Jump to content

nrares

Membru
  • Content Count

    427
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by nrares

  1. Cum sa... http://www.quickcashauto.com/How-To-Articles.html
  2. Cum cine? Eu. Am incercat cu ceva praf alb, vad ca ceva efect are dar trece prea repede.
  3. Bai frate, ce-o fumat omu asta? Ca si io vreau. Vad ca are rezultate spectaculoase.
  4. nrares

    La Multi Ani

    La multi Ani Ileana, sanatate si numa bine.
  5. Acum incepe sa-mi placa si mie. Plus ca parca merge mai bine acum.
  6. Mda, si la mine merge ca porcul. In plus nu vad sau nu mai exista posibilitatea de a ma duce in cadrul unui topic vechi la ultimul post vazut de mine. Vad ca merge doar sa se pozitioneze la ultimul post din topic, nu mai tine minte unde am ramas.
  7. Vand DIMM 1GB DDR2 PC5300 KINGMAX -2 bucati. Motivul vanzarii, upgrade la 4 GB. http://www.intend.ro/dimm-1gb-ddr2-p...mddr2667-1024/ Pret 50 RON/bucata. Relatii la 0770891315 - valabil in Cluj.
  8. Mai sportiv decat eram eu in tinerete mai greu , totusi eu iti sugerez sa nu te increzi foarte tare in "Made in Germany". Sa ai noroc de ea. PS. Plang cu lacrimi amare, azi am vandut Cielo (dupa un mariaj de aproape 10 ani).
  9. Gandeste-te doar la dimensiuni si apoi vei avea imaginea stabilitatii si tinutei de drum.
  10. Eu as zice cam invers. Si conduc ambele tipuri de masini, atat Cielo cat si Golf 4. La stabilitate si tinuta de drum Cielo bate la fund Golful la orice ora. La confort e de discutat. Daca la Cielo as fi avut scaune cu suport lateral cum sunt cele de la Golf chiar n-as fi avut ce sa-i reprosez Cielo-ului. Si aici vorbesc de confort la drum lung, peste 1000 km, nu drumuri scurte de 3-400 de km. PS. Sa ai noroc de masina si s-o conduci cu grija.
  11. nrares

    Caut o melodie

    Cut Copy - Feel The Love
  12. nrares

    Caut o melodie

    E Spiderbait - Black Betty.
  13. nrares

    Caut o melodie

    Prima e Snow Patrol - Chasing Cars - sigur e din Gray Anatomy http://www.azanorak2.com/pub/PirateAnthems...sing%20Cars.mp3 http://thepixelatedmuse.com/mp3/The%20Kill...20Live%20In.mp3
  14. nrares

    Caut o melodie

    O gasesti aici http://null3d.com/music/raid3/music/n/Nouv...Love.353538.mp3 alaturi de multe altele http://null3d.com/music/raid3/music/
  15. nrares

    Caut o melodie

    http://raisites.com/radio/in%20love/Dio,%2...%20-%201966.mp3
  16. Customer complaint of brake fade http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4534625
  17. Mergi bre linistit. Eu am facut 2 drumuri lungi cu Matizul. Prima data acum 2 ani cand l-am dus in Italia, a doua oara acum 2 saptamani cand l-am adus de acolo. 1600 de km cu opririle de dezmortire. Masina s-a comportat exceptional, e un pic incomoda dar merge. Oricum, in orasele mari din afara, la fel ca si in RO e mai usor sa-i gasesti loc de parcare decat la una mare. Partea cu timpul poti s-o uiti, mai ales daca prinzi vreun STAU pe autobahn. Ultima data in Germania am stat pe loc 4.30h. Noroc ca eram dotat cu fierbator de apa la 12V si plicuri de cafea. Am servit si colegii de suferinta Sa vezi ce beau olandezii din spatele meu cafea la plic servita de roman. Oricum, e bine sa nu-ti faci planuri prea mari in legatura cu asta. In nici un caz nu o sa ai o medie de 110km/h. Acum cu privire la traseu. Daca ai treaba in partea de sud a Germaniei, drumul e mult mai bun prin Austria, daca mergi in est sau nord o sa-ti convina sa mergi prin Cehia, eventual Polonia. Acolo o sa suferi la greu in privinta vitezei. Cam atat imi vine acum in minte, daca ai ceva nelamuriri scrie aici si o sa incerc sa te lamuresc. Drum bun sa ai.
  18. Daewoo Cielo GLE - 1.5 SOHC - culoare alb - 210000 km - fabricatie 1997 - un singur utilizator (masina mea de la firma, pe care am cumparat-o) - aer conditionat (necesita reumplere) - Kit frina fata Cielo cu jante pe 13" (include 2 etrieri cu placute majorate, 2 discuri frina ventilate) - faruri bi-xenon - proiectoare de ceata - geamuri electrice fata/spate - mp3 Kenwood - boxe SONY - servo-directie, servo-frana - cauciucuri Pirelli vara (in al doilea an) + cauciucuri iarna (al treile an) - stare perfecta Masina functioneaza perfect chiar daca estetic lasa un pic de dorit. O vand cu mare parere de rau din cauza datoriilor la banca. Pret: 2000 Euro (negociabil) Contact: 0770 891 315 (Rares)
  19. nrares

    Aygo+

    Vezi ca vinde Buhnici de la PROTV un civic typeR, poate te multumeste ala.
  20. nrares

    Camionagii

    Sau ai imbatranit tu si nu mai ai rabdare
  21. nrares

    Invitatii Bitshock

    Ai PM. Iti dau eu pe filelist, mai am 3 bucati.
  22. Hai mai nu va mai certati. O sa ma ocup eu ca si asa am timp destul la dispozitie. Ban-urile le scot pentru 3 sticle de bere, sa fie clar de la bun inceput.
 

×
×
  • Create New...