Jump to content

Florinut

Membru
  • Content Count

    384
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Florinut

  1. Ideea era sa dispar din lista lui...
  2. Si in felul acesta dispar din lista lui?
  3. Cineva a aflat ID-ul meu pe Ymessenger si as dori sa stiu daca eu pot sa ma sterg din lista acelei persoane, in vreun fel sau altul. Stie cineva daca e posbil acest lucru?
  4. Florinut

    CATERINCA

    Parasolar Potatoes , oferta limitata!
  5. Mi-a adus un prieten 2 telefoane, un SIEMENS CF62 si un SAMSUNG SGH-C225, care sunt blocate pe T-Mobile. Ma poate ajuta cineva cu coduri, sfaturi etc. pentru deblocare?
  6. Cata dreptate colega >-
  7. Oare stie ce face sau doar se ... face?
  8. Florinut

    Bancuri

    Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. Ionescu: Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. Gheorghe: Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu!
  9. Florinut

    Bancuri

    Cred ca se vrea a fi o chestie serioasa... dar nu se stie a cui
  10. Nu cred ca i-a venit cuiva amenda pentru asa ceva. Toti membrii forumului sunt model de corectitudine in trafic.
  11. Oare si camerele de la Cosereni de pe E85, au blitz? Am trecut sambata pe la ora 2 noaptea cu 70km/h pe langa ele si nu s-a aprins nici un blitz. Sa inteleg ca am scapat?
  12. Florinut

    Bancuri

    Iata un loc amenajat special pentru fumatori. Tavanul are un rol decisiv in crearea unei atmosfere de relaxare >
  13. Florinut

    Bancuri

    Canapeaua cuiva, nu dau nume, care are o ferma de pasari in comuna...
  14. Din poza se vede, sper sa nu ma insel eu, ca lipseste stratul de grund alb care in mod normal ar fi trebuit sa existe sub vopsea, ceea ce a determinat desprinderea vopselei. Exista trei posibilitati: 1. Pe portiunea "sarita", tabla a fost decapata prost, ceea ce implica o procedura locala de refacere a stratului de grund si a vopselei. 2. Portiunea "sarita" sa nu fie decat inceputul, cauza fiind lipsa grundului pe intreaga capota. Avantaj: e mai simplu sa vopsesti toata capota decat sa peticesti 3. Nici nu cred ca vrei sa o iei in calcul pe a treia. Daca masina nu are grund de loc pe sub vopsea? In oricare dintre cele 3 posibilitati exista garantia oferita de producator. Cunosc un caz cand dupa 4 ani de la cumparare, la o Octavia break a aparut rugina pe hayon in dreptul lunetei. S-a dus omul cu masina la service si fiind in interiorul garantiei de 10 acordata la vopsea i-a fost revopsit tot hayonul gratis.
  15. Sa-ti traiasca micuta comoara si sa-ti aduca numai bucurii! Felicitari sotiei si tie!
  16. Florinut

    Kitsch-URI

    Stai sa vezi aici Scrapheap Challenge!
  17. Nubira 2, 2002, 60.000 km la bord, 2 persoane + bagaje, Deva - Galati, 624 km, prin Sibiu, Valea Oltului, A1, Bucuresti prin centru, Buzau. Alimentat de 130 RON cu Premium 95 Petrom, adica 36,7 litri si facut o medie de 5.8l la suta de km. Nu am folosit AC, iar jumatate din A1 facut in spatele unui camion cu 50-60 km/h, e vorba de portiunea in reparatie. De remarcat ca benzina era foarte proasta, nu ma ajuta deloc in depasiri, iar la 3000 ture simteam ca se plafoneaza motorul. Banuiesc ca asta ar fi explicatia consumului redus de benzina. Daca puneam benzina de 99 sau de 100 sunt convins ca as fi avut un consum mult mai mare.
  18. Lasand gramatica si ortografia la o parte, freonul este gaz.
  19. Florinut

    CATERINCA

    Dar de ce nu suni la Dacia Asistenta?
  20. Florinut

    CATERINCA

    Ooops! They did it again...
  21. Ar trebui sa mearga cel putin TomTom Mobile 5.20, problema e spatiul disponibil pentru harti si alte alea. Cata memorie ai disponibila pe stick?
  22. Florinut

    Nunta Secolului

    Cica a mai fost si anul trecut o nunta secolului
  23. Se vede clar Opelu' din ele!
 

×
×
  • Create New...