Jump to content

Joey Alexander

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Joey Alexander

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/12/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    CT 69 SDX
  1. E Matiz din 2000 si are cam 170.000 km. Batrana in orice caz...
  2. Salutare. M-am mai uitat prin search la ceva referitor la problema mea dar diferenta e ca la mine nivelul in 2-3 zile scade sub minim ( la antigel) iar in postul gasit se plangea de 2 cm intr-o saptamana. Nu satiu ce sa-i mai fac! M-am uitat la jetul antigelului la retur si nu contine aer. De multe ori am gasit antigel exact la busonul vasului. Pe furtun nu e nici-o umezeala. Azi am facut un experiment. Am luat masina la o tura sa o incalzesc si cand am deschis vasul am observat ca la temperatura aeruli de vreo 22 de grade, antigelul meu (+apa....) scotea aburi usor. cand afara e cald nu am probleme dar cand e rece am observat ca pornirea e mai greoaie si pana sa se incalzeasca, in mers am niste caderi bruste de turatie, practic trag de ea si bag acceleratie ca sa-si revina. cand se incalzeste merge ca unsa cu exceptia faptului ca in 2 zile nivelul antigelului este sub minim. Problema nu ar fi chiar asa majora daca antigelul nu ar costa atata dar pierderea poate indica totusi un defect mai mare. Care ar fi aceea? Stiti cumva?
  3. Salut! Iata ca ma vad in postura de a posta acest topic intrucat am o dilema. Buby al meu (Matiz din 2000) are o lumina destul de slaba noaptea si m-am gandit sa iau niste bcuri noi. cand m-am dus la magazin mi-a recomandat niste becuri mai puternice ca sa aflu apoi ca se poate sa nu-mi mearga la cateva zile de la cumparare. Becurile in cauza sunt de la Eagleye H4 12V PLASMA iar pe cutie scrie ceva de genul 100/90W >>> 130/100W Class. Trebuie sa recunosc, nu le am deloc la partea electrica, nici nu stiu cata putere are un bec normal de Matiz. La un telefon am inteles ca ar trebuii sa instalez niste condensatori de 30 de amperi sau ceva de genul si sa modific suportul de condensatori etc. Din ce citesc pe cutie becurile contin gaz sub presiune. Stie cineva ceva legat de aceste becuri si cum as putea sa le instalez? Sau ar fi mai simplu sa renunt la becurile acestea si sa iau unele normale? Si daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze. M-am gandit ca s-ar potrivii la tuning dar fiind doar niste becuri care posibil necesita modificari pe partea electrica merg si aici. Va multumesc anticipat.
  4. Matiz 2002, cu GPL, mers cam 48 Km zilnic in afara si restul de aproximativ 150 Km in oras. consumul mediu e de 6.81%. Cum il determin? Notez kilometrii facuti si cati litrii de gaz bag pentru full. Nu am terminat gazul ala niciodata sub jumatate. Ce ziceti, e bine?
  5. Am un matiz si ascult zilnic: Evanescence Iron Maiden Joe Satriani HIM One Republic Si uneori ceva mai linistit Taio Cruz Morandi Cand am examene trec pe clasica si Gregorian...Doamne ajuta... mentionez, Rocku' cat mai tare
  6. Am si eu o intrebare cu riscul de a fi oarecum offtopic. Daca fabrica de la Craiova nu mai apartine de Daewoo si la service dau de niste magari si nesimtiti mai mari decat... la cine pot suna ca sa se rezolve eventualele probleme? Adica... inainte stiu ca se suna la un numar la ei si se rezolva dar acum chiar nu stiu. intreb pentru ca vreau sa iau un matiz nou si vreau sa scap pe cat posibil de... magarii. multumesc anticipat pentru raspuns. Am si eu o intrebare cu riscul de a fi oarecum offtopic. Daca fabrica de la Craiova nu mai apartine de Daewoo si la service dau de niste magari si nesimtiti mai mari decat... la cine pot suna ca sa se rezolve eventualele probleme? Adica... inainte stiu ca se suna la un numar la ei si se rezolva dar acum chiar nu stiu. Intreb pentru ca vreau sa iau un Matiz nou si vreau sa scap pe cat posibil de... magarii. Multumesc anticipat pentru raspuns.
 

×
×
  • Create New...