Jump to content

florinn76

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About florinn76

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti SW
  • An
    2005
  1. Vreau sa merg in vara asta in roadtrip in Islanda cu masina (CR-V). Are cineva un soft gps pt pda cu harta Islandei rutabila, eventual contra cost? Stie cineva daca mai este alta posibilitate de a ajunge in Islanda cu masina decat ferry-ul Norrona? A mai fost cineva de pe forum? Multumesc anticipat de ajutor!
  2. Inca valabil, 6500 euro, eventual in doua rate iunie-noiembrie pt cumparator solvabil. Nu mai sunt interesat de schimb.
  3. Oferta noua: schimb cu un cabrio bine intretinut, fara nicio diferenta, chiar daca pretul la cabrio ar fi mult mai mic
  4. Oarecum interesat, am dat si PM Oricum cel mai mult vreau un cabrio.
  5. Are climatronic nu doar AC (acum am CRV si clima merge mai prost decat la Lacetti) Este exact modelul XWXS57J de AICI: http://www.chevroletgtt.ro/nou/lacetti_sw_dotari.html Schimb doar cu ceva de clasa mai mica(eu as vrea un cabrio), evident nu Cielo.
  6. Pret redus la 6900 Eur special pentru Chevrolet club
  7. Accept si schimb cu o masina de clasa mini (exclus Matiz) daca rezulta o diferenta de cel putin 3000 Eur
  8. 7500 Euro CHEVROLET LACETTI SW (Caravan) 1,6 109CP GRI (POLY SILVER) rulaj 34000 km Este modelul Elite (gasiti detaliile pe www.chevrolet.ro) ce nou este in jur 13000 Eur Nu dau mai multe detalii ca doar e un forum Chevrolet. __________________
  9. Oare calatoria lui crematory nu determina nici un moderator sa includa si HHR in categoriile forumului ? Ar trebui poate sa fie CHEVROLET - Kalos, Aveo, Lacetti, Evanda, Epica, Captiva, Spark, HHR(KALEECSH) desi nu e facuta la fabrica din Korea ci in Mexic. Poate posesori nu sunt prea multi dar sigur e o masina deosebita intre cele comercializate in Romania. Felicitari crematory pentru ca ai avut mai mult curaj decat mine si ai achizitionat HHR-ul(eu tradand in cele din urma Chevrolet-ul pentru Honda). On-topic Nordkapp: sfatul meu e sa nu mergeti acolo cu o masina cu transmisie automata (eu cel putin nu am descperit nici o metoda de a face eficient frana de motor cu AT de pe CRV Executive si cum pantele sunt in general de 10% in Norvegia aveam mereu jantele "afumate" de la frane)
  10. Primele 2 le-am identificat si desfacut usor. Al 3-lea (daca e cel de langa masca) e cu probleme, cred ca trebuie inelara cu cot ca sa-l desfac. In cartea masinii pe o pagina zice ca sunt 2 suruburi de desfacut iar la pagina urmatoare zice ca sunt 3, de pe pagina unde indica 3, al 3-lea pare a fi cel de langa masca/radiator la care nu am reusit sa am acces fara inelara sau o alta cheie cu cot.
  11. Se schimba usor (fara demontare far) becurile faza scurta la Lacetti SW (similar cu sedan farurile)? Multumesc!
 

×
×
  • Create New...