii pun becurile originale inapoi. Nu mai cita mesajul anterior!
  10. @Maniaku si pt. cine mai este interesat! Daca nu am introdus subiectul unde tre', sa fie mutat ! (m-am gandit ca schimbarea ceasurilor e o chestiune de tuning:poze+ceasuri daewoo )! M'am gandit eu ca o sa trebuiasca niste poze odata si odata - pt ca cel mai bine explici cu pics decat cu vorbe -! Eu am facut fatza aia de ceas din hartie ptk nu am gasit pe nimeni care sa mi-o realizeze din plastic (super satisfacut si asa,nu regret absolut deloc ptk cel mai bun lucru e ramane cel facut de mana ta)! Pt Maniaku: nu cred ca poti face fatza aia de plexiglass (numai daca gasesti o foicica de 1-1.5 mm (atat este de subtire fatza aia: ceas_2.jpg,ceas_3.jpg)).Ceva mai mare decat limita asta si se alege prafu ptk ca acele nu o sa mai mearga (se vor freca); nu poti schimba tot ce este sub fatza aia pt ca e facuta cu mult,mult cap.Un material ce sustine fetzele si directioneza lumina: ceas_1.jpg; si dupa cum vezi au n'shpe catari si gaurici pt a se potrivi totul ca la carte: ceas_6.jpg;ceas_7.jpg.(crede'ma ca daca bucatiile alea din plastic ar fi strambe,nu ar mai sta nimik cum trebuie (mai ales numerele alea din kilometraj care au la un capat un arc care foloseste si la resetarea kilometrajului secundar).Sper sa va fie de ajutor informatiile, daca doriti sa va apucat de munca,pt ca eu nu am stiut in ce ma bag (glumeam!!! a fost o provocare si nu regret deloc;chiar merita pt ca ii da un aer mai sport lu' Maty). Aaaa si am gasit chiar aici pe forum o poza cu ceasuri albe pt Matiz! Nu tre' decat sa le tragi la o imprimanta si gata...Eu ca sa le trag trebuia sa dau tot bordu din nou jos,desfacut,scanate etc (doar pt o foaie A4)(vezi poze) e greleee rau,nu? .(http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2781&hl=ceasuri). Incearca si daca nu reusesti am sa rescanez alea cand o sa am ceva timp liber si am sa'ti trimit un a4 prin plic. Bafta...
  11. Topicul fiind despre audio in Maty m'am gandit sa'l afisez si eu pe al meu;enjoy: *** Headunit Sony CD-Player 4x45W *** Boxe fata : 2x Blaupunk TX 320.1 50W - 3 way (diam 20 cm) Titanium coating *** Boxe spate: 2x Pioneer TSA6987 - 80W 2x MacAudio MLM 2625 - 25cm (220W parca scrie p ele -eu zic 150W)+ ampu' Magnat Classic
  12. Update cu pics ceva mai vizibile! Hope you like it ! PS: mac'urile au 25cm;am uitat sa specific in primu' post
  13. Criticile sunt bine venite! Adevarul e ca boxele sunt mari da' daca de acestea m'am indragostit cum era sa le bag (si sa pun cu diam de 13 cm GTX sa se aleaga prafu de sunet ?no way)! Legat de tapitzerie (de pe usi) (ce era sa fac sa o las pe cea orig cu bulinutze?!) si de distantiere numai eu stiu cate luni (2 juma, now everybody ) am stat sa le fac si sa cos! Cand am zis sa ma apuc mi'am zis ca nu are cum sa-mi ia mai mult de 1 sapt ,max,hmmm m'am inselat (aparentza inseala).Si crede-ma ca sunetul din micutza e uluitor (mac-urile no comment,iar blaupunkturile alea dau atata bass incat aerul iese gaurile pe unde ies geamurile; cine mai are nevoie de ac?! ) See ya! PS: barile nu le vopsesc pt ca o sa sufere ceva modificari in curand,so...
  14. ya m8 I know, da atunci cand l'am luat mai era doar unu cu display rosu/negru (in banii p care ii aveam) si cu mai putine functii (Oricum a zis unu ca daca vreau sa le schimb ma ajuta el, da am zis ca nu are rost sa iau chinezarii din acelea de leduri (am avut la mobil odata) si sa le dau jos pe cele originale de sony,parerea mea!) I'll get back cu nishte poze mai de doamne ajuta ca astea nush d c au iesit asa! PS care ma poate ajuta si pe mine cu o fusta din acea de astra ii voi fii etern recunoscator, caci in craiova (in romanesti nu gasesc! )
  15. thx man! noo ,sunt constient de asta da eu in timpu vacantzei o sa fiu in Slatina restu anului prin Buc deci ar fii trebuit sa trec buc/sl!
 

×
×
  • Create New...