Jump to content

pomo

Membru
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pomo

  1. salutare Am un matiz e3 din 2007 de ceva vreme in bord sta aprins becul galben, motorul nu mai trage cum trebuie si in acelasi timp a crescut consumul. Mers la tester si au aparut urmatoarele 2 coduri: p0300 si p0267. a vind in vedere ca cel cu testerul nu prea a stiut ce sa zica , va intreb pe voi daca aveti idee ce inseamna cele 2 coduri.
  2. problema mea este cum se decodeaza cd player-ul si daca pot sa fac eu asta, nu stiu daca ma ajuta dar am vin-ul masinii de pe care a fost luat
  3. Am in folosinta un cruze ls am cumparat un cd player + display mare+ cele doua panouri cu butoane de la un cruze lt, cind le-am montat pemasina (tot ansamblul ) pe ecran a aparut scris coded si nu functioneaza nici cd ul dar nici pe radio , daca rotesc butoanele da la aerul conditionat pe display arata ca se modifica viteza ventilatorului si pozitionarea jetului de aer. Stie cineva ce as putea face eu ca sa functioneze si cd ul?
  4. salut ,spune-mi care este pretul volanului .
  5. eu am luat jante de pe reviziechevrolet.ro si sunt super ok
  6. Si eu m-am gindit la sonda (senzorul ) de ulei, ba mai mult pe forumul cruze din italia cineva a scris ca a schimbat acel senzor di cauza acestui cod. Ce este ciudat este faptul ca de aproape o luna nu a mai facut figuri.
  7. De pierdut nu pierde, de papat nu stiu, cind a facut figuri eram in mers cind motorul e rece nivelul este ok. Totusi sa manince ulei la doar 50 000 km?!!
  8. Acum aproximativ 2 luni mi-a aparut pe ecran cod de eroare 79 (completati cu ulei de motor), am pus cam 100 ml(zic eu), astazi dupa 2 luni si cam 2000km a aparut din nou acelasi cod. Masina are 4 ani si pina acum nu a mai facut asa ceva. Ce credeti care ar putea fi problema?
  9. Gasesti pentru luneta dar si pentru laterale spate la www.reviziechevrolet.ro.
  10. Stie cineva dimensiunile difuzorului de pe cruze?
  11. Aici vei gasi explicatii in legatura cu functionarea distributiei variabile de pe Cruze si implicit despre cum functioneaza cele 2 electrovalve : Circuit/System Description The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust are attached to each camshaft and are operated hydraulically in order to change the angle of the camshaft relative to crankshaft position. The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust are controlled by the engine control module (ECM). The ECM sends a pulse width modulated signal to a camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust. The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust can change the camshaft angle by a maximum of 20°. The ECM increases the pulse width to accomplish the desired camshaft operation.
  12. Am avut si eu aceasi problema, pe tester a aparut codul p00011 intake camsofht movifold range performance adica randamentul sistemului de poziţionare a arborelui cu came de admisie (sunt 2 electrovalve care controleaza distributia) .Banuind ca de vina a fost benzina, au curatat electrovalva de pe intrare. Masina a mers 1 zi dupa care s-a aprins iar lampa lui aladin,din nou la service le-au curatat iar dar pentru verificare au fost rotite intre ele si nu au mai fost probleme.Dar atunci am consumat si toata benzina din rezervor. Parerea mea este sa rogi mecanicul sa curete acele elecrtovalve si daca chiar este sigur ca trebuie desfacuta distributia sa o faca,oricum nu ar strica sa daca poti sa mergi la 2 reprezentante,pentru o a2a opinie. Mai bine consumi niste benzina decat sa desfaca motorul aiurea. Bafta.
  13. Si eu am schimbat difuzorul stinga fata in garantie, din cite am inteles un dif costa undeva in jur de 60 euro(la reprezentanta)
  14. Ce impedanta au boxele pe care le-ati montat pe Cruze, 4 sau 8 ohm si ce putere , cati wati ?
  15. Vezi ca o sa pice( sau e picat) un senzor abs, de asta ti se aprind becurile. L a mine a fost cel de pe stinga fata, se schimba pe garantie. Bafta!
  16. Avind in vedere ca interventiile in garantie saunt platite destul de putin, cei de la service nu prea au interes sa rezolve problemele. Stiu ca aceat lucru nu ar trebui sa ne influenteze pe noi ca si clienti da rasta e...
  17. Salut, poate citind ce scrie pe aici http://www.cruzetalk...tin-thread.html veti gasi ceva util. Parca se plingea cineva de o problema asemanatoare http://www.cruzetalk.com/forum/25-service-issues/286-10376-service-update-water-leak-right-tail.html
  18. Referitor la turatia la rece , este posibil ca aceasta masina (cel putin asa cred eu ) sa aiba soc automat. Treaba asta am intalnit-o la un Volvo.
  19. Nu afiseaza nici un cod ci doar becul galben sta aprins in permanenta. Masina are14994 km ,pe la 14600 a fost facuta revizia,nu sunt sigur ca au schimbat filtrul de benzina(daca trebuia), nu am fost eu la revizie.
  20. Astazi s-a aprins lampa galbena ce simbolizeaza o pompa (lampa control defectiuni) si nu se mai stinge, zgomotul motorului pare diferit. Are cineva idee ce ar putea fi ?
  21. Salut , stie cineva cam ce trebuie schimbat la un Cruze 1.6 benzina , la revizia de 15000 de km?
 

×
×
  • Create New...